hamılelığini üç kelimeyle anlat

Hım 3 kelime...

Sıkıntılı ( problemlerin biri bitiyor öbürü başlıyor, bulantı, yorgunluk her türlü ağrı, kilo, testler, uykusuzluk, mutsuzluk, şişkinlikler, gaz sancıları, mide ekşimeleri, hastane hazırlıkları vs )

Korkulu dolu ( böyle bir dünyaya çocuk getirmekle doğru mu yapıyorum acaba, ona iyi bir anne olabilecek miyim, iyi yetiştirebilecekmiyim, iyi bakabilecek miyim, kendi ayakları üzerinde durabilecek mi, kötü niyetli insanlardan kendini koruyabilecek mi, nasıl doğuracağım, sağlıklı olacak mı, emzirebilecek miyim, çalışmaya başlarsam ona kim bakacak, peki ben ondan ayrıyken ya başına birşey gelirse, doğduğunda bir sıkıntıyla karşılaşırsak, Allah korusun sarılık olursa, aşıları yapılırken yanında birinin olması lazım....)

Bazen mutlu ( ultrasonda her seferinde minnacık ellerini gördüğüm zaman, annecim bak burdayım diye beni tepiklediği zaman, her tekmelemesinde yalnız olmadığımı ne olursa olsun onun verilmiş bir nimet olduğunu ve her daim bana en gerçek sevgiyi sadece onun verebileceğini düşündüğüm zaman..)

Ben de 8 hafta 4 günlük hamileyim.

Çok mutlu

Meraklı

Bunun bir mucize olduğunu sık sık düşünen

hepsıde guzel duygularr

bebısımızı alınca tum acıları utunacagız ınsanlahh

çok heyecanlıyım,çok meraklıyım ve de inanamıyorum içimde canımın parçasını taşıdığıma...

en kutsal görev
en kutsal varlık
ikimize ait bi dunya

onu cok mrk edıyorum sabırsızlıkla beklıyorum korkuyorum heyecanlanıyorum

Ben 2,5 aylık hamileyim :) Daha hiçbirşeyin farkında değilim.. Yalnızca hissettiğim kasık ağrıları ve başlardaki mide bulantıları haaa bide sürekli uyku isteği :)

Bunlarda bana çok normalmiş gibi geliyo :) Ultrasonda gördüğümde heyecanlanıyorum ve acayip endişeliyimm :) üçüncü kelime yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…