Hamileliğini rüyalar sayesinde öğrenen oldu mu?

Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim hayırlı olsun

Yaa maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

İnşallah rabbim olmayanlara da nasip eder anne baba olmayı. 1 saat önce test yaptım malesef negatif çıktı

Ben cinsiyeti görmüştüm hamileliği değil

Amin çok teşekkür ederim, size de en kısa sürede bu sevinci yaşatsın inşallah

Şu an hamileyim en başından beri içimde bir his erkek diyor ama rüyama 3 kez kız bebek girdi aşırı merak ediyorum

Şu an hamileyim en başından beri içimde bir his erkek diyor ama rüyama 3 kez kız bebek girdi aşırı merak ediyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Ben Haziran ayında rüyamda hep kuzenimin oglunu gördüm 3 kere filan o arada 2 3 arkadaşım rüyamda hamileydin dediler..Temmuzda mutlu haberi almıştık ..Ağustosta ise kalbi durdu malesef ..Ama malum oluyor sanırım hem size hem sizi sevenlere

ablam ve arkadasım beni rüyasında gebe görmüstü hamile kalmadan 3-4 ay önce falan. ben de bi erkek bebeğim olduğunu görmüstüm. bir keresinde de yavru köpekler görmüstüm. yavru köpekleri gördüğüm zaman hamileymisim ablamın attığı mesaj da kanıtı

Eklentiler

• D20AA90F-465A-4CD5-B427-DE6941873D56.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 37
Bende dün gece rüyamda test yapıp çift çizgi görüyordum hatta inanamıyordum esime gosteriyordum felan ama regle 2 gün kaldı belirtiler kayboldu lekelenme yaşadım umudum bitti regl geliyor Rüya da bilinçaltı çok etkilendi ondan sanırım

Öncelikle başınız sağolsun Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde tekrarını nasip etsin

Maşallah ben kendim hiç görmedim bu aralar başka gören de olmadı

Umudunuzu kaybetmeyin nefes aldığımız sürece umut hep vardır bu ay olmazsa öbür ay olur lekelenme belki yerleşme kanamasıdır ayıp olmazsa sorabilir miyim hangi renkti

Umudunuzu kaybetmeyin nefes aldığımız sürece umut hep vardır bu ay olmazsa öbür ay olur lekelenme belki yerleşme kanamasıdır ayıp olmazsa sorabilir miyim hangi renkti
Kahverengimsi değişik kırmızı hariç her renk olabilir derim canım bende anlayamadım çünkü umudun kesilmesi nedeni de her ay adetten önce lekelenme Yaşar yerleşme sanarim adet olurum ondan umudum kalmadı hala yok regli bekliyorum göğüs hassasiyetim felan da geçti herzamanki regli öncesi gibiyim zaten 2 gün kaldı

Test yaptınız mı inşallah hamilesinizdir bata 2 gün varmış zaten varsa silik de olsa çıkar çıkmazsa da üzülmeyin stres yapmayın bunlar negatif etkiliyor vücudumuzu

Y
Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim hayırlı olsun
Test yaptınız mı inşallah hamilesinizdir bata 2 gün varmış zaten varsa silik de olsa çıkar çıkmazsa da üzülmeyin stres yapmayın bunlar negatif etkiliyor vücudumuzu
Yapmadım aşkım aslında eşimden istedim sonra vazgeçtim çünkü lekenmeler olunca regl olacak gibiyim çok arafta kaldım onu da umitlendirmek istemedim her ay test yapıp sonrasına adet oldum çünkü bilmiyorum inan ne yapmaliyim

Her ay lekelenme yaşadığınızı adetiniz düzenli mi oluyor geciktigi oluyor mu peki geciksin oyle yapın testi en azından ne olduğunu bilmek daha iyi oluyor eşine söylemeden yaparsın negatifse söylemezsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin Rabbim canım hiç üzülme canını sıkma ben artık saldım kendimi sıkmıyorum olacaktır inşallah

Yok aşkım gecikmez 31 32 günde olur hep ben kasım ayında gebelik geçirdim Ocak ayında boş gebelikten düşük yaptım ondan beri korunmuyorum olmadi daha bu 7.ayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…