benimde normalde düzensizdir ama ara ara düzene giryo 3 aydırda düzenli görüyorum bakalım hayırlısı tekrar dış gebelik geçirmekten de korkuyorum neyse bu sefer olsada tecrübeliyim hemen fark ederim kötü bir tecrübe ama
benim belim ve kasılarım hala ağrıyo göğüslerde bi değişiklik yok. akıntıda gebelik belirtisidir arkadaşlar .akıntımda var ama çift çizgi yook yarın yine yoksa kanda baktırırım hayırlı işallah
benim belim ve kasılarım hala ağrıyo göğüslerde bi değişiklik yok. akıntıda gebelik belirtisidir arkadaşlar .akıntımda var ama çift çizgi yook yarın yine yoksa kanda baktırırım hayırlı işallah
Arkadaslar mrhb.benim de adetlerim duzensiz.gecen ay 18inde oldum.ama bu ay tuhaf hissediyorum kendimi.zaman zaman belimde agri oluyo.bir de ozellikle sol kasigimda.1 senedir ugrasiyoruz bebegimiz olsun diye.insallah bu sefer olmustur
Arkadaslar mrhb.benim de adetlerim duzensiz.gecen ay 18inde oldum.ama bu ay tuhaf hissediyorum kendimi.zaman zaman belimde agri oluyo.bir de ozellikle sol kasigimda.1 senedir ugrasiyoruz bebegimiz olsun diye.insallah bu sefer olmustur
bende aynı durumdayımmmm bat kaçtı senin benim yarın...
selam kızlar akıntıda hamılelık belırtısı demıssın nasıl bı sekılde akıntı gelıyo bendede var canım akıntı adetımden 7 gun gectı test yaptım evde negatıf cıktı ama ya
o testler kesin değilki sen hemen kan testi yaptır kesin vardır 7 gün ne demek benim günüm yarın ama ben yarın gidicem
merhaba arkadaşlar.sabah gene test yaptım gene silik pembe çizgi çıktı bu kadar silik pembe çizginin üzerine olumsuz bir sonuç çıkarsa çok üzülürüm.kan verdim akşam 5 gibi çıkacak sonuçlar bakalım.
merhaba arkadaşlar.sabah gene test yaptım gene silik pembe çizgi çıktı bu kadar silik pembe çizginin üzerine olumsuz bir sonuç çıkarsa çok üzülürüm.kan verdim akşam 5 gibi çıkacak sonuçlar bakalım.
canım sonuc kotu cıkar dıye dıyorum bu ay sonuna kadar beklıyım senın ne belırtılerın var anlatırmısın rıca etsem
yok canım senkesın hamılesın ne guzel yabelırtılerın nelerdı hamılelık
canım canı gönülden isterim inşallah hamişsindir. sat tarihin nedir.?
inşallah canım akşama netleşicek bakalım.benim belirtileri. ilk gebeliğimdekiyle aynı olanlar kasık ağrısı ara ara sol kasıkta ilkinde sağ kasıktaydı bu arada.idrarda koyulaşma koku ve tortu oluşması her sefer gittiğimde değil tabi uzun aralıklarla gittiğim zaman fark ediliyor.bu ikisi ilk seferde de vardı.ama şimdi eğer varsa bel ağrısı ara ara ama çok rahatsız edici boyutlarda değil.emin olduğum üç belirti bunlar.bende öyle göğüs ağrısı yok ilkindede olmamıştı zaten.belirtiler çok değişken ama kasık ağrısı tek tarafta yoğunlaşmışsa ve ara ara ani hareketlerde batma oluyorsa bence o kuvvetli bir gebelik işareti.
inşallah canımm yaaa sende hamilesin bencebeni ümitlendirmeeeee :)))))))))) hamilesin işte belli :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?