Negatifse negatiftir, onlar da adet belirtisidir
Aslinda istiyorum evliligim iki aylik fakat cok uzun zamandir birbirimizin hayatindayiz bir evladimiz olsun cok isterim bir yandan da evlilik farkli sevgililik farkli beklemem gerek diye dusunuyorum ama esim cok istiyor resmen yarin hasta olmayim diye dua ediyor evlilik cok yeni oldugu icin olsa da olmasa da olur diye dusunuyorum Rabbim dogru zamanda yasayacaksam illa ki birgun verir ben hastalanacak gibi hissediyorum bugun iyice kendimi bakalim hakkimizda hayirlisi..2hafta önceki dönem yumurtlama döneminiz oluyor. O zamanlarda da adet belirtileri yaşanıyor neticede o zaman da hormonlar yükseliyor.. Ben tam olarak isteyip istemediğinizi anlamadım. Bence hamile değilsiniz ama maalesef mi demeliyim yoksa gözünüz aydın mı? İkisinden de memnun olacak gibi bir izlenim var yazınızda. Korunuyor musunuz?
Yani bu daha samimi oldu :) sanki bu ay hamile değilsin gibi canım ama istiyorsan inşallah biran önce olur. Uzun süre ilişki yaşayan arkadaşlarım hemen çocuk yaptılar hiç pişman olmadılar. Bende çabucak evlendim eşimle, 6aylık sevgiliyken evlendik. 1sene korunduk sonrada olmadı. Yani korunduğumuz için olmadı demiyorum tıbben öyle bişey mümkün değil ama korunmayı bıraktıktan 3ay sonra kistlerim çıktı. Sonra uğraştık uğraştık olmadı. 1.5sene sonunda tüp bebek yaptırdık. Hiçbir problemi olmayıp evlenir evlenmez çocuk isteyip olmayan arkadaşlarım da çok. Ama şunu biliyorum ki çocuğun olmaması erken olmasından çok daha kötü. Belki sana biraz referans olur bu anlattıklarım.. :)Aslinda istiyorum evliligim iki aylik fakat cok uzun zamandir birbirimizin hayatindayiz bir evladimiz olsun cok isterim bir yandan da evlilik farkli sevgililik farkli beklemem gerek diye dusunuyorum ama esim cok istiyor resmen yarin hasta olmayim diye dua ediyor evlilik cok yeni oldugu icin olsa da olmasa da olur diye dusunuyorum Rabbim dogru zamanda yasayacaksam illa ki birgun verir ben hastalanacak gibi hissediyorum bugun iyice kendimi bakalim hakkimizda hayirlisi..
Ben cocuk gelisimciyim zaten korunmayi cocugum olana kadar dusunmuyorum ama acaba erken mi diye tereddutteydim suandan itibaren olsun diye zihnimden erken sozcugunu siliyorum Rabbin evlatla sinamasin ya isteyipte olmayan insanlar icin cok uzuluyorum kuzenimde bunlardan biri ben cocuk esirgemede ogretmenlik yapiyorum ortada cok buyuk bir adaletsizlik var ama Rabbimin vardir bir bildigi bana da vakti zamani gelince nasip eder ins esimin hevesi beni tedirgin eden normalde bedenimi cok iyi tanirim belirti olsa hissederim diye dusunuyorum adet tarihimi ovulasyon gunlerimi takip ederim ama bu sefer kafami karistiran sol tarafimda cok hafif bir sislik var duz yatinca hissettigim ve daha once ki regli gunlerim yaklasirken yasadigim seyleri yasamamis olmam sanirim o da esimin istegine cok kapildim diye belki abartiyo oyle zannediyoda olabilirm bakalim yarini bekliyorum yarin gelmesi gerek Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins yaklasiminiz icinde tsk ederim ayrica iyi geldiYani bu daha samimi oldu :) sanki bu ay hamile değilsin gibi canım ama istiyorsan inşallah biran önce olur. Uzun süre ilişki yaşayan arkadaşlarım hemen çocuk yaptılar hiç pişman olmadılar. Bende çabucak evlendim eşimle, 6aylık sevgiliyken evlendik. 1sene korunduk sonrada olmadı. Yani korunduğumuz için olmadı demiyorum tıbben öyle bişey mümkün değil ama korunmayı bıraktıktan 3ay sonra kistlerim çıktı. Sonra uğraştık uğraştık olmadı. 1.5sene sonunda tüp bebek yaptırdık. Hiçbir problemi olmayıp evlenir evlenmez çocuk isteyip olmayan arkadaşlarım da çok. Ama şunu biliyorum ki çocuğun olmaması erken olmasından çok daha kötü. Belki sana biraz referans olur bu anlattıklarım.. :)
Ben bekarken ve korunduğumuz dönemde adetlerim hep tammm gününde olurdu. Bugünse bugün asla yarın değil. Korunmayı bıraktığım an hamile kalıcam zannediyordum. Korunmayı bıraktım ilk ay tam 6 gün adetim gecikti. Aman Allah'ım bir belirti bir belirti anlatamam. Sonra bi baktım hamile değilim. Devamında gelen 1.5senede taş çatlasın 2ay falan beklediğim gün adet oldum. Benim eşim de ilk zamanlar hemen olur zannediyordu ama olmadıkça ve ben üzüldükçe o hiç beklemiyor gibi yapmaya başladı. Yani olmasa da olur gibi davrandı. Biliyodum ki hep istiyordu ama üzülmeyim diye belli etmiyordu. Zaten en son ben adet günlerimde kendimi yatağa kapatmaya gün boyu ağlamalara falan başlayınca tamam dedi artık tüp bebeğe gidiyoruz. Allah'a binlerce kez şükür ilk denemede tuttu. Demek ki dedik bizim vesilemiz bu olacakmış. Artık olduğu için vah tüh neden şimdiye kadar olmadı demiyorum. Yaşım da genç çünkü. Sen hepsine hazırlıklı ol. Eşin de zaten eğer bebişiniz gelmek için nazlanırsa bir iki aya kadar beklentiyi bırakır bakma sen ona şimdi. İlk başlarda çocuk gibi oluyolar pek olayın psikolojisi hakkında bilgileri yok. :)Ben cocuk gelisimciyim zaten korunmayi cocugum olana kadar dusunmuyorum ama acaba erken mi diye tereddutteydim suandan itibaren olsun diye zihnimden erken sozcugunu siliyorum Rabbin evlatla sinamasin ya isteyipte olmayan insanlar icin cok uzuluyorum kuzenimde bunlardan biri ben cocuk esirgemede ogretmenlik yapiyorum ortada cok buyuk bir adaletsizlik var ama Rabbimin vardir bir bildigi bana da vakti zamani gelince nasip eder ins esimin hevesi beni tedirgin eden normalde bedenimi cok iyi tanirim belirti olsa hissederim diye dusunuyorum adet tarihimi ovulasyon gunlerimi takip ederim ama bu sefer kafami karistiran sol tarafimda cok hafif bir sislik var duz yatinca hissettigim ve daha once ki regli gunlerim yaklasirken yasadigim seyleri yasamamis olmam sanirim o da esimin istegine cok kapildim diye belki abartiyo oyle zannediyoda olabilirm bakalim yarini bekliyorum yarin gelmesi gerek Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins yaklasiminiz icinde tsk ederim ayrica iyi geldi
Rica ederim ne demek canımTerapideyim gibi hissettim okurken ne kadar soft bir yaklasim gercekten uye olurken boyle yaklasimlar gorebilecegim aklima bile gelmezdi bu arada Allab bagislasin bebisinizi Rabbim herkese nasip etsin herseye hazirlikli olmaya calisiyorum evet bakalim artik nasip gecikme falan olursa da ves vese yapmamam gerekliymis demek ki bu kadar isin icinde olup bu kadar tecrubesiz olmam komik terzi kendi sokuğunu dikemiyor anlasilan tsk ederim tum icten yonergeleriniz icin
Ben hala hastalanmadım 10. Gunu bekliyorum oyle mi saniyorum oyle mi anlamam icin beklemem gereken sure 10 gunmus bakalim sonuc ne olucak hakkimda hayirlisi.Rica ederim ne demek canımBu arada çocuk hemşiresiyim. Yani terzi-sökük olayı da aynen doğru
Yoo şimdi hemen bir kan testi de yapabilirsin. Hatta bence idrarda da çıkar. Bir ihtimal geç döllenme ise idrarda belki çıkmaz ama kanda kesin çıkar.Ben hala hastalanmadım 10. Gunu bekliyorum oyle mi saniyorum oyle mi anlamam icin beklemem gereken sure 10 gunmus bakalim sonuc ne olucak hakkimda hayirlisi.
25 yasindayim bugune kadar hic gecikme yasamadim kizlik ve kadinlik ayni dgil olabilr belki bekle diyorlar sanrim sonucu duymaktan korkuyorum yoksa bide 5 gunluk bir gecikme neden olmustur korkusu beni yedi bitirdi annem karbonatla idrar testi varmis o bizlere hamileyken o sekilde yapmis bana da yapti anneme kalirsa hamileyim kasikta sismede var oksururken falan icimde birsey titriyormus gibi geliyo bilmiyorum belki ves vese ama 10 gunu beklicem umarim bebis yoksa da kotu birsey yoktur bu belirgin sislik beni tedirgin esiyo Allah korusun evde ki testte cikmadi ilk yaptigimda ikincide belli belirsiz cok cok az ikinci cizgiyi gorduk fakat belki bozuktur dedim cunku gebelik oldugunda net cizgi cikiyormus dua edin bana olur mu aksi bir durum olmasin hamile olmamak mesele degilde baska birsey duymaktan korkyorum valla kadinlik ne zor is yaYoo şimdi hemen bir kan testi de yapabilirsin. Hatta bence idrarda da çıkar. Bir ihtimal geç döllenme ise idrarda belki çıkmaz ama kanda kesin çıkar.
Hayırlısı olsun canım ama bu kadar bekletip bünyeni iyice sıkma. Bak inan hamile isen çıkacaktır. Ve eğer hamile olmadığını öğrenirsen hemen adet olacağını düşünüyorum. Ben öyle olurdum hep. İnşallah annenin deneyimleri senin de sevincin olur. Kısmet bakalım belki de orda bir bebiş vardır kim bilir. Ama bekledikçe sen de eşin de daha fazla umutlanmayacak mısınız?25 yasindayim bugune kadar hic gecikme yasamadim kizlik ve kadinlik ayni dgil olabilr belki bekle diyorlar sanrim sonucu duymaktan korkuyorum yoksa bide 5 gunluk bir gecikme neden olmustur korkusu beni yedi bitirdi annem karbonatla idrar testi varmis o bizlere hamileyken o sekilde yapmis bana da yapti anneme kalirsa hamileyim kasikta sismede var oksururken falan icimde birsey titriyormus gibi geliyo bilmiyorum belki ves vese ama 10 gunu beklicem umarim bebis yoksa da kotu birsey yoktur bu belirgin sislik beni tedirgin esiyo Allah korusun evde ki testte cikmadi ilk yaptigimda ikincide belli belirsiz cok cok az ikinci cizgiyi gorduk fakat belki bozuktur dedim cunku gebelik oldugunda net cizgi cikiyormus dua edin bana olur mu aksi bir durum olmasin hamile olmamak mesele degilde baska birsey duymaktan korkyorum valla kadinlik ne zor is ya
canim inan suan bebek var mi yokmu dan cok ya bebek degilde baska birsey derse doktor endisesi var cunku eger son adet gunumden sayarsam 4 hafta 4 gunluk hamilelik olmasi lazim bununda testte gorunmesi gerek ve onun yani sira boyle elle hissedilecek kadar sislik mumkun gibi gelmiyo bana Rabbimin isi belli olmaz ama ne biliyim korkuyorum ins bebistirde rahat bir nefes alirim bebis yoksa bile bir rahatsizlik olmasin stres yorgunluk falan gibi seylerden gecikme olmus desin doktor tek istegim bu sanirim fazla korkuyorum doktordanHayırlısı olsun canım ama bu kadar bekletip bünyeni iyice sıkma. Bak inan hamile isen çıkacaktır. Ve eğer hamile olmadığını öğrenirsen hemen adet olacağını düşünüyorum. Ben öyle olurdum hep. İnşallah annenin deneyimleri senin de sevincin olur. Kısmet bakalım belki de orda bir bebiş vardır kim bilir. Ama bekledikçe sen de eşin de daha fazla umutlanmayacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?