Doğuma Hazırlık Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız ve hamileliğiniz nasıl gidiyor?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
7+4 haftalık hamileyim ben de. Kendimi çok yorgun ve halsiz hissetmem dışında sorun yok. Bulantı veya kusma yaşamıyorum ama iştahım hiç yok gibi. Zorla yemeye çalışıyorum, canım hiçbir şey istemiyor.

14+5 hiç hamile gibi hissetmiyorum.. ne bulantı ne halsizlik hiçbir şeyim yok.. karnım da yok eskiden neysem şimdide öyleyim şükürler olsun.. ama 6. Haftadan sonra bulantılarım vardı hepsi 10. Haftadan sonra tamamen bitti

Ben de hamile gibi hissetmiyorum hiç hala hareket etmeye başladı mı

5+4 oldum hala hamileliğimi hiç anlayamadım :) Başlangıçta da hiçbir belirtim yoktu, hala yok umarım böyle bitiririm
Ya bende de3gun gecikme var şuan ve hiç belirtim yok sadece byeaz akıntım var yoğun şekilde ama testte negatif çıktı sabah yaptm ne yapsam ne düşünsem bilemedim kan vermek için erken mi acaba

Benimde karın bolgesine 2 hafta geri dedi doktor bir kaç doktora daha gittim hepsi başka birşey söylüyor bebek içeride rahat olduğu sürece birşey olmaz insallah

13+3 teyim 6.-7. haftalar bulantım başladı 9-10 gibi pik yaptı o ara idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullandım üç güne geçti. sonra sinüzit grip gibi çok kötü hasta oldum bir hafta kadar yattım antibiyotik içtim bir iki gündür iyiyim çok şükür. galiba bulantılar da bitti

5+4 oldum hala hamileliğimi hiç anlayamadım :) Başlangıçta da hiçbir belirtim yoktu, hala yok umarım böyle bitiririm
Inşallah canım benimde bulantı falan olmadı 29 haftaya gelinceye kadar bebek var gibi yok gibi çok iyiydi ama ondan sonra biraz zorlandım hele son 4 hafta suan 39+0dayim çok sabırsızım merak ediyorum nasıl kızım diye görmek istiyorum babasıda aynı gözüme bakıyor hastaneye doguma gitmek için

Maşallah az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…