- 25 Kasım 2024
- 697
- 116
- 18
- 20
Eşime söylemeden yapamıyorum çünkü testi o alması lazım böyle olunca da ihtimalden haberi oluyor o yüzden varsa geciksin öyle istiyim dedim en azından boş yere olmaz yoksada adet olurum şuan döngünün 30.gunundeyim ve sağ göğsüm tekrar biraz agdimaya başladı şu herkesin dediği koltuk altına yakın olan yeri yada ben kafayı yedim bilmiyorum bende saldım aslında ama korunmadigim için her ay ihtimal oluyor sonuçta ve adete 1 hafta kala düşünüyorsunYok aşkım gecikmez 31 32 günde olur hep ben kasım ayında gebelik geçirdim Ocak ayında boş gebelikten düşük yaptım ondan beri korunmuyorum olmadi daha bu 7.ayim
Allah kolaylık versin gerçekten inşallah yakında guzel haberlerinizi alırızYok aşkım gecikmez 31 32 günde olur hep ben kasım ayında gebelik geçirdim Ocak ayında boş gebelikten düşük yaptım ondan beri korunmuyorum olmadi daha bu 7.ayim
İnşallah canım geçen ay da bı kistim vardı adetle atılır demişti doktorum tarlusal verdi salı gününe kontorle gitmiştim kistin de atılmış demişti bide her gün birliktelik yaşıyoruz isteğimiz olduğu için tutmama ihtimali olmaması lazım ama sperm kalitesi düşüyor olabilir yaslarimiz çok gençAllah kolaylık versin gerçekten inşallah yakında guzel haberlerinizi alırız
Bide dün rüyamda ilk defa böyle bişi gördüm İnan psikolojik dedim herhaldeİnşallah canım geçen ay da bı kistim vardı adetle atılır demişti doktorum tarlusal verdi salı gününe kontorle gitmiştim kistin de atılmış demişti bide her gün birliktelik yaşıyoruz isteğimiz olduğu için tutmama ihtimali olmaması lazım ama sperm kalitesi düşüyor olabilir yaslarimiz çok genç
Adet olmama 1.5 hafta vardı rüyamda kundaklı bir bebek verdi elime bu senin dedi bi kadın uyandığımda çok garip bi his olmuştu ikindiye doğru amaan bi test yapayım nolcak dedim çift çizgi çıktı 2. Çizgi çok silikti ama gördüm hemen arabaya atlayıp acile gittim eşimin sonraki gün doğum günüydü beta hcg 40 iken öğrendim ve doğum günü hediyesi olduMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz
Aynen her gün ilişkiye girmemek gerekiyormuş ovulasyon takini yapıyorsan yumurtlama zamanlarında yapın canim sasni arttırıyormuş kistten korkma atildiysa bi sorun olmaz ama dediğim gibi stres yapma pcos mu var sendeİnşallah canım geçen ay da bı kistim vardı adetle atılır demişti doktorum tarlusal verdi salı gününe kontorle gitmiştim kistin de atılmış demişti bide her gün birliktelik yaşıyoruz isteğimiz olduğu için tutmama ihtimali olmaması lazım ama sperm kalitesi düşüyor olabilir yaslarimiz çok genç
Ayy maşallah cok sevindim hayırlısıyla sag salim kucağınıza alın inşallah miniginiziAdet olmama 1.5 hafta vardı rüyamda kundaklı bir bebek verdi elime bu senin dedi bi kadın uyandığımda çok garip bi his olmuştu ikindiye doğru amaan bi test yapayım nolcak dedim çift çizgi çıktı 2. Çizgi çok silikti ama gördüm hemen arabaya atlayıp acile gittim eşimin sonraki gün doğum günüydü beta hcg 40 iken öğrendim ve doğum günü hediyesi oldu1.5 ay sonra cinsiyetini de rüyamda gördüm kucağımda minicik erkek bebek vardı. Oğluşum oluyor şuan da 22 haftalık hamileyim
Ovulasyon takibi yapmıyorum canım bebek için değil de dediğim gibi isteğimiz olduğu için hergun birliktelik oluyor korunmayinca da ihtimal oluyor hep pcos yok canımAynen her gün ilişkiye girmemek gerekiyormuş ovulasyon takini yapıyorsan yumurtlama zamanlarında yapın canim sasni arttırıyormuş kistten korkma atildiysa bi sorun olmaz ama dediğim gibi stres yapma pcos mu var sende
Ben rüyamda ablamı hamile gördüm Sabah test yaptım ve ben hamile idim. Ablamda 1 ay sonra hamile haberini verdiMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz
Ben ruyamda gördümMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz
Ben hamile kaldığım ay kucağımda bir kız çocuğu görmüştüm ama ondan öncesinde de bazen görüyordum 2 yıldır istiyorduk tamda hamilelik belirtisi değil benceMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz
Tabi ki hamilelik belirtisi değil zaten normalde rüyada bebek görmek müjde demek guzel haber demek ama başkası görünce hamileliğe yorulur genelde ben de o yüzden ümitlenmiştimBen hamile kaldığım ay kucağımda bir kız çocuğu görmüştüm ama ondan öncesinde de bazen görüyordum 2 yıldır istiyorduk tamda hamilelik belirtisi değil bence
Gerçekten sanki uyanınca bi yanım eksik hissediyordum ben de cok gördüm geçmişte hamile olduğumuBende rüyamda bir kız bebeğim oluyor şekilde gördüm inşallah rüyalarım gerçek olur okadar mutlu oldumki uyanınca çok güzel bir duygu
valla ben dün gördüm bi rüya oğlum oluyodu emziriyodum ama çocuk maymuna benziypduMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz
Beni 2 kişi hamile görmüştü bide ben defalarca olmadı tabi ki. Bilinç altı da çok etkiliyor psikolojik olarak zihin hep orda belkide sen gebesindir :) işarette olabilirMerhaba bi süredir çocuk istiyoruz eşimle. (X ben olayım) Geçenlerde bi yakınım rüyasında birine "X de hamileymiş" dediğini anlattı. Bu şekilde hamileliğini öğrenen oldu mu çok merak ediyorum. Bu rüya beni umutlandırdı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?