Hamilelik belirtileri acil bi bakarmısınız

brfykp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
6
2
1
26
Merhaba yeni katıldım buraya ama sürekli takip edip okuyordum yeni çocuk denemeye başladık normalde aşırı sancılı Regl geçiren biriyim öncesinde mide bulantım iştahsızlığım olur 3 4 gün öncesinde ama bu ay yumurtlama günlerimi çok iyi değerlendirdik ve sonra koyu sarı kahve arası bi lekelenme iki üç defa iç çamaşırıma geldi sildiğimde yoktu sonrasında da kesilmeyen aşırı yoğun süt beyazı kokusuz akıntım var karnım geriliyor gibi hissediyorum ve batmalar var göğüslerim aşırı şişti dokununca çok acıypr ve ben aşırı iştahsız biriyken iştahım çok fazla açıldı bununla birlikte ani göz kararmalarım oluyor dengemi kaybedecek şekilde Reglme 9 gün var düzenli olurum birde doktorumun verdiği folik asiti kullanıyorum kafam karmakarışık oldu psikolojik kafama çocuğu yerleştiren biri de değilim zamanında kendi istediğinde gelir düşüncesinde normal rutin hayatıma da devam eden biriyim ama ara ara 2 3 dakika süren bel kasık ağrılarım canımı yakmaya başladı sizce hamilelik belirtileri olabilir mi birde dün girdiğim restoran da yemek yerken bianda pişmiş tavuk vardı ve bana aşırı kötü koktu çiğ kanlı bi koku geldi midem bulanarak duramadan çıktım ordan kan vermelimiyim Regl beklemelimiyim kararsız kaldım yaşayan varmı böyle benim gibi sormak istedim

Son düzenleme:
regle 9 gün varsa 5 gün önce yumurtlamışsınız. Yumurtlamadan 5 gün sonra da belirti görmek imkansızdır, testte falan da çıkmaz

Yanlış yazmışım hesaplamadan bakmamıştım iş yoğunluğundan kafam allak bullak bide üstüne bu hesap yapamıyorum 9 var ama reglme ve 29 ya da 30 günde bir adet olan biriyim

Yanlış yazmışım hesaplamadan bakmamıştım iş yoğunluğundan kafam allak bullak bide üstüne bu hesap yapamıyorum 9 var ama reglme ve 29 ya da 30 günde bir adet olan biriyim
regl olacağınız tarihten 14 gün önce yumurtluyorsunuz

Anladım stresten sanırım o zaman regl olmazsam ordan anlarım bi mucize olursa çok sağolun yorumunuz yardımınız için
Daha yeni başlamışsınız sürece, tavsiyem kafanıza takmayın daha çok erken bunun için. Aylarca yıllarca uğraşan insanlar var, stres yapmayın şimdiden. İnşallah en kısa zamanda beklediğiniz güzel haberi alırsınız

Çok teşekkür ederim stres hiç yokken burayı okumaya başladığımdan beri umut stres bu konuda arttı isteyen herkes inşaallah güzel sonuçlar alır

Kizlar bakarmisiniz adetten 5 gün önce yapılan gebelik testi sizce varmidir

Eklentiler

• IMG_20250726_205343.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_20250726_205314.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG_20250726_205245.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_20250726_202221.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20250726_202144.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 134
İnşallah canm 4 gün var canm daha daha önce yaptıklarında hiç bukadar çizgi bile çıkmıyordu
Durdukça böyle oldu tabi telefon kalitesinden de görüntü düşüyor ben çıplak gözle daha pembe goruyorum

Eklentiler

• IMG_20250726_221948.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20250726_221942.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 122
Durdukça böyle oldu tabi telefon kalitesinden de görüntü düşüyor ben çıplak gözle daha pembe goruyorum
Ama şu kaliteyle ben bile çizgiyi görüyorum şuan da kanda çıkar büyük ihtimalle aslında eğer yalancı pozitif değilse bence verin kan adet gelmezse yine tekrarlarsınız

Ama şu kaliteyle ben bile çizgiyi görüyorum şuan da kanda çıkar büyük ihtimalle aslında eğer yalancı pozitif değilse bence verin kan adet gelmezse yine tekrarlarsınız
Ay inşallah kan vermem hastane biraz uzak olduğu için hemen veremiyorum devlet hastanesi yapmıyor özelde uzak olduğu için olmazsa yarın akşam gider veririm eşimin işinden dolayı da çok fırsatı olmuyor hem belki beta biraz daha artmış olur

Evet beklemekte güzel olur tabiki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alalım

Ben daha öncede artm d yaptım bizim birdaki eczanade hep bu var onlarda hiç böyle çizgi çıkmamıştı saatlerce beklese bile resmen ışıkla çizgi arıyordum ama bu sefer 10 dakikada belirginleşti çizgi ondan biraz umitliyim inşallah vardır rabbim hayirlisini versin

Test artımedse çok güvenmeyin

Evet beklemekte güzel olur tabiki hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alalım
Aslında birazda miğde bulantisi ve sanki herşey burnuma kokuyor gibi tabi piskolojik de olabir hafif hafif akıntım da var ama tabi bunlar adet belirtiside olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…