- 9 Mayıs 2025
- 125
- 72
- 13
- 27
- Konu Sahibi manifestingbaby
Şöyle ki ben 25 martta kürtaj oldum ve hale adet olmadım geçen doktora gittim ayın 7snde. 19una kadar olmazsan gel ilaç yazacağım ama yeni yumurtlama olmuş dedi teyit etmiş oldumsadece dün akıntım oldu bugün de hafif bacak ağrım var ikisi de adet öncesi oluyordu ama gebeliğimde de olmuştu henüz şiddetlenen bir şey yok bende başka
benim adet düzenimde de bir hafta öncesinde başlardı ama hamile kaldığım ay 10 gün öncesinde başlamıştı her sabah adet olacakmışım gibi uyanıyordum
beraber takip edelim umarım istediğimiz gibi olur her şey
![]()
Benim son adet tarihim 24 Nisan-1 mayısta bittiŞöyle ki ben 25 martta kürtaj oldum ve hale adet olmadım geçen doktora gittim ayın 7snde. 19una kadar olmazsan gel ilaç yazacağım ama yeni yumurtlama olmuş dedi teyit etmiş oldumsadece dün akıntım oldu bugün de hafif bacak ağrım var ikisi de adet öncesi oluyordu ama gebeliğimde de olmuştu henüz şiddetlenen bir şey yok bende başka
benim adet düzenimde de bir hafta öncesinde başlardı ama hamile kaldığım ay 10 gün öncesinde başlamıştı her sabah adet olacakmışım gibi uyanıyordum
beraber takip edelim umarım istediğimiz gibi olur her şey
![]()
Uygulamadan 2-13 mayısı değerlendirmem gerektiğini bildiğim için 3-5-7-9 olarak değerlerlendirdim.
Ovulasyon testi ilk günlerde elimde yoktu yapamadım
İlk 7 mayıs tarihinde yaptım. test 1 koyu 1 silik
8 Mayıs 1 koyu 1 silik
9 Mayıs 1 koyu çizgi vardı sadece
10 Mayıs 1 koyu çizgi var yine
Ama ilk kez bu kadar saçma bir şekilde kasık ağrım dizlerimin arkası ve aynı zamanda karnımda bir sızı var fakat hiç bir göğsü hassasiyeti yok. Ben ilk kez deneme yapıyorum bu ay o yüzden pik tarihlerimi bilmiyorum.
Kısaca durumum neyi gösteriyor bilmiyorum
Ovulasyon testinde silik çizgiden sonra normal tek çizgiye dönmesi, silik öncesinde pik olduğu anlamına mı geliyor ?