- 22 Eylül 2022
- 6.692
- 20.673
- 278
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Doktorum ağızdan kullanmamı söyledi günde 2 kez olarak herkesin durumu farklı olduğu için farklı kullanım şekilleri belirtiliyordurFitil olarak kullanmaya başla bence doktoruna sormadan da başlayabilirsin fitil olarak hem daha etkili hemde ağızdan alınca çok fazla yan etksi var baş dönmesi sersemlik çok yapar hayatını çok etkiler. Ben fitil olarak kullanıyorum tam 5 haftalıkken lekelenmem oldu bir iki gün sürdü bana günde üç kere fitil olarak kullan dedi. İlk üç dört gün üç kere kullandm simdi sadece gece yatarken koyup yatyrm
Yok canım progestanın kullanım amacı tektir. Ağızdan çok yan etkisi vardır mesela şuan doktoruna ulaşıp ağızdan aldığımda çok halsizlik sersemlik yaşıyorum desen fitil olarak kullan diyecek sana. Ağızdan da alsan fitil olarakda ilacin amacı değişmiyor bu hastadan hastaya değişmez ki. Hatta senin lekelenmen olduğu halde sana ağızdan al demesine doktorunun şaşırdım.Doktorum ağızdan kullanmamı söyledi günde 2 kez olarak herkesin durumu farklı olduğu için farklı kullanım şekilleri belirtiliyordur
Açıkçası herhangi bir etki yapmadı halsizlik kusma tarzı şeyler, doktorumla görüşmem bir sonraki hafta olduğu için şuan söylediği yoldan devam edeceğimYok canım progestanın kullanım amacı tektir. Ağızdan çok yan etkisi vardır mesela şuan doktoruna ulaşıp ağızdan aldığımda çok halsizlik sersemlik yaşıyorum desen fitil olarak kullan diyecek sana. Ağızdan da alsan fitil olarakda ilacin amacı değişmiyor bu hastadan hastaya değişmez ki. Hatta senin lekelenmen olduğu halde sana ağızdan al demesine doktorunun şaşırdım.
Bulantınz ne zaman başladı7+7 deyim bulantım yüzünden fazla hareket edemiyorum yiyorum suç yemiyorum yine suç midemi aşırı rahatsız hissediyorum bu yüzden ..
Vajinal olarak alsan hem daha az yan etki görürsün hemde lekelenmeyi daha az sürede keser. Lekelenme veya kanama şikayeti olanlara genelde vajinal önerilir hattaDoktorum ağızdan kullanmamı söyledi günde 2 kez olarak herkesin durumu farklı olduğu için farklı kullanım şekilleri belirtiliyordur
5 de benim de hic bulantım yoktu ve istahım aşırı sekilde acılmıstı.Bulantım yok diye sevinirken 6.haftanın sonunda korkunc bulantı ve kusmalar basladı.5 haftalık dönemde yediğim her seyden inanılmaz tiksiniyorum su an.Bulantı hapıyla duruyorum.Bugün 5+1 olduk , henüz bulantı vs yok hatta iştahım fazla açık..
sürekli biseyler yiyorum
Adet olacakmış hissi devam ediyor hafif kasık ağrılarım devam
Şimdilik böyle.. uzun bir yolculuk var önümüzde
Peki mide bulantıları yada yemekten tiksinme için herhangi bir kullandığınız bişey oldu mu yada iyi gelen bi yemekVajinal olarak alsan hem daha az yan etki görürsün hemde lekelenmeyi daha az sürede keser. Lekelenme veya kanama şikayeti olanlara genelde vajinal önerilir hatta
Bulantı kusma için prilam verirler. Çok ağır bulantı kusma vakalarnda zofer veryolar.Peki mide bulantıları yada yemekten tiksinme için herhangi bir kullandığınız bişey oldu mu yada iyi gelen bi yemek
Migren normalde ben de var hatta korkuyorum tutarsa ne yaparım diye ilaçta içemiyoruz. Son birkaç gündür hafif hafif sağdan vuruyor sabahları ama tam tutmuyor ilaç alabiliyor musunuz siz10.haftadayım sabah kusmaları ve her hafta tutan migrenle geciyor yani zor.
Önde gitmesi iyi değil mi gelişimi güzel olmuş demek değil miBen normalde 28 haftaligim doktora dün gittim bana 30 haftalik bebek dedi,iki hafta önde gidiyormuş 2 hafta sonra yine gel ultrason yapalım dedi dünden beri canım sıkılıyor insallah sorun çıkmaz 3 lü tarama testini yaptırdım ikiliyi yatırmamıştım sorun olurmu acaba benim moral sıfır ilk defa böyle oldum,diyer cocuklarimda hic yaşamadım boyle bisey
Benim de yok bulantı şuan sonradan başlıyor demekk5 de benim de hic bulantım yoktu ve istahım aşırı sekilde acılmıstı.Bulantım yok diye sevinirken 6.haftanın sonunda korkunc bulantı ve kusmalar basladı.5 haftalık dönemde yediğim her seyden inanılmaz tiksiniyorum su an.Bulantı hapıyla duruyorum.
Benim 5. Hafta da başladı bulantılar şu iyi geldi bu iyi geldi diyemem ama ne zaman kendimi aç bıraksam bulantı artıyor sık sık az az yemek daha mantıklı.Peki mide bulantıları yada yemekten tiksinme için herhangi bir kullandığınız bişey oldu mu yada iyi gelen bi yemek
Benim de önce iştahım azaldı sonra kusmalar basladı.Ama doktora söyleyince hamileler icin bulantı hapı veriyor.Bu ilaçla tekrar yemeye basladım tiksinmelerim,iştahsızlığım bitti.Benim de yok bulantı şuan sonradan başlıyor demekkiştahim çok az ama canım bişey yemek istemiyor
gecmiş olsun ben de ilac almıyorum.Gecmesini bekliyorım öylece.Migren normalde ben de var hatta korkuyorum tutarsa ne yaparım diye ilaçta içemiyoruz. Son birkaç gündür hafif hafif sağdan vuruyor sabahları ama tam tutmuyor ilaç alabiliyor musunuz siz
Ben de 8 haftalik hamileyim. Mide bulantilarim bir haftadir başladi lekelenmesiz bir gunum bile yok. 4 kez yogun kanamam oldu. Hematom var. Surekli yatiyorum ben de.8+2 yataktan kalkamıyorum sürünüyorum
Bende aynı durumdayım maalesef ki mide bulantısı kanama mahvettiBen de 8 haftalik hamileyim. Mide bulantilarim bir haftadir başladi lekelenmesiz bir gunum bile yok. 4 kez yogun kanamam oldu. Hematom var. Surekli yatiyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?