Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

Arkadaslar Ben bu isi anlamadim 2 gun once 64.5 kiloydum begun bi tartildim 66!!! Bu mumkun mu yaa bu hafta kilo almadim diye seviniyodum bide!!! Bi fikri olan var mii? Bu arada 25. Haftamdayim 58 kiloyla basladim

31. haftadayım 20 kilo aldım, bu gün doktora gittim bebişimde 1.497 gr dı. anneşi yesin onu

37. haftadayım 25 kilo aldım, bu gün doktora gittim bebişimde 2.900 gr. çok hızlı kilo aldım, doğumdan sonra inşallah aynı hızla geri vericem bu kiloları

slm bayanlar 27. haftamdayım bebeğim 960 gr 35 cm miş bugün annesi de 3,5-4 kiloya doğru koşuyor

hamilleliğimin 18. haftasındayım mide bulantısı falan olmayınca 5 kilo aldım
umarım fazla almam doğum sonuna kadar :)

bende 20. haftamdayım 1.5 kilo aldım. Bulantı ve kusmalar yüzünden almadım bu güne kadar. İnşallah bundan sonra da fazla almam.Bebeğimde henüz 300 gr. Zaten hamileden çok hafif göbeği çıkmış gibi görünüyorum:)

22 haftalık hamileyim ve 2 kilo aldım. Zaten kilolu bir hamileyim, o yüzden mümkün olduğunca az almalıyım. Bebeğim 450 gr. Fakat şekerim yüksek çıktı bundan sonra benim ve bebeğin kilo artışı nasıl olur bilemiyorum.

ben 30 haftaya kadar 100 qram bile almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…