merhaba anne adayları ben doğum yaptım sonunda biraz geç kaldım yazmakta ama anca fırsatım oldu :) suan 34 günlük olduk bile dünyalar tatlısı bir kızım oldu normal doğum yaptım şükür sağlığımız gayet iyi
Hayırlı olsun , iyi günlerde büyütmek nasip olsun.merhaba anne adayları ben doğum yaptım sonunda biraz geç kaldım yazmakta ama anca fırsatım oldu :) suan 34 günlük olduk bile dünyalar tatlısı bir kızım oldu normal doğum yaptım şükür sağlığımız gayet iyi
Hayırlı olsun canım gözünaydın :) çok güzel bir haber bu :) darısı bizlere inşaAllah :)merhaba anne adayları ben doğum yaptım sonunda biraz geç kaldım yazmakta ama anca fırsatım oldu :) suan 34 günlük olduk bile dünyalar tatlısı bir kızım oldu normal doğum yaptım şükür sağlığımız gayet iyi
Canım sanmıyorum o hızda devam edeceğini çünkü o genelde son haftalara doğru oluyo. Bebek o zaman hızlı kilo almaya başlıyor. Bazen öyle bir anda alıp sonra yavaşlayabiliyor. Çok kafana takma bence.Bem 19 haftalik gebeyim, 1 buçuk kilo aldım. Yalnız 1 buçuk kiloyu son 3 haftada aldım, nasıl oldu anlamadımhaftada yarım kilo hızı devam etmez umarım
Umarim öyle olur. Totalde çok kilo almadım evet ama bir anda artması da korkutuyor insanı. Her tartiya çıktığımda kilomun artmasına alışık değilim sonuçta :)Canım sanmıyorum o hızda devam edeceğini çünkü o genelde son haftalara doğru oluyo. Bebek o zaman hızlı kilo almaya başlıyor. Bazen öyle bir anda alıp sonra yavaşlayabiliyor. Çok kafana takma bence.
Kendimden örnek vereyim öyleyse 24 haftama kadar 7 kilo almıştım. Bir ara aileleri ziyarete gittik o ara üstüste 5 kilo almıştım işte. Ama şimdi 32. Haftamdayım 8.5 kilo aldım. Bazen hızlanabilir Endişe etme. Bende senin gibi çok endişelenmiştimUmarim öyle olur. Totalde çok kilo almadım evet ama bir anda artması da korkutuyor insanı. Her tartiya çıktığımda kilomun artmasına alışık değilim sonuçta :)
KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?