Canım getcekten çok erken belirti vermiş ne güzel. Bendede 2 gündür bel ağrısı var hafif hafif inşallah iyiye işarettir.
ilk başlarda ciddi bir bel ağrısı vardı şimdi yok şükürler olsun ki. Ama mide bulantısı ve halsizlik hat safhadaHepimizin yardımcısı olsun Rabbim.
ayyy canım nasıl mutlu ettin beni anlatamam.bel ağrısına bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi.bebel olsunda ben ağrıya sızıya rağzıyım.
kızlar yumurtlama adete 15 gün kala oluyo.. daha 2-3 günlük bir bebeğin belirtilerini anlamanız neredeyse imkansız.. adete 2 -3 gün kala deseniz anlarım ama 12 - 13 gün biraz abartılı ve saçma oluyo.. hissettim diyen arkadaşlar da muhtemelen hepimizin yaşadığı psikolojik değişimleri yaşamış ve sonunda tesadüfen hamile kaldıklarını öğrenmişlerdir yoksa anlamanız imkansızzz.. bu kadar erkenden kendinizi hamileliğe şartlamayın negatif sonuçta yıkılırsınız yine de içiniz rahat etmiyosa 10 gün yada 1 hafta kala kan testi yaptırın eğer 5in altındaysa umutlarınızı bir sonraki aya saklayın yok eğer üstündeyse ne güzel ne mutlu...
çok sık idrara çıkma ve idrarda yüzen bişeyler vardıiki gün geçince şu basit testlerden yapmıştım çift çizgi çok koyu bir şekilde çıkmıştı.
adet olmam gereken tarihten 1 hafta-10 gün önce göğüs ağrım başlar.adet günüme yakın ağrının şiddeti artar.4 kez gebe kaldım hepsinde böyle anladım.üstüne bile yatamıyordum çok ağrıyorlar bende
adet olmam gereken tarihten 1 hafta-10 gün önce göğüs ağrım başlar.adet günüme yakın ağrının şiddeti artar.4 kez gebe kaldım hepsinde böyle anladım.üstüne bile yatamıyordum çok ağrıyorlar bende
mvlove senın adına cok sevındım ya
ne kadar guzel bak dıyet derken bebıs gelmıs karnına
sen tecrubelısın arada ugrada bıze rehber ol ya
3 gün var adetime öğrendim bgn bakalım
kızlar mrb bende nisan ayında kaybettim bebeğimi ve ara verdik daha sonra pcos lu olduğumu öğrendim ve hemen sonra kist patladı ve hayatım zehir oldu nnerdeyse6 gün hastanede yattım ve korunmayı yeni bıraktık bu ay dr klomene başladı adetin 5. günü başladım ve 12. günü kontrole gittim 5 gün kullandıktan sonra 2 yumoş oluşmuştu biri 20 mm biri 17 mmlik çatlatma iğnesi oldum ovitrelle 2 gün boyunca ağrıdan duramadım ve acillik oldum geçen gece dr ovulasyon oluyo dedi ama ağrısı çok kötüydü 2 gündür felaket belim ağrıyor önceki hamileliğimde adete 6 gün kala anlamıştım bel ve göğüs ağrısında üzerine duş alırken su değse sızlıyodu ve idrar testinde silik çizgi çıktı zaten ama şimdi emin değilim daha doğrusu umutlanmak istemiyorum belim ağrıyo ve kasklarım batıyo ama belim çok fena ağrıyo bu kadar erken gösterir mi kendini bilmiyom yumurtlamam dha 2 gün önce oldu
kızlar slm
benım adetıme 8 gun kaldı
dun evde ıdrar testi yaptım negatıf cıktı
sabah uyandıgımda cok hafıf bı ıkıncı cızgı gordum
cok heyecanlıyım ama beklemekten baska yapacak bıseyım yok
merhaba kızlar....bende adetimin 3 gün gecikmesiyle ögrendim hamile oldugumu...o zaman hcg degerim 110.45 cıkmıstı yanii daha yeniii hamile kalmısım =))) darısı isteyen bütün anne adaylarımızın basına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?