Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

bu idrar meselesini anlamadım sarı olunca gebelikmi var. idrar rengi alınan siviya göre değişiyo . canım morelini bozma olur işallah günün geçtimi

sarı olması idrarın yoğunluğundan dolayı su içince rengi açılıyor ya o bakımdan içindeki gebelik hormonuda seyreliyor o açıdan....

canım benim de vajinadan kullandığım hapım var rahim içine doğru ittirdiğim de elime hiçbişey gelmiyo aksine rahim çok yumuşak gibi :44::44:

Cnm bunu yatarakmı yapıyosun çömelme pozisyonundamı

bugün benimde adet günüm
hala olmadım
10 ekimde 5 gün önce de pempe leke geldi bir defa kesildi
kesin adet olucam devamında dedim olmadım
yarın sabah test yapıcam hem ümidim var hem yok
bu cok garip bir duygu
birde aynı yarın adet olucam gibi ağrım var
hamile olsam bile olurmu bu sizce

evet oluyo canım benimde ilk hamileliğimde öyleydim ağrılarım fazlaydı adet dönemi olduğu için ama sadece beya akıntım vardı

sarı olması idrarın yoğunluğundan dolayı su içince rengi açılıyor ya o bakımdan içindeki gebelik hormonuda seyreliyor o açıdan....

anladım canım son yaptığımda benim kide açık renkti belki oyüzden, işallah oyüzden çıkmamıştır. gününe varmış canım belirti olmayadabiliyo . işallah vardır canım

canım işallah senin lekelenmen yerleşme lekelenmesidir. benimde 6 gün önce lekelenmem oldu yerleşme lekelenmesidir diye umutlanıyorum. testin sonucunu bekliyorum .

aşilamanın kaçıncı günü canım . ne zamandır olmuyo senin bebeiş . işallah bekletmez artık yoldadır canım .

benim bel ağrım geçti cnm cumartesi sabah ilk idrarımda test yaptım negatif çıktı adetime 7 gün vardı ama 1 saat sonra baktığımda silik bir çizgi vardı bu ne demek oluyo bide bu çizgi c ve t var testte benimki c de çıktı silik olan da t de acaba diyorum çıkması gereken yer olduğu için mi silik çıktı anlayamadım offf ya moralim bozuluyor artık sağlık olsun diyorum ama insanın elinde olmuyor işte rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah

çiğtanesi sen ne yaptın dün tekrarladınmı testi . akşam üstünü sabırsızlıkla bekliyorum ama senden eminim sende bebiş vaar

c de herzaman çıkar t çıkarsa ozaman gebesin . benimde ilk testimin çizgisi sonradan çıktı bekliyorum bakalım. senin daha 1 hafta varmış bazılarınki adet gününde bile çıkmıyo . bekle umutsuzluk yok , olcak işallah

senin ne zaman adet tarihin benim bu cuma olmam gerekiyo yani 19 ekim bide bariz bir belirtin varmı

knya senin ne oldu test yaptın heralde nasıl çıktı

benim düzensüzdir canım ama daha vardır . testi bugün alıp sabah ilk idraarla tekrarlıyacağım. ilki seninki gibiydi . 2. çıkmadı bekletmeden attım keşke sonradan baksaydım diyorum neyse hayırlısı

olur canım adet ağrısına benzer ağrılar oluyor oturma kanaması olmuş olabilir bende öyle bir durum hiç olmadı.. tabi kişiden kişiye değişiyor... bat ayın kaçı??

bende hala bir değişiklik yok yarın kan testi vericem olmassam

arkadaşlar 2 gün önce konuda açmıştım ama pek yorum alamadım benim bu ay 11 inde regl olmam lazımdı 2 gün geçince test yaptım negatif üstünden iki gün daha geçti ama hala olmadım .belirti olarak geceleri gaz hali,sabahları mide bulantısı,ağızda değişik tat bide akıntım var sürekli sizce hamilemiyim ?

benim düzensüzdir canım ama daha vardır . testi bugün alıp sabah ilk idraarla tekrarlıyacağım. ilki seninki gibiydi . 2. çıkmadı bekletmeden attım keşke sonradan baksaydım diyorum neyse hayırlısı

benimde normalde düzensizdir ama ara ara düzene giryo 3 aydırda düzenli görüyorum bakalım hayırlısı tekrar dış gebelik geçirmekten de korkuyorum neyse bu sefer olsada tecrübeliyim hemen fark ederim kötü bir tecrübe ama

canım yazdıkların hamilelik belirtileri hamile olabilirsin kan testi yaptır en kesin ve doğru sonucu alırsın

kan testi ver idrarda çıkmayabilio günün geçmiş artık..

idrar testimi yaptın yaptıysan mutlaka bir kan testide yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…