üüüüf adet oldum kızlar yaaa:( vücudum kandırdı beni
(
Canım eminmisin regly kanamasımı :2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üüüüf adet oldum kızlar yaaa:( vücudum kandırdı beni
(
canııımmm ne kadar sevindim anlatamam yaa süperr hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğimmmmm...
kocama da söyledim dedim benimle aynı günlerde bekleyen bi arkadaş vardı hamileymişşş bugün öğrenmiş o da güldü mutlu oldu inşallah sen de hamilesindir dedi..ben de yarın yapıcam test bakalım gelmezse sabaha kadar.inşallah ben de hamileyimdir ve isteyen herkes...
ve inşallah burda birlikte hamilelik sürecimizde birbirimizin yanında oluruz tatlım
sana sorum akıntının miktarı şu günlerde nasıl yani bir kuru bir ıslak mı yoksa sürekli bir akıntı halin mi var benim bazen kuru çünkü sürekli takip ediyorum da :)
slm kızlar.ben de adeti geçen ama hala test yapamayanlardanım.en son 11 eylülde olmuştum.26-27 günde bir oluyordum.7 ekimde olmam gerekti ama daha olmadı.Sonuç beni korkutuyor.Ben 19 eylülde hsg çektirdim.acaba o yüzden gecikmiş olabilir mi diye.Antibiyotik almıştım birkaç gün falan.hsg de bir tüp tıkalı gözüküyor.olursa uçacağım havalara.bunu duyduğumda çok üzülmüştüm.nasip hayırlısı allahtan.tam 1 yıl oldu.inşallah rabbim...........inşallah.......
Canım eminmisin regly kanamasımı :2:
evet cnm yaa arttı( bu ayki haayallerimin sonu oldu
(
canimKızlar tam tahmin ettiğim gibi HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMM
kan değerlerimi öğrendim şimdi cumartesi günü verdiğim 27,3 çıkmış bugun verdiğimde 103 çıkmış Allaha şükürler olsun hislerim beni yanıltmadı.çok hemde çok mutluyum darısı hepinizin başına![]()
canim
Cok sevindim darisi basima insallah.benim de adetime tahmini 1hafta var.ama siddetli bel agrisi ve sol kasigimda sanci batma tarzi bisey oluyor.test yapicam ama korkuyorum erken diye
Ama hissettin mi sen.bi tuhaflik kendinde.gerci ben artik ne hissedecegimi sasirdim ama:)
Üzülme canım sağlık olsun. Hayırlısı olsun hakkında.yeni ay yeni ümit demek.benden sana tavsiye ovülasyon testi al birtane birde kuru incir ye yumurtlama gününe kadar günde 5/6 tane birdahaki ay güzel haberini vereceksin ben eminim yeterki senin canım sağ olsun sağlığın yerinde olsun
Allahıma şükür şu hamilelik takvimini yapmayı öyle çok istiyordumki sonunda yaptım.darısı başınıza![]()
Allahıma şükür şu hamilelik takvimini yapmayı öyle çok istiyordumki sonunda yaptım.darısı başınıza![]()
evet canım akıntı var beyaz akıntı evet.arada ıslaklık hissi uyandırıyor.canım bekleme yap test bugunse çıkması lazım.hadi güzel haberler ver bize.ne güzel canım sevindim adınaSende akıntı varmıydı ? Bende beyaz akıntı oluyo. Islanıyor iç çamaşırım . Tahmini bat günüm bugün. Beklemek çok zor.
Darısı başımıza canım. çok güzel görünüyo bikaçgün sonra bizde yaparız. gebelik nasıl gidiyo canım burayı unutma , haberlerini ver . şağlıcakla kucağına alırsın işallah. negüzel ya haziran annesi olmayı çok istiyorum kısmet.