Az önce bende de bi şey oldu ve uykumdan hamileyim diye uyandım. Gece uyurken birden rahimden yoğun bir akıntı geldi diye uyandım hani bazen regl iken birden kan pıhtısı gelir ya öyle bi his. Sonra gittim wc ye hiç bi şey yok anlamadım yattım.
Ben de doktoruma sordum kan değerimi çok erken yapmışsın olsa da çıkmaz dedi 11 eylülde bir daha yaptır dedi. Bakalım ben yine evde gebelik yaparım o gün eğer pozitif çıkarsa kan aldırırımBende sadece yumurtlama günü akıntı olmuştu tatlım yeni yeni akıntım başladı oda kokusuz bildiğin krem rengi ve kasık ağrısı çok var ara ara (döndüğünü öyle anlıyorum )
beyaaz mıydı oyuzen seyler bendede varçok sık idrara çıkma ve idrarda yüzen bişeyler vardıiki gün geçince şu basit testlerden yapmıştım çift çizgi çok koyu bir şekilde çıkmıştı.
Merhaba arkadaşlar biliyorum hepimiz bebek düşünürken ve çalışmalara başlayınca hemen acaba bu ay hamile kaldımmı diyoruz ve meraktan çatlıyoruz.hep bir işeret bi belirti arıyoruz acaba hamilemiyim diye.bazen duyuyorum ben çok erken farkettim diyen kişileri.varsa böyle tecrübeleriniz bizimle paylaşırmısınız.bir iz bir işaret arayan bizlere belki yol gösterirsiniz.hepinize şimdiden teşekkürler..
Adetime 3 gün kala o da arkadaşım dedi diye test alıp yaptım. Sürekli uyku halim vardı.. Daha adete var ne testi dedim. En ucuz 5 tlye test aldım hemen canlı kırmızı çizgi oluştu. Arkadasım şok oldu hemen özel hastanede kan verdim. Betahcg 980 çıktı.. Dr erken döllenme dedi hatta ilk muanede keseyi bile gördü. Şu an oğlum 15 aylık.. Adet biter bitmez ilişki oldu meğer ben erken yumurtluyırmuşumselam kızlar ben de yeni üyeyim,
10 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi,adetime 5 gün var, bu sabah predictor early ile bi deneyeyim dedim ve çıkan sonuç ekte
ilk başta daha belirgindi şimdi böyle duruyor.
daha adete 5 varken çıkması acaba kimyasal gebelik mi dedirtiyor ne dersiniz benzer durum yaşayıp hamile olan var mı
merhaba kızlar , ben 32 yaşındayım 8 aylık evliyim evliliğimin başından beri hiç korunmadık. 2- 3 ay geçnce doktora gittim sorun yok dediler küçük miyom var önemli değil dediler neyse birkaç doktora daha gittim olmayınca miyom 8 cm olmuşlaporoskopi yöntemiyle aldılar, 3 ay korunacaksınız dediler ben doktoru dinelemedim 2 ay korundum son ay yine olmadı .. tekrar gittim klomen verdi 5 gün sabah akşam kullandım 10 ocakta da çatlatma iğnesi oldum. kasıklarım ve belim çok ağrıo başka belirtim yok . acaba erken gebelik testi yapsam yarın sabah ilk idrarla çıkar mı 5 gün kalmış olacak adetime sabredemiyorum çatlatma iğnesi olalı yarın 10 gün olacak çıkar mı ne dersiniz
4 aylık evliyim yazicaktimBen adetime 1 gün kala test yaptım ve 2nci çizgi silikti hergun burdaydim kendimde belirtiler arıyordum ama bu ay hiç kafama takmadım hamileliği oluruna bırakmıştım taaki adetime 1 gün kala sonra özele gidip kan aldırdım orda sadece pozitif yada negatif olduğunu söylüyor ve pozitif sonuc tahminimce göre 4 haftalik hamileyim belirtilerim adet belirtisiyle aynıydı ben hamile oldugumu goguslerimde azıcık damarlar belirginlesmisti o zaman anlamıştım ondan sonra test yapmıştım ve 4 aylık anneyim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?