Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim hayırlı olsunBen de reglime 4 gün kala rüyamda doktorda olduğumu gördüm ultrasonla erkek bebek demişti bana ilk başta çok umursamamaya çalıştım. Çocuk istiyorum diye gördüm sanıyordum sonra akşama doğru içim kurtlaandı test yaptım hamile çıkmıştım. Şuan hala devam ediyor henüz cinsiyeti öğrenemedik ama bakalım :))
Yaa maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinKardeşim rüyasında hamile kadın görmüş doğum yapmış erkek bebekmis diğer kardeşim test yapmıştı pozitif di ama kan negatif çıktı regl oldu meğer hamile olan ben misin regl 10 gün kala hamile kaldım geç yumurtlama olmuş. 5 Ağustos da 10 ile öğrendim
Teşekkür ederim Allah istiyen herkese nasip etsinYaa maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah rabbim olmayanlara da nasip eder anne baba olmayı. 1 saat önce test yaptım malesef negatif çıktıBen hamile olduğumu birkaç defa rüyamda gördüm ama sürekli negatif gördüğüm için test yapmadım ,iş yerinden hiç muhabbetim olmayan bir bana gelip sen hamile misin ben öyle duydum dedi hayır dedim ertesi gün ben hasta olduğumu düşünüp nane limon içecektim mide bulantım için bir ihtimal yinede test yapayım dedim yaptım pozitiffakat gelişmedi kürtaj oldum bizde bekliyoruz mutlu haberi
Ben cinsiyeti görmüştüm hamileliği değilMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz
Amin çok teşekkür ederim, size de en kısa sürede bu sevinci yaşatsın inşallahBen oldum olası rüyalara cok kıymet veren bir insandım hem o yüzden hem de çocuk istediğimiz bi dönemde olduğum için umutlanmak istedim belki deteşekkür ederim yorumunuz icin Rabbim evladımızı size bağışlasın
Amin inşallah Allah razı olsunAmin çok teşekkür ederim, size de en kısa sürede bu sevinci yaşatsın inşallah
Şu an hamileyim en başından beri içimde bir his erkek diyor ama rüyama 3 kez kız bebek girdi aşırı merak ediyorumHamileligimi gormedim ama, hamileyken cinsiyetini gordum
Kizimi daha ogrenmemistim cînsiyetini.
Ruyama bir kiz cocugu girdi yagmurlu bir hava yokuslu yoldan dogru bana geliyo bir kiz cocugu oturdu kucagima, git diyorum sen benim deilsin gitmedi ben seninim diye ben ne kadar zorladiysam git diye gitmedi
Ve kizim oldu
Oglumdada gordum aslinda ruyasini ama hatirlamiyorum onu.
Kizimin ruyasi cok etkilemisti beni nasil git diyorum o kiz cocuguna sen benim deilsin diye feyat ediyodum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimŞu an hamileyim en başından beri içimde bir his erkek diyor ama rüyama 3 kez kız bebek girdi aşırı merak ediyorum
Öncelikle başınız sağolsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde tekrarını nasip etsinBen Haziran ayında rüyamda hep kuzenimin oglunu gördüm 3 kere filan o arada 2 3 arkadaşım rüyamda hamileydin dediler..Temmuzda mutlu haberi almıştık ..Ağustosta ise kalbi durdu malesef ..Ama malum oluyor sanırım hem size hem sizi sevenlere
Maşallah ben kendim hiç görmedim bu aralar başka gören de olmadıablam ve arkadasım beni rüyasında gebe görmüstü hamile kalmadan 3-4 ay önce falan. ben de bi erkek bebeğim olduğunu görmüstüm. bir keresinde de yavru köpekler görmüstüm. yavru köpekleri gördüğüm zaman hamileymisimablamın attığı mesaj da kanıtı
Umudunuzu kaybetmeyin nefes aldığımız sürece umut hep vardır bu ay olmazsa öbür ay olur lekelenme belki yerleşme kanamasıdır ayıp olmazsa sorabilir miyim hangi renktiBende dün gece rüyamda test yapıp çift çizgi görüyordum hatta inanamıyordum esime gosteriyordum felan ama regle 2 gün kaldı belirtiler kayboldu lekelenme yaşadım umudum bitti regl geliyor Rüya da bilinçaltı çok etkilendi ondan sanırım
Kahverengimsi değişik kırmızı hariç her renk olabilir derim canım bende anlayamadım çünkü umudun kesilmesi nedeni de her ay adetten önce lekelenme Yaşar yerleşme sanarim adet olurum ondan umudum kalmadı hala yok regli bekliyorum göğüs hassasiyetim felan da geçti herzamanki regli öncesi gibiyim zaten 2 gün kaldıUmudunuzu kaybetmeyin nefes aldığımız sürece umut hep vardır bu ay olmazsa öbür ay olur lekelenme belki yerleşme kanamasıdır ayıp olmazsa sorabilir miyim hangi renkti
Test yaptınız mı inşallah hamilesinizdirKahverengimsi değişik kırmızı hariç her renk olabilir derim canım bende anlayamadım çünkü umudun kesilmesi nedeni de her ay adetten önce lekelenme Yaşar yerleşme sanarim adet olurum ondan umudum kalmadı hala yok regli bekliyorum göğüs hassasiyetim felan da geçti herzamanki regli öncesi gibiyim zaten 2 gün kaldı
Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim hayırlı olsun
Yapmadım aşkım aslında eşimden istedim sonra vazgeçtim çünkü lekenmeler olunca regl olacak gibiyim çok arafta kaldım onu da umitlendirmek istemedim her ay test yapıp sonrasına adet oldum çünkü bilmiyorum inan ne yapmaliyimTest yaptınız mı inşallah hamilesinizdirbata 2 gün varmış zaten varsa silik de olsa çıkar çıkmazsa da üzülmeyin stres yapmayın bunlar negatif etkiliyor vücudumuzu
Test yaptınız mı inşallah hamilesinizdirbata 2 gün varmış zaten varsa silik de olsa çıkar çıkmazsa da üzülmeyin stres yapmayın bunlar negatif etkiliyor vücudumuzu
Her ay lekelenme yaşadığınızı adetiniz düzenli mi oluyor geciktigi oluyor mu peki geciksin oyle yapın testi en azından ne olduğunu bilmek daha iyi oluyor eşine söylemeden yaparsın negatifse söylemezsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim canım hiç üzülme canını sıkma ben artık saldım kendimi sıkmıyorum olacaktır inşallahY
Yapmadım aşkım aslında eşimden istedim sonra vazgeçtim çünkü lekenmeler olunca regl olacak gibiyim çok arafta kaldım onu da umitlendirmek istemedim her ay test yapıp sonrasına adet oldum çünkü bilmiyorum inan ne yapmaliyim
Yok aşkım gecikmez 31 32 günde olur hep ben kasım ayında gebelik geçirdim Ocak ayında boş gebelikten düşük yaptım ondan beri korunmuyorum olmadi daha bu 7.ayimHer ay lekelenme yaşadığınızı adetiniz düzenli mi oluyor geciktigi oluyor mu peki geciksin oyle yapın testi en azından ne olduğunu bilmek daha iyi oluyor eşine söylemeden yaparsın negatifse söylemezsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim canım hiç üzülme canını sıkma ben artık saldım kendimi sıkmıyorum olacaktır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?