• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

çokmu erken kan testi yaptım acaba o yüzdenmi çıkmadı testte.. benim ilk gebeliğimde düşük oldu.. bu sefer bebeğim olsun çok istiyorum..

bünyeden bünyeye değişir cnm bnm adete 4 gün kala kandada idrardada çıktı az daha bekle allahn iznyle bebeğin olmş bak düşük olmş ama en azından biliosunki çocuğun oluo şükret sabret bekle burda herkesn şıp die olmadı çok emek sarfettik olur allahn iznyle

canııımmm maleseff sana bu yolda yoldaş olamıyorum.. adet oldum dün.olmadı yani bu ay da..allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

cok üzüldüm canım yaaa.ama sağlık olsun demek gerekiyor.senin canım sağ olsun bebişinde olur zaten.olsun ben seni beklicem birdahaki aya üzülme sakın.ben iki hafta fazla tutarım içimde sende 2 hafta erken doğurursun gene denkleriz biz bu işi.güzel haberlerini alıcam birdahaki aya inanıyorum.birde senden söz isitorum yumurtlama günüe kadar hergün 5/6 tane incir ye lütfen bunu yap faydasını göreceksin.hergün ye ama.hatta yanında fındık fıstıkta ye.birdahaki aya bekliyorum haberini.

ayyyy anem 2 gün grmedim olana bakk snde hamişsin çok svndim tbrk ederim cnm bnm sağlıkla kucağına almanı dilerim :nazar::nazar::nazar: tütütüüt topiğimize nazar değmesn bebişlerimizede

sagol canım birlikte doğururuz artık Allah nasip ederse.daha çok yolumuz olacak birlikte.:7::4::4::4::4::4::4:aynı böyle o topik senin bu topik benim yazışıcaz.

çokmu erken kan testi yaptım acaba o yüzdenmi çıkmadı testte.. benim ilk gebeliğimde düşük oldu.. bu sefer bebeğim olsun çok istiyorum..

erken yapmışsın canım herkesiz o kadar erken göstermiyor.inşallah güzel haberler verirsin bizlere.

ben adetim gelmeden 6 gün önce idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı giderekte koyulaştı diğer yaptığım testlerde

eylülün 17 de adet olmuştum ne zaman gidicem doktora bilmiyorum fikri olan varmı

hayırlı olsun canım. bence en kısa zamanda git ,kan testiyaptır .doktorlar genelde pek önemsemiyo ama değerlerin normal artışı gebeliğin sağlıklı olduğunu belirtir . sağlıcakla kucağına al işallah

Son düzenleme:
hamişler çoğalmış çok şükür . ay işallah bikaç güne bende veririm haaammmiiiiiiiileeeyim haberini işallah

çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.benim ikinci olacak inşallah ama yinede heyecanlanıyo insan.sağlık ocaklarında yapılıyomu acaba

çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.benim ikinci olacak inşallah ama yinede heyecanlanıyo insan.sağlık ocaklarında yapılıyomu acaba

günün geçtimi canım . tabiki ücretsiz yapıyolar bizim burda sabahları yapılıyo belki heryerde öyledir tedbirli git hayırlı haberlerle gelirsin işallah.

normalde bugün adet olmam gereken gün ama 27 günd bir olduğum için daha erken bekliyodum bugün tam 1 ay oldu.benim erken döllenme oldu sanırım.adetime 2 gün kala yaptığım test çok net çünkü

zaten eşim uzak yola gidiyo adetten sonra 6. gün banyo yaptım 7.gün ilişkiye girdik birde 4 gün sonra oldu.yani diyeceğim o ki kızlar pc deki hesaplayıcılara güvenmeyin.ben adetten hemen sonraki ilişkden şüpheliyim yoksa idrar testinde o kadar net çizgi çıkmazdı

Canım adetime 5 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu, Rüyamda gördüm ve idrar testi yaptım uyanır uyanmaz

Silik çizgide olsa 2. çizgi çıktı... 4 gün kala kanda 20 çıktı düşün yani:) ama bu kadar erken öğrenmen için

erken döllenme olması gerek benim sat'a göre 5 gün ileride bebeğim yani erken döllenme canım:) inşallah

sende bir kaç gün içinde hayırlı haberi alırsın...

Canım adetime 5 gün kala öğrenmiştim hamile olduğumu, Rüyamda gördüm ve idrar testi yaptım uyanır uyanmaz

Silik çizgide olsa 2. çizgi çıktı... 4 gün kala kanda 20 çıktı düşün yani:) ama bu kadar erken öğrenmen için

erken döllenme olması gerek benim sat'a göre 5 gün ileride bebeğim yani erken döllenme canım:) inşallah

bende rüyamda test yapıp pozitif çıktığını gördüm ve 6 gün kala yaptığımda gölge gibi silik çıktı

offf kızlar offff keske benimde belli bir adet tarihim olsaydı.Son 3 yıldır 30 gnde bir adet olurdum ama evlendikten sonra son 3 aydır hep düzensiz adet oluyorum:( 45 güne varıyor genelde ve anne olmayı bu kadar çok isteyen biri için bu durum çok kötü...:( Mesela bu geçen ayın 20 sinde adet oldum bu ayın 20 sinde 30 günüm doluyo ama üzerine test yapmak için bi 15 gün daha beklemek zorunda kalıcam eğer adet olmazsam:(:(

cok üzüldüm canım yaaa.ama sağlık olsun demek gerekiyor.senin canım sağ olsun bebişinde olur zaten.olsun ben seni beklicem birdahaki aya üzülme sakın.ben iki hafta fazla tutarım içimde sende 2 hafta erken doğurursun gene denkleriz biz bu işi.güzel haberlerini alıcam birdahaki aya inanıyorum.birde senden söz isitorum yumurtlama günüe kadar hergün 5/6 tane incir ye lütfen bunu yap faydasını göreceksin.hergün ye ama.hatta yanında fındık fıstıkta ye.birdahaki aya bekliyorum haberini.

ahhh canım benim yaaa çok sevdim seni ben ...gerçekten.inşallah canım denkleyelim artık biz tüp bebek denemek istiyoruz önümüzdeki aya..belki o zaman yetişirim sana :1:
neyse sen sağlığına dikkat et de yetişirim merak etme...kuzunu iyi besle ona iyi bak baksana bi dünya teyzeleri var burda :1:
önerin için sağol canım faydası olduğuna çok inanıyorum ama sorun bende değil şuan.eşimde.onu bekliyoruz düzelmesini.

offf kızlar offff keske benimde belli bir adet tarihim olsaydı.Son 3 yıldır 30 gnde bir adet olurdum ama evlendikten sonra son 3 aydır hep düzensiz adet oluyorum:( 45 güne varıyor genelde ve anne olmayı bu kadar çok isteyen biri için bu durum çok kötü...:( Mesela bu geçen ayın 20 sinde adet oldum bu ayın 20 sinde 30 günüm doluyo ama üzerine test yapmak için bi 15 gün daha beklemek zorunda kalıcam eğer adet olmazsam:(:(

canım beklemek ne zor dimi? eğer sorun geçmezse doktora danış ben de 35 günde bir oluyorum hep.bazen 30 olurdu eskiden şimdi sanki düzene giriyo gibi.zamanla.ama nedense son 1 yıldır adetim ilk 5 gün sökülmüyo 5. gün başlıyo kanamam bende bu yüzden çıkacam doktora başka sorunum yok şu anda senin için de hayırlısı olur inşallah.

Canım doktora gittin mi adetlerindeki bu değişme için git bence. Ovulasyon testleride kullanabilirsin. Yumurtlama günlerini daha kolay bulursun.

Back
X