:)) hayirlisi canim. Var mi birseyler Merak ettim?aminn canım insALLAH hamilelerin duası kabul olur derler nolur dua ette bu gece sancım baslasın :)
Sen bol Bol aci ye:)) senin de Mubarak olsun canimahh ahh nerde canım :) hala duruyo bizimkisi kandilin mübarek olsun bu arada
Kac kilo ile hamile kaldin? Eger dusuk kilo ile kaldiysan fazla almanMerhabalar 21 haftalik ikiz hamileyim 9 kilo aldim..bebeklerim 19.haftada 300 grlardi ..çok aldım kiloyu sanırım bu hafta tam buğday ekmeğine başladım bakalım fazla yeme meye çalışıyorum hamur işini felan
Kac kilo ile hamile kaldin? Eger dusuk kilo ile kaldiysan fazla alman normal. Ben de ikizlere gebeyim bu arada :) nasil geciyor hamileligin? Zorlaniyor musun?Kac kilo ile hamile kaldin? Eger dusuk kilo ile kaldiysan fazla alman
Kac kilo ile hamile kaldin? Eger dusuk kilo ile kaldiysan fazla alman normal. Ben de ikizlere gebeyim bu arada :) nasil geciyor hamileligin? Zorlaniyor musun?
60la kaldim 69 um su an...sadece goz kararmasi ve carpinti oluyo iyiim cok sukur srn kac kilo aldinKac kilo ile hamile kaldin? Eger dusuk kilo ile kaldiysan fazla alman normal. Ben de ikizlere gebeyim bu arada :) nasil geciyor hamileligin? Zorlaniyor musun?
Bnde 60la hamile kaldim 80im suan60la
60la kaldim 69 um su an...sadece goz kararmasi ve carpinti oluyo iyiim cok sukur srn kac kilo aldin
20 haftalikken kaç kiloydun hatirliy9musunBnde 60la hamile kaldim 80im suan
Ben de 52 ile hamile kaldim 57 kiloyum simdi. Ben de cok cabuk yoruluyorum nefes nefese kaliyorum. Senin tek yumurta ikizi mi yoksa Cift mi?60la
60la kaldim 69 um su an...sadece goz kararmasi ve carpinti oluyo iyiim cok sukur srn kac kilo aldin
Çift yumurta canım. Ikisi de erkek .yorgunluk bende de oluyor çalışıyorum bi de..dün sağlık ocağına gittim haftaya tetanos asisi vurunacamBen de 52 ile hamile kaldim 57 kiloyum simdi. Ben de cok cabuk yoruluyorum nefes nefese kaliyorum. Senin tek yumurta ikizi mi yoksa Cift mi?
Masallah ne guZel az almissinp33.haftamdayım 34e giricem nasipse 64le hamile kaldım şu an 72yim.Görenler sen değilkarnın kilo almış diyo,sanırım haftanın6 gunu çalışıp hergun 20 dakkalık yuruyuşlerimin olması sayesinde çok kilo almadım.Tabi hamurişi pek yemeyip daha çok meyve canımın istemesinden böyle de olabilir.bi de ilk uç ay 3-4 kilo vermiştim kusmaktan.bu arada son aya girenler aldıkları kilonun 5-6 kilosu kadarının bebek plessnta kan oranı ödem ve amniyon sıvısı olduğunu unutmayın
Benim de Cift yumurta ikizi ve ikisi de erkek :)Çift yumurta canım. Ikisi de erkek .yorgunluk bende de oluyor çalışıyorum bi de..dün sağlık ocağına gittim haftaya tetanos asisi vurunacam
Ayniymisiz ne guzrl isim ne düşündünüz çınar ve Çağan dusunuyoruz bizMasallah ne guZel az almissinp
Benim de Cift yumurta ikizi ve ikisi de erkek :)
65 falandi sanirim20 haftalikken kaç kiloydun hatirliy9musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?