Hamileliğinizin kacıncı haftasındasınız? siz ve bebekleriniz kaç kilo aldı

26+6 dayız oğlumla kızlar Şu ana kadar 3 kilo aldım son kontrolüm 24. Haftadaydi bebeğim 643 gr 29 cm de boyuydu

Şuan 13 + 1 deyiz ama kilomuzu henüz bilmiyoruz :) Ben 59 la hamile kaldım şu an 62 yim

20+1 6 kilo almisim cok yemiyorum ama vitamin ve kan ilaclarindan dolayi sanirim

KIZLAR HERKESİN BEBEĞİ HAYIRLI OLSUN...BU ÖZEL ANINIZI ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEK İSTERSENİZ.BEBEK ŞEKERLERİ YAPIYORUM..UYGU FİYAT VE ŞIK TASARIMLI...KARGODA BENDEN

10 hafta 3 günlük olduk. ben 3.5 kilo aldım maşallah. 42.200 ile hamile kaldığım için zaten kilo almak istiyordum. randevum pazartesi bebeğimin gramınıda o gün öğrenebileceğim inşallah :)

22 hafta 5 kilo (( bebegim 20 haftalukken 450 gr di. Onden gidiyor. Iri olmamasi icin napicam bilmiyorum

herhalde en çok ben kilo almışım 25. hafta da 15kg aldım
hareketsiz yaşam eşimin ailesinin sürekli bişeyler yedirmeye çalışması kullandığım ilaçlar neticesinde sonuç bu oldu

herhalde en çok ben kilo almışım 25. hafta da 15kg aldım
hareketsiz yaşam eşimin ailesinin sürekli bişeyler yedirmeye çalışması kullandığım ilaçlar neticesinde sonuç bu oldu
Mrrhaba canım ben 52kgla hamile kaldım.en son 63 tüm simdi ne oldum bilmem:)cok istahlıyım cookkk

16 Hafta 4 günlük oldum çok şükür. 5 - 5.5 kilo aldım. Zaten 42.200 ile hamile kaldım kilo almak istiyordum :)

Bol bol yiyorum valla hiç sıkıntı yapmıyorum

12+ 1 im. 4.7 kilo verdim. ama kilolu hamile kaldım bebek için de sıkıntı değilmiş o yüzden sorun etmiyorum. akşamları yiyemiyorum. o yüzden vermeye de devam ediyorum galiba.

25+4 günlükken 850 gramdı . Şimdi 28+2 deyiz ve tam 12 kilo aldım aç karnına tartılmış halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…