- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Bilmemki kafam çok karışıkÖnde gitmesi iyi değil mi gelişimi güzel olmuş demek değil mi
5 haftadan sonra hafif hafif başladı iki haftadır kusuyorum inşallah yakında biterBulantınz ne zaman başladı
7.haftamdayım hafif kasık ağrılarım var. Ara ara giriyor kramp gibi. Eğer ayaktaysam ve iş yapiyosam hemen bırakıp uzanıyorumHamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız ve hamileliğiniz nasıl gidiyor
Bana da doktor fitil al dedi. Fitil alıyorumYeni bir doktora gidip fitil olarak almayı sorun fitil şeklinde çok daha etkili dedi benim yeni doktorum , geçen hafta leke bende de geldi eski doktor ağızdan vermişti içemedim yeni doktora gittim alttan almak daha iyi daha etkili dedi
Fitili günde bi kez mi aliyosunuz kızlar? Doktor bana dozuyla ilgili bi şey demediKesede kanama alanı yoksa paniklemeyin kahverengi eski kan demek ben 3.5 aylık olana kadar kahverengi lekelenme yaşadım, alttan fitil kullandım
Günde 2 kez sabah ve akşam kullandim benFitili günde bi kez mi aliyosunuz kızlar? Doktor bana dozuyla ilgili bi şey demedi
Ben de hamile gibi hissetmiyorum hiç hala hareket etmeye başladı mı14+5 hiç hamile gibi hissetmiyorum.. ne bulantı ne halsizlik hiçbir şeyim yok.. karnım da yok eskiden neysem şimdide öyleyim şükürler olsun.. ama 6. Haftadan sonra bulantılarım vardı hepsi 10. Haftadan sonra tamamen bitti
Ya bende de3gun gecikme var şuan ve hiç belirtim yok sadece byeaz akıntım var yoğun şekilde ama testte negatif çıktı sabah yaptm ne yapsam ne düşünsem bilemedim kan vermek için erken mi acaba5+4 oldum hala hamileliğimi hiç anlayamadım :) Başlangıçta da hiçbir belirtim yoktu, hala yok umarım böyle bitiririm
Ultrasonda bakınca yerinde durmuyoBen de hamile gibi hissetmiyorum hiç hala hareket etmeye başladı mı
Benimde karın bolgesine 2 hafta geri dedi doktor bir kaç doktora daha gittim hepsi başka birşey söylüyor bebek içeride rahat olduğu sürece birşey olmaz insallahBen normalde 28 haftaligim doktora dün gittim bana 30 haftalik bebek dedi,iki hafta önde gidiyormuş 2 hafta sonra yine gel ultrason yapalım dedi dünden beri canım sıkılıyor insallah sorun çıkmaz 3 lü tarama testini yaptırdım ikiliyi yatırmamıştım sorun olurmu acaba benim moral sıfır ilk defa böyle oldum,diyer cocuklarimda hic yaşamadım boyle bisey
Inşallah canım benimde bulantı falan olmadı 29 haftaya gelinceye kadar bebek var gibi yok gibi çok iyiydi ama ondan sonra biraz zorlandım hele son 4 hafta suan 39+0dayim çok sabırsızım merak ediyorum nasıl kızım diye görmek istiyorum babasıda aynı gözüme bakıyor hastaneye doguma gitmek için5+4 oldum hala hamileliğimi hiç anlayamadım :) Başlangıçta da hiçbir belirtim yoktu, hala yok umarım böyle bitiririm
Maşallah az kalmışInşallah canım benimde bulantı falan olmadı 29 haftaya gelinceye kadar bebek var gibi yok gibi çok iyiydi ama ondan sonra biraz zorlandım hele son 4 hafta suan 39+0dayim çok sabırsızım merak ediyorum nasıl kızım diye görmek istiyorum babasıda aynı gözüme bakıyor hastaneye doguma gitmek için
Evet ama inan 38 den sonrasi gecmiyor bide her an gelebilir deniliyor insan da 37+0dan beri heran gelir umuduyla duruyosunMaşallah az kalmış
İnsallahEvet ama inan 38 den sonrasi gecmiyor bide her an gelebilir deniliyor insan da 37+0dan beri heran gelir umuduyla duruyosunheyacan dorukda sağlikla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?