- 11 Kasım 2014
- 83
- 247
- 93
- 29
masallah canıımozel yedıgın bırsey varmı yada nasıl beslenıyorsun vede spor yapıyor musun acaba?
Bebişim spor yapmıyorum ama hergün 1saat yürüyorumdur hareketli bi hayatım var ekmek yemiyorum hergün 2yumurta en az yarım litre süt içiyorum sadece 2öğün yemek yiyorum 3 öğünde ara öğün yiyorum acıkmadan yemek yemiyorum günde 2 lt su 1 tanede maden suyu içiyorum booll limonlu
yok canım benim hamileliğimin ilk ayları çok rahat geçti ben 7 aya kadar hamile loduğumu bile bilmedim. 7 ayı doldurduktan sonra ağrılar mide yanmaları rahatsızlıklar başladı. yani öncesinde olmamıştı hiç hatta çocuğun hareketlerini hissetene kadar hamile değilmiyim acaba dedim. galiba kendime nazar ettimSimdi bi daha mi basladiya kilo dan mi bilmiyorim yolda gidrrken bile nefes nefeseyim :/ gerci doktora soyledm astim mi ar dedi ama bnde yoktu ki daha once :/ korkuyorum sonuna dogru nolur die allah sonunu hayir etsin saglikli oluruz insallah
Maşallah yüzdüz yüzdün kuyruğuna geldin. 35.haftandasın ne güzel darısı başımıza. Şimdiye kadar zaman hızlı güzel geçti sanki bundan sonra geçmeyecekmiş gibi hissediyorumyok canım benim hamileliğimin ilk ayları çok rahat geçti ben 7 aya kadar hamile loduğumu bile bilmedim. 7 ayı doldurduktan sonra ağrılar mide yanmaları rahatsızlıklar başladı. yani öncesinde olmamıştı hiç hatta çocuğun hareketlerini hissetene kadar hamile değilmiyim acaba dedim. galiba kendime nazar ettim
Evet canım 30. Haftadan sonra bunu daha çok hissediyorsun gün sanıyorsun resmen Rabbim hepimizi kolay kurtarın inşallahMaşallah yüzdüz yüzdün kuyruğuna geldin. 35.haftandasın ne güzel darısı başımıza. Şimdiye kadar zaman hızlı güzel geçti sanki bundan sonra geçmeyecekmiş gibi hissediyorum
Amin amin inşallahEvet canım 30. Haftadan sonra bunu daha çok hissediyorsun gün sanıyorsun resmen Rabbim hepimizi kolay kurtarın inşallah
36 haftalıgım 4 kilo aldım :)
İnanılır gibi değil36 haftalıgım 4 kilo aldım :)
Can'ım bebeğim 2500 gram dedi gecen hafta doktor bu hafta pazartesi gidicem tekrar valla aklına ne gelse yiyip içiyorum hiç ayrım yapmıyorum az önce ayıptır söylemesi yarım ekmek domates zeytin yedim valla :))))canım bebeğin kaç kilo
ne yeyip ne içiyorsun =?
Valla Can'ım ikinci bebeğimizi istiyorduk hemde ilk bebeğimiz bir yasındaydı benim aşırı adet düzensizliğim var ben hamile olduğumu bile anlayamamıştım 6. Haftada anladık :)Benim merak ettiğimde istedikten ne kadar sonra hamile kaldınız
Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
ilk çalışmada diyoruz yani ey güzel Allahım sen ol dersen oluyorValla Can'ım ikinci bebeğimizi istiyorduk hemde ilk bebeğimiz bir yasındaydı benim aşırı adet düzensizliğim var ben hamile olduğumu bile anlayamamıştım 6. Haftada anladık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?