Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

inş hamilesindir canım ne zaman adet tarihin

işallah canım az kaldı duyurmamıza işallah . seninde varmış gibi geliyo bana ama his işte işallah vardır . şüpheli ilişkiden sonra 10. gün idrarda çıkıyor diyolar bidenesene belki çikar ben dün yaptım çıkmadı bugün 9. günüm 3gün sonra tekrar yaparım ben. olumlu haberlerini bekliyorum canım .

geçmiş olsun canım.birçoğumuz aynı sayılırız.inşallah birdaha yaşamayız aynı üzüntüleri.ilk denemende tutturursun umarım bebeği

inş hamilesindir canım ne zaman adet tarihin

canım 30 da bir hesaplıyorum ama bellide olmuyorki malesef.18 inde diye düşünerek hareket ediyorum.inşallah canım.fazlamı abartıyorum bilmiyorum ama hani bazı arkadaşlar kirpikler karışıyor falan yazmışlar belirtilere ben ona çok gülüyordum.herşeyi hamileliğe yoruyoruz diye.ama bu sabah rimel sürerken herbirinin başka yöne baktığını fark ettim.hatta rimeli sürdüm çirkin duruyor şu anda.Eğer hamileysem gerçekten bu belirtiye inanıcam değilsemde gülmeye devam edicem

inşallah canım yaa.çıkmıyor canım o kadar erken idrarda en erken 3 gün kala çıkıyor reglye diye biliyorum.fortal diye erken gebelik testi varmış 25 tl civarı o erken çıkarıyor 1 hafta yada 5 gün kala diyorlar ama gerçekten çıkarıyormu emin değilim yeterli yorum yok.çıkarmadığını iddaa edenler var.beklemek te ayrı bi stres.biraz daha dayanmam lazım galiba.:18:

canım üstüne görme ile ilgili fazla bir bilgim yok ama idrarda yanma pek hamilelik belirtisi olarak görülmüyor.idrar yolları enfeksyonu olabilir.eğer gerçekten süphen varsa bi doktora görün derim bebek varsa kesin öğreneceksin zaten.yoksada üzülme idrar yollarında bir problem varsa onlara bakılır.yada kist tarzı birşey varsa oryata çıkar.onlarda hamile kalmayı zorlaştırıyor çünkü

anladım canım sağol . düşüğün olmuş seninde geçmiş olsun kaç aylıktı . benimde 3 aylık bebeğimi kürtajla aldılar mayıs ayında . benimde kürtajdan sonra 5. ayım . kürtajdan sonra çabuk gebe kalınırmış sen korundunmu şimdiye kadar yoksa olmadımı .

düşük değil canım.karnımda ölmüştü.7 haftalıktı.parsiyel mol çıktı patoloji raporuunda.normalde 6 ay korunma ve takip gerektiriyor ama doktorum bana 3 ay korun yeter dedi.bende ekim ayına kadar bekledim nisanda kürtaj oldum.ilk defa bu ay yeniden denedim.bakalım ne zaman kısmet olucak.benim riskli artık sıkı takip edilicem tekrar kalsam bile.kürtajdan sonra çabuk gebe kalındığı doğru etrafımda çok örneğini gördüm.çünkü kurtajla rahim kanalları temizleniyor acılıyor iyice.şimdi zaten kürtajda vakumla eskisi gibi değil.kürtajdan sonra bir kere adet gördükten sonra çocuk düşünülebiliyor.sen kürtajdan hemen sonramı başladın denemelere?

tekrar geçmiş olsun . zordur karnında bebeğinin ölmesi herkes kucağında bebeğiyle çıkarken ölü bile olsa parçalayarak alınması çok zoruma gitti . benimkide düşmedi 1 hafta karnımda ölü bebekle kaltım sırf parçalamasınlar diye herkese saçma geliyo ama ben ölü bile olsa vijdanım kabul etmedi düşmedi kürtajı kabul etmek zorunda kaldım rabbim birdaha yaşatmasın. 3ay korundum canım . geçen ay olmadı . bakalım ümitliyim bu aydan işallah olmuştur . eğer olursa 27 yaşında 3 çocuk annesi olacağım rabbim hiç olmayan benimkadar arzulayan herkese versin . rabbim negüzel yaratmış çocukları

çok çok geçmiş olsun canım sanada.ne kadar sanslısın bak iki tane evladın var gene.inşallah yeniside yoldadır geliyordur.sen tatmışsın o güzel duyguyu nasıl güzel birşeydir eminim.bakalım ben ikimizden de umutluyum inşallah Allah yüzümüze bakar.

işallah canım . dün test yapmıştım ben canım negativdi. atmadım bugün baktım 2. çizgi sonradan çıkmış nedersin sonradan çıktığı için dikkate almamalımıyım . aranızda çizgisi sonradan çikip hamile veya olmayan varmı . iyice heyecan yaptım ya

valla canım 20 dakikadan sonraki çizgiyi dikkate almayın diyorlar.kuruyunca belli belirsiz birşey çıkıyor ama bellide olmaz tabi.resmini çek koyabilirsen bakalım istersen.

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım kan testım 33.5 cıktı ve daha adetıme 6 gun var
ısrar testındede ıkıncı sılık cızgı 2 sa sonra falan cıkmıstı bende

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamıleyım kan testım 33.5 cıktı ve daha adetıme 6 gun var

canım ne kadar mutlu oldum anlatamam.gözlerim doldu utanmasan ben hamile kalmış gibi ağlayacağım resmen.tebrik ederim.dayanamadın dimi çok güzel olmuş ama çok çoook sevindim

hayırlı olsun canım . işallah sağ salim alırsın kucağına . ikinci çizgi 2 saat sonra çıktıysa benimde bebişim benimledir ne dersin .

valla canım 20 dakikadan sonraki çizgiyi dikkate almayın diyorlar.kuruyunca belli belirsiz birşey çıkıyor ama bellide olmaz tabi.resmini çek koyabilirsen bakalım istersen.

malesef canım çekemem kameram arızalı ama çizgi var belli sonradan çıktığı için inanamıyorum bende yarın sabah tekrarlarım

malesef canım çekemem kameram arızalı ama çizgi var belli sonradan çıktığı için inanamıyorum bende yarın sabah tekrarlarım

hadi inşallah senden de güzel haberler alırız.birinin hamileliğini duyunca bile heyecanlanıyorum.inşallah bizde en kısa zamanda tadarız bu duyguyu.ben yapmaya korkuyorum bi yandan da yapmak istiyorum :18:

canım ne kadar mutlu oldum anlatamam.gözlerim doldu utanmasan ben hamile kalmış gibi ağlayacağım resmen.tebrik ederim.dayanamadın dimi çok güzel olmuş ama çok çoook sevindim

dayanamadım valla tesekkur ederım canım ınsallah allah sızlerede nasıp etsın ama ıyı olmadı erken olması dr daha cok kucuk dedı aksam gıdıcem kendı dr uma

hayırlı olsun canım . işallah sağ salim alırsın kucağına . ikinci çizgi 2 saat sonra çıktıysa benimde bebişim benimledir ne dersin .

canım benımde ole olmustu dıorm ya 2 sa sonra falan cok sılık cızgı belırdı kan degerımı olctrdum dayanamayıp 33.5 cıktı
bence sende hamılesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…