Hamileliğinizi öğrenseniz ilk alacağınız şey ne olurdu/oldu?

Unicornbe

Golden Dragon✨🐉
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
2.994
1.896
658
Kızlar biyerden başlayanlara yardımcı olalım ve tecrübesizler toplanın bizde biryerden başlayacağız hamile kalırsak elbet hamile kalırsanız aklınıza ilk gelen ne olurdu yada Hamile kalanlar ne aldı ilk ?

Islak mendil uzun süre kullanılmassa bi süre sonra kuruyabılır ozellikle yaz aylarında
Muhtemelen 3.cü aylarda insanın eli birseylere gider diye düşünüyorm
Ben fiyatı artmasın düşüncesiyle en begendiğim seylere elimi atardım doğumda giyecegi ilk kıyafetini alırdım kulaklı bi sapka yada melek kanatlı bi takım Dil-i bitab LesaM B betulardaaaaaa

Alemsin kisss ama iyi fikirmis ıslak mendil falan da almak lazım
Zaten 3 4 aya kadar karin cok belli olmuyor. Kendi kiyafetlerinle gezebiliyorsun ancak sonraki aylarda kiyafet alisverisi yaparim ben. Simdiden bilemiyorum kilom gobegim nasil olur.
Bebegin cinsiyeti belli olmadan kiyafette alamicama gore en mantiklisi bez

Aslında bazı bebeklerin kilosuna gorede değişebilir numaraları her boydan 2 paket nasıl olsa kullanacak hemde zam gelmeden
Her ay birsey belirleyip almak lazm 3.aydan sonra

2 çocuğun üstüne hamile olduğumu öğrenirsem ,gider kendime büyük bir ayva alırım

İkizim olsun istiyorum rabbim nasip ederse öğrenir öğrenmez iki takım alırım köşeye koyarımmm inşallaahhh

İkizim olsun istiyorum rabbim nasip ederse öğrenir öğrenmez iki takım alırım köşeye koyarımmm inşallaahhh
Normalde hersyden iki tane alınır ıkız bebek olunca 4 er 4er alınır heralde ozman ucuz buldugumu stoklardm bende
insallah gönlüne gore olr canım

İnsallah canım Allah nasıp ederse buraya yaz aldığını
Akadaşlar hamıle kalanlar Aldıklarımızı çekeriz ınsallah burada paylasırız resimli
Ayyy inşallah rüyamda çok hareket ettiğimi demirli cama tırmandığımı sonra hafif pembeli kahverengili az kanamam olduğunu gördüm hayır ola inşallah

Ayyy inşallah rüyamda çok hareket ettiğimi demirli cama tırmandığımı sonra hafif pembeli kahverengili az kanamam olduğunu gördüm hayır ola inşallah
Bilinc altı oluşuyor cnm çok istıyorsun ya hayırlısı olsun bu ay olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…