Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

Kzılar ben adet döngümü hesapladım netten. son 3 ayın girince 29 günde bir oluyorsunuz dedi ve BAT 16 gösterdi. Ozaman 16 ekim batım. 17 eylül - 20 ağustos- 21 temmuz da oldum.

haklisin canım ama adetten farklı belirtilerimde var daha umutluyum bakalım daha beklenmeyen adetim gelmedi . rabbim seninde istediğini göbüşüne koysun canım

Kzılar ben adet döngümü hesapladım netten. son 3 ayın girince 29 günde bir oluyorsunuz dedi ve BAT 16 gösterdi. Ozaman 16 ekim batım. 17 eylül - 20 ağustos- 21 temmuz da oldum.

seninle bat ımız aynı tarihlerde çoık yakın..

ben de hala tok yok ama kasıklarım berbat derecede ağrıyooo

bu arada test yaptım çıkmadı ama idrarım çok sarı değildi hamile olsam çıkardı diyorum moralim bozuldu azcık ne yalan diim

haklisin canım ama adetten farklı belirtilerimde var daha umutluyum bakalım daha beklenmeyen adetim gelmedi . rabbim seninde istediğini göbüşüne koysun canım

ne güzel canım senin belirtilerin varmış inşş boşa çıkmaz bitanem rabbim gönlüne göre versin inşş

bende de tık yok valla inşş sonun da hayırlı olur allahım bebişimi bana göndermiştir bile

sonuca 3 gün...:18::18:

seninle bat ımız aynı tarihlerde çoık yakın..

ben de hala tok yok ama kasıklarım berbat derecede ağrıyooo

bu arada test yaptım çıkmadı ama idrarım çok sarı değildi hamile olsam çıkardı diyorum moralim bozuldu azcık ne yalan diim

canım benimde idrarım çok açık renkte. Bende test yaptım işte negatif. benmde moralim bozuldu keşke yapmasaymışım. göğüslerim ağırıo acıoo ve belim ağırıo benmde. Bilmiyorum ki

canım benimde idrarım çok açık renkte. Bende test yaptım işte negatif. benmde moralim bozuldu keşke yapmasaymışım. göğüslerim ağırıo acıoo ve belim ağırıo benmde. Bilmiyorum ki

vardır canım o zaman en iisimi 16sını bekleyelim bakalım.... inşş hamileyizdirr.. hangi marka idi senin test.. ben geçen hamileliğimde yaptım 2 haftalıkken çıktı göğüslerim çok ağrıyodu o zaman ama şimdi sızlamıyo bileee

hanmlar cocuk dusunmememıze ragmen benm gunum 5 gun kadar gectı yarın test yapmayı dusuuyorum sabah ac karnına mı yapmam gerek
en dogru soucu ne zaman alırım:26:

İnşallah hamileyizdir. Miratech kaset tipiydi.

hanmlar cocuk dusunmememıze ragmen benm gunum 5 gun kadar gectı yarın test yapmayı dusuuyorum sabah ac karnına mı yapmam gerek
en dogru soucu ne zaman alırım:26:

sabah aç veya tok farketmez canım zaten 5 gün olmuş gecikmeniz var hayırlısı olsun hakınız da

Benim 4 günüm vardı öğrendiğimde o kadar erken belli olmaz bekle falan dediler ama testte çıkmıştı.
Midemden gaz geliyordu normalde hiç gelmezdi

canım alahrazı olsun . rabbim seninde gönlüne göre versin herkese versin , ne güzel varlıklar onlar rabbim kimsenin ama kimsenin kucağını boş bırakmasın . çok isteyipte bebeşleri olmayanlara nasıl üzülüyorum anlatamam. test yapmışmıydın canım

bu idrar meselesini anlamadım sarı olunca gebelikmi var. idrar rengi alınan siviya göre değişiyo . canım morelini bozma olur işallah günün geçtimi

ah canım ya hiç sorma kendimizi resmen parçalıyoruz olsun diyene emekler ne hevesler ne ümitler bağlıyoruz işte ama yukarıdakinden izin olmayınca olmuyo işte bekleyip sabretmek gerekiyo
yok bitanem hiç test yapmadım aşılamadam bu yana gününe kadar beklemek istedim ne olur ne olmaz diye :44:

arkadaşlar şöyle söyleyim. adetime 10 gün yada 1 hafta kalınca kendimi alttan elle muayene ediyorum rahim ağzı elime gelirse hıh diyorum bebek yok adet oluyorum diyorum. bir kere rahim ağzı elime gelmedi o ay hamileydim. tabii düşük yaptım ama ben bu yöntemle adetimin gelip gelmiyceğini anlıyorum. ama unutmayın adete 1-2 gün kala anlayamıyorsun. en az 1 hafta önce anlaşılıyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…