regl olacağınız tarihten 14 gün önce yumurtluyorsunuzYanlış yazmışım hesaplamadan bakmamıştım iş yoğunluğundan kafam allak bullak bide üstüne bu hesap yapamıyorum 9 var ama reglme ve 29 ya da 30 günde bir adet olan biriyim
Anladım stresten sanırım o zaman regl olmazsam ordan anlarım bi mucize olursa çok sağolun yorumunuz yardımınız içinregl olacağınız tarihten 14 gün önce yumurtluyorsunuz
Daha yeni başlamışsınız sürece, tavsiyem kafanıza takmayın daha çok erken bunun için. Aylarca yıllarca uğraşan insanlar var, stres yapmayın şimdiden. İnşallah en kısa zamanda beklediğiniz güzel haberi alırsınızAnladım stresten sanırım o zaman regl olmazsam ordan anlarım bi mucize olursa çok sağolun yorumunuz yardımınız için
Çok teşekkür ederim stres hiç yokken burayı okumaya başladığımdan beri umut stres bu konuda arttı isteyen herkes inşaallah güzel sonuçlar alırDaha yeni başlamışsınız sürece, tavsiyem kafanıza takmayın daha çok erken bunun için. Aylarca yıllarca uğraşan insanlar var, stres yapmayın şimdiden. İnşallah en kısa zamanda beklediğiniz güzel haberi alırsınız
Ben silik çizgiyi gördüm hayırlı olsun inşallah kan testi verdiniz mi ?Kizlar bakarmisiniz adetten 5 gün önce yapılan gebelik testi sizce varmidir
Yok canm vermedim adet günümü bekliyorumBen silik çizgiyi gördüm hayırlı olsun inşallah kan testi verdiniz mi ?
İnşallah vardır ve seninledir ne kadar var adetineYok canm vermedim adet günümü bekliyorum
İnşallah canm 4 gün var canm daha daha önce yaptıklarında hiç bukadar çizgi bile çıkmıyorduİnşallah vardır ve seninledir ne kadar var adetine
Durdukça böyle oldu tabi telefon kalitesinden de görüntü düşüyor ben çıplak gözle daha pembe goruyorumİnşallah canm 4 gün var canm daha daha önce yaptıklarında hiç bukadar çizgi bile çıkmıyordu
Ama şu kaliteyle ben bile çizgiyi görüyorum şuan da kanda çıkar büyük ihtimalle aslında eğer yalancı pozitif değilse bence verin kan adet gelmezse yine tekrarlarsınızDurdukça böyle oldu tabi telefon kalitesinden de görüntü düşüyor ben çıplak gözle daha pembe goruyorum
Ay inşallah kan vermem hastane biraz uzak olduğu için hemen veremiyorum devlet hastanesi yapmıyor özelde uzak olduğu için olmazsa yarın akşam gider veririm eşimin işinden dolayı da çok fırsatı olmuyor hem belki beta biraz daha artmış olurAma şu kaliteyle ben bile çizgiyi görüyorum şuan da kanda çıkar büyük ihtimalle aslında eğer yalancı pozitif değilse bence verin kan adet gelmezse yine tekrarlarsınız
Evet beklemekte güzel olur tabiki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alalımAy inşallah kan vermem hastane biraz uzak olduğu için hemen veremiyorum devlet hastanesi yapmıyor özelde uzak olduğu için olmazsa yarın akşam gider veririm eşimin işinden dolayı da çok fırsatı olmuyor hem belki beta biraz daha artmış olur
İnşallah canm rabbim olmayan herkesin kucağını doldursunEvet beklemekte güzel olur tabiki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alalım
Test artımedse çok güvenmeyinBen daha öncede artm d yaptım bizim birdaki eczanade hep bu var onlarda hiç böyle çizgi çıkmamıştı saatlerce beklese bile resmen ışıkla çizgi arıyordum ama bu sefer 10 dakikada belirginleşti çizgi ondan biraz umitliyim inşallah vardır rabbim hayirlisini versin
Aslında birazda miğde bulantisi ve sanki herşey burnuma kokuyor gibi tabi piskolojik de olabir hafif hafif akıntım da var ama tabi bunlar adet belirtiside olabilirEvet beklemekte güzel olur tabiki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?