Hamileliğini çok yeni öğrenenler (mayıs2014) ve endişeli anne adayları

LadyLeyla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
970
1.412
128
Kızlar 2 Mayıs'ta çatlatma iğnesi oldum ve 16 Mayıs'ta kan testi hcg m 129 çıktı. Doktor telefonda hamilesin dedi. 18 Mayıs'ta hcg 223 oldu. Yalnız dört gündür aynı adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum. Benim gibi hamileliğini yeni öğrenip ağrısı olan var mı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Catlatma ignesinin icinde bi hormon varmis vücudu hamilelik hormonu salgılayan. O yüzden derlerki igneden bi 15 gün kadar test yaptirmayin cunki hep pozitif cikar. Bence biraz grcsn yine yaptır. Hatta keseyi görmeye git mumkunse. Bnim degerim 290 idi keseyi gördük

290 da kese mi? Şaşırdım hep okuduğum 1000 olmadan kesenin görülmediği idi. Yarın da test yaptıracağım Dr istedi. Bi de çatlatma iğnesinin etkisi 10 günmüş.

catlatma ignesi hamilelik hormonu salgılıo da varıpta 129 cıkarmaz yani 20 30 cıkarır hanmilesin cnm ama cok yeni keseyi gör bebegi gör kalp atısını duy sonra emin olursun allah nasip etsin inş

catlatma ignesi hamilelik hormonu salgılıo da varıpta 129 cıkarmaz yani 20 30 cıkarır hanmilesin cnm ama cok yeni keseyi gör bebegi gör kalp atısını duy sonra emin olursun allah nasip etsin inş

Ikinci değerim de 223tü. Yarınki testte kaç çıkacak çok merak ediyorum. Inşallah herşey yolunda gider. Sana da teşekkür ederim iyi dileğin için. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip eder inş.

Süper canım hayırlı uğurlu olsun. Tekrar ne zaman test yaptıracaksın? Bi hamilelik belirtisi veya karın ağrısı yaşıyor musun?

cok tesekkur ederim senindee. evet canım yaa hafif karın agrım var yarın doktora gidicem merak ediyorum ne diyck dye tam bir aym dolsun yine kan testi yapcm gerci bugn 28 gundur hasta olmadm

Hadi hakkinda hayırlısı. Hayirli haberlerle gelirsn insallah

cok tesekkur ederim senindee. evet canım yaa hafif karın agrım var yarın doktora gidicem merak ediyorum ne diyck dye tam bir aym dolsun yine kan testi yapcm gerci bugn 28 gundur hasta olmadm

Yarın sen de ben de doktora gideceğiz. Bakalım neler öğreneceğiz? Paylaşırız yine.

cok erken zaten salma kimseye ailene söyle o kadar kalp atısını duyunca baslarsın ben 4 aylıkken söyledim cevreme

cok erken zaten salma kimseye ailene söyle o kadar kalp atısını duyunca baslarsın ben 4 aylıkken söyledim cevreme

Sadece eşim ve annem biliyor. Hatta eşim dedi sen annene söylüyorsun ben niye söyleyemiyorum diye. Dedim hele bir muayene olayım. Annesine söylerse öğrenmeyen kalmaz ki.

Doktora gittin mi canım? Ben bugün gittim. Bugün hcg 473 çıktı. Iki gün sonra yine tahlil istedi 1000 olması lazımmış. Lekelenme olursa hemen gel dedi. Haftaya cuma gelirsin keseye bakarız dedi. Sen de gittiysen paylaşır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…