Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

kızlar bende 24 haftalık hamileyim toplamda 4 kilo aldım şu ana kadar iyi gittim canım yemek yemek istemiyo genellikle kahvaltı türü şeyler yediğim halde çok almadım ama bu aylardan sonra daha dikkatli olacam bide ben akşamları acıkmıyorum süt içip yatıyorum onunda etkisi olabilir ha bide bol su içiyorum bakalım ne kadarla tamamlayacaz..

34+3 haftalık hamileyim 9 kilo aldım.son ayımdayım.bu ayda 2 kilo alırsam 11 12yle tamamlarım gibime geliyo

bende 17 haftalık hamıleyımm 65 kg hamıle kaldım suan kılo almadım daha bebegımde 15o gr

19 haftalık hamileyim 4 kg aldım kılo almayanlara imrenıyorum ve tebrik ediyorum :)

27+ 1 im 14 kilo aldım ve bu yüzden canım sıkkın daha doğuma çok var çok şiştim ya

13+6 günlüğüm 54 kiloyla hamile kaldım şuan 52 kiloyum raflüden dolayı hem az yiyorum hemde istemeyerekte olsa çıkarıyorum

bende kilo aldım verdim 55 le başladım şimdi 63 kiloyum. Haftam 27+3

Son düzenleme:
30+0 dayız bebeğim 1563gr bense 7kg aldım

36 haftaya yarın başlıyorum.Ben 14 kilo aldım..
bebeğimde 34+0 da 2200 gr dı..Kilomuz az ama olsun sağlıklı olsunda.

Son düzenleme:
bende 32. haftamızdayız sanırım bebeğim 1750 gr bense 14 kilo aldım mutluyum kilolarlarımla şu an çok sorun yapmıyorum ama galiba biraz azaltmalıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…