ne güzel maşallah canım maşallah . doya doya yaşa hamileliğini işallah . kucağına alırsan sağ salım. nasıl sevindim anlatamam nasıl . güzel allahım burdaki ve diğer isteyen herkese versin işallah. nasıl çoştum bilemessin bizde böyle veririz haberimizi işallah . idrardan anladım demişsin nasıl oluyo canım ya anlamadım.
canım benim bat 18 ekim.ama nasıl oldu bilmiyorum (huly yüzünden oldu oda erken öğrenmişti batımız aynıydı )cumartesi sabah test vardı evde yapayım dedim sabah ilk idrarla yaptım.çok silik belli belirsiz bi pembelik çıktı.bende inanmadım pozitif negatif kan testine gittim onlarda emin olamamışlar beta hcg detaylıya göndermişler o sonucu bugun alabildim yani cumartesi olan değerim 27,3 yani idrar testinde çıkması mucize.idrar testlerinin üstüne 25 in üzerinde gösterir yazıyor ama 50 nin üstünde gösteriyorlar genelde.birde aynı gün akşam pahalı bir test vardı onu aldım 24 tl onda hiçbirşey çıkmdı predictorün testi.eczacı çok övdü bide.ama 3 tl lik proclinic testi 5 gün önceden yani kana geçer geçmez gösterdi ona çok şaşırıyorum.bu arada darısı başınıza canım inşallah senin haberinde de sevineceğiz hep beraber