Benimki geçti adet oldum bu ay tekrar deneyeceğimAdetim gecikti 4 gün çok sevindim ama yerleşme kanaması gibi akıntı var sabahtan beri yarın test yapacağım. Sizin adet tarihi yaklaştı mı?
Umarım çok güzel haberler alırız hepimizMerhaba bende ovulasyon testleri ile bu ay denedim 4 gün var adetime beklemedeyim umarım güzel haberler alırız.
Amin inşallah en doğru zamanda inşallahUmarım çok güzel haberler alırız hepimiz
Kızlar sizce 23 yaşında anne olmak çok erken bir yaş mı
Bence değil ben şuan 27 yaşındayım keşke diyorum o yaşta anne olsaydım ama bu kişiden kişiye değişiyor senin ne hissettiğin önemli olan o bana kimse destek olmamıştı psikolojik olarak manevi olarak kendimi çok yalnız hissettiğim bir dönemdi ama keşke bunları bir kenara bırakıp her şeyi kendime ve hayatıma odaklanmaymışım diyorum hep başkalarını dinledim sonuç bu yaşa geldim şuan bile stresten olmuyor önemli olan senin ne düşündüğün ama bence erken değil sen bilirsinKızlar sizce 23 yaşında anne olmak çok erken bir yaş mı
Teşekkür ederimmBence değil ben şuan 27 yaşındayım keşke diyorum o yaşta anne olsaydım ama bu kişiden kişiye değişiyor senin ne hissettiğin önemli olan o bana kimse destek olmamıştı psikolojik olarak manevi olarak kendimi çok yalnız hissettiğim bir dönemdi ama keşke bunları bir kenara bırakıp her şeyi kendime ve hayatıma odaklanmaymışım diyorum hep başkalarını dinledim sonuç bu yaşa geldim şuan bile stresten olmuyor önemli olan senin ne düşündüğün ama bence erken değil sen bilirsin
Kendinden ve eşinden eminsen tabikide değil. Bunun yaşla alakası yok. Annelik zamanla daha iyisini yapabilmek bence ilk tecrübemizde tabiki de zorlayabilir bizi bazı şeyler ama anneliği bi kısıtlama olarak düşünmemek gerek. Yine anne olmadan önce yaptığın şeyleri yapabilirsin eşin destekçin olursa. Ve şöyle düşün bunun için yıllarca uğraşan insanlar var eğer bebeğin şuan içindeyse hep iyiki de ve şükret olumlu düşün herşey yoluna girer nasılsa.Kızlar sizce 23 yaşında anne olmak çok erken bir yaş mı
6 aylık evliyim hiç bir bilgimde yok açıkçası belirtilerle ilgili beni aydınlatırsanız çok sevinirimmKızlar benimde adetime 10 gün var ama 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor ve kendimi yorgun hissediyorum uyku hali var üstümde sizce hamile olabilir miyim?
Benim ilk hamileligimde reglden yaklaşık bir hafta önce şiddetli regl ağrısı gibi ağrı çekmiştim aynı zamanda belimde de çok ağrı vardı. Göğüs uclarim hassasiyetlesmisti. Yani belirtiler gebelikte olabilen belirtiler. Umarım hamilesinizdirKızlar benimde adetime 10 gün var ama 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor ve kendimi yorgun hissediyorum uyku hali var üstümde sizce hamile olabilir miyim?
Karın ağrısıyla birlikte gaz da var inşallah öyleyimdiirBenim ilk hamileligimde reglden yaklaşık bir hafta önce şiddetli regl ağrısı gibi ağrı çekmiştim aynı zamanda belimde de çok ağrı vardı. Göğüs uclarim hassasiyetlesmisti. Yani belirtiler gebelikte olabilen belirtiler. Umarım hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?