Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

Merhaba kızlar. 29. haftadayım ve yaklaşık 7 kilo aldım, daha fazla almaktan korkmuyor değilim, son iki ayda bebeğin gelişimi hızlı olduğu için, bir anda alınıyormuş kilolar, doğuma yakın neler olur bilemiyorum.

Bebeğim 1020 gramdı en son doktor kontrolümde. İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız meleklerimizi

İki hafta önce kızım 860grmdı. Şimdi 29uncu haftamızdayız ve ben 2kilo aldım henüz çok şükür

merhaba anne adayları ben doğum yaptım sonunda biraz geç kaldım yazmakta ama anca fırsatım oldu :) suan 34 günlük olduk bile dünyalar tatlısı bir kızım oldu normal doğum yaptım şükür sağlığımız gayet iyi

Canım, maşallah kızına, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Rabbim bizlere de kolay doğumlar nasip etsin.

Hayırlı olsun , iyi günlerde büyütmek nasip olsun.

Hayırlı olsun canım gözünaydın :) çok güzel bir haber bu :) darısı bizlere inşaAllah :)

Bem 19 haftalik gebeyim, 1 buçuk kilo aldım. Yalnız 1 buçuk kiloyu son 3 haftada aldım, nasıl oldu anlamadım haftada yarım kilo hızı devam etmez umarım

Bem 19 haftalik gebeyim, 1 buçuk kilo aldım. Yalnız 1 buçuk kiloyu son 3 haftada aldım, nasıl oldu anlamadım haftada yarım kilo hızı devam etmez umarım
Canım sanmıyorum o hızda devam edeceğini çünkü o genelde son haftalara doğru oluyo. Bebek o zaman hızlı kilo almaya başlıyor. Bazen öyle bir anda alıp sonra yavaşlayabiliyor. Çok kafana takma bence.

Canım sanmıyorum o hızda devam edeceğini çünkü o genelde son haftalara doğru oluyo. Bebek o zaman hızlı kilo almaya başlıyor. Bazen öyle bir anda alıp sonra yavaşlayabiliyor. Çok kafana takma bence.
Umarim öyle olur. Totalde çok kilo almadım evet ama bir anda artması da korkutuyor insanı. Her tartiya çıktığımda kilomun artmasına alışık değilim sonuçta :)

Umarim öyle olur. Totalde çok kilo almadım evet ama bir anda artması da korkutuyor insanı. Her tartiya çıktığımda kilomun artmasına alışık değilim sonuçta :)
Kendimden örnek vereyim öyleyse 24 haftama kadar 7 kilo almıştım. Bir ara aileleri ziyarete gittik o ara üstüste 5 kilo almıştım işte. Ama şimdi 32. Haftamdayım 8.5 kilo aldım. Bazen hızlanabilir Endişe etme. Bende senin gibi çok endişelenmiştim şimdi de son iki aydan çok korkuyorum herkes son ayda bir anda yok 5 kilo aldım yok 8 kilo aldım falan diyor. Ama bebekler sağlıklı doğsun biz sağlıklı olalım kilo verilir. En önemlisi sağlık :)

ben 29 +5 haftalığım 63le başladım ilk önce 3 kilo verdim sonra o 3 kiloyu geri aldım şuan 64 64.5 arasındayım bebeğim de 28. haftada 1250 gramdı

alın size moral vereyim bn 52 kilo ile hamile kldm ve 77 ile bitirdim suan doğum yapalı 2 aylık oldu ve bn 60 kiloyum :) yani dert etmeyin

Merhabalar, biraz geç gördüm gönderinizi ama kitaplar hala elinizde mevcut mudur acaba?

Bu arada ben de 19. haftamdayım, 66 kg ile başladım sonra 63 e düştüm en son kontrolümde 63.20 çıktım, fazla da kilo almak istemiyorum çünkü bebeğe bir faydası yok zaten sağlıklı beslenildiği sürece aşırı kilo alınmıyor bir hastalık vb yoksa tabii :) kontrollü gitmek en iyisi diye düşünüyorum :)

28.haftadayım 49la başlamıştım 55 oldum. 6 kilo aldım bi ara hızlı gittim ama bu ara yavaşladım gibi. 10 kiloyla tamamlasam iyidir diye düşünüyorum. Daha fazla Olmasın da

9 haftalik hamileyim sanirim 1 kilo aldim cok hızlı gidiyorum korkmaya basladim asiri halsizim midembulaniyor ama kusmuyorum bunun yaninda istahim da çok az yemeye uğraşıyorum ama kendimi baya şişmiş hissediyorum sanki 3-4 kilo almis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…