Hamilelik belirti olabilir mi

momo9999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
5
0
1
23
Selamlar yumurtlama gününden 10-14 gün geçti adetime bir hafta var
Ara ara mide bulantısı iştah artışı uyku döngüsünde bozulma göğüslerde hassasiyet batma var ve ilginç olarak göbek çizgisi var bu sizce ne demek oluyor ara arada kasıklarda batma ve ağrı oluyor

Göbek çizgisi mi daha oluştuğu bile belli olmayan gebelik ihtimalinde mi.... Bulantinin da onunla bağlantılı olduğunu zannetmiyorum...
Hayırlısı olsun diyelim...

Göbek çizgisi mi daha oluştuğu bile belli olmayan gebelik ihtimalinde mi.... Bulantinin da onunla bağlantılı olduğunu zannetmiyorum...
Hayırlısı olsun diyelim...
Bende onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü 3. Ayda ve daha sonrasında oluşuyor biliyorum :) olan durumları soruyorum sadece

Mide bulantısı bu kadar erken evrede psikolojik oluyor bence çünkü bulantı 6. Haftadan sonra başlıyor , regl gününüz geçti mi veya kaç gün var

Mide bulantısı bu kadar erken evrede psikolojik oluyor bence çünkü bulantı 6. Haftadan sonra başlıyor , regl gününüz geçti mi veya kaç gün var
1 hafta var ama göğüslerim çok hassas ağrı batma tarzında yürürken bile hissediliyor ama bölgesel olarak mesela sadece alt kısmında veya göğüs ucu çevresinde var adet belirtisinden farklı olarak

1 hafta var ama göğüslerim çok hassas ağrı batma tarzında yürürken bile hissediliyor ama bölgesel olarak mesela sadece alt kısmında veya göğüs ucu çevresinde var adet belirtisinden farklı olarak
Evet göğüs ağrısı belirti ama bir hafta varmış en azından 4-5 gün daha bekleyin şuan varsa da testlerde çıkmaz muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…