Catlatma ignesinin icinde bi hormon varmis vücudu hamilelik hormonu salgılayan. O yüzden derlerki igneden bi 15 gün kadar test yaptirmayin cunki hep pozitif cikar. Bence biraz grcsn yine yaptır. Hatta keseyi görmeye git mumkunse. Bnim degerim 290 idi keseyi gördük
catlatma ignesi hamilelik hormonu salgılıo da varıpta 129 cıkarmaz yani 20 30 cıkarır hanmilesin cnm ama cok yeni keseyi gör bebegi gör kalp atısını duy sonra emin olursun allah nasip etsin inş
bendeeee3 haftalık hamileyimmm cok sükür rabbime
3haftalık derken adet günün gelmeden mi öğrendin?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kan testinde cktı pozitiff gecen ayn 22 snde oldm hasta bu gcen c.tesi yaptm hıgh 93,97
Süper canım hayırlı uğurlu olsun. Tekrar ne zaman test yaptıracaksın? Bi hamilelik belirtisi veya karın ağrısı yaşıyor musun?
290 da kese mi? Şaşırdım hep okuduğum 1000 olmadan kesenin görülmediği idi. Yarın da test yaptıracağım Dr istedi. Bi de çatlatma iğnesinin etkisi 10 günmüş.
cok tesekkur ederim senindee.evet canım yaa hafif karın agrım var yarın doktora gidicem merak ediyorum ne diyck dye tam bir aym dolsun yine kan testi yapcm gerci bugn 28 gundur hasta olmadm
Hadi hakkinda hayırlısı. Hayirli haberlerle gelirsn insallah
cok erken zaten salma kimseye ailene söyle o kadar kalp atısını duyunca baslarsın ben 4 aylıkken söyledim cevreme
cok tesekkur ederim senindee.evet canım yaa hafif karın agrım var yarın doktora gidicem merak ediyorum ne diyck dye tam bir aym dolsun yine kan testi yapcm gerci bugn 28 gundur hasta olmadm
Doktora gittin mi canım? Ben bugün gittim. Bugün hcg 473 çıktı. Iki gün sonra yine tahlil istedi 1000 olması lazımmış. Lekelenme olursa hemen gel dedi. Haftaya cuma gelirsin keseye bakarız dedi. Sen de gittiysen paylaşır mısın?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO evet canm gittim 611 hcg olmuss)
Doktora gittin mi canım? Ben bugün gittim. Bugün hcg 473 çıktı. Iki gün sonra yine tahlil istedi 1000 olması lazımmış. Lekelenme olursa hemen gel dedi. Haftaya cuma gelirsin keseye bakarız dedi. Sen de gittiysen paylaşır mısın?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO evet canm gittim 611 hcg olmuss)
Maşallah güzel artmış. Sana ne gibi bilgiler verdi Dr?
Maşallah güzel artmış. Sana ne gibi bilgiler verdi Dr?
ultrsonda görünmedi henüz 10gun sonra gelmemi istedi canm özel bisey demedi folibol verdi o kadar sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?