- 3 Ocak 2016
- 238
- 95
- 18
- 33
- Konu Sahibi NursedaCan
-
inşallah bunlar hamilelik belirtisi dirİnşallah hamilesindir Rabbim isteyen herkeze versin
Benimde hiç bir fikrim yok takipteyim, kasik ağrısı, halsizlik bu tarz şeyler de ben cekiyorum şuanda,umarım hayırlı mujdemiz gelirinşallah bunlar hamilelik belirtisi dir
ya benim adet olmadan belim ağrır kasıklar da batma şeklinde ağrı olmazdı hiç normal zamanda oluyo çok az o da yumurtlama zamanında oluyormus doktor gitmiştim o demişti. . . biraz önce yataktan kalkarken sol kasıgma kramp girdi geri yattım sanki bıçak saplandı hayır 3 hafta önce doktordaydm kist falan olsa görünürduİnşallah vardır adet sancısı ve hamilelik sancısı birbirinden çok farklı ayırt edebiliyorsun ben öyle anlamıştım adetime yakin sancılar vardı ama adet sancısı olmadığı belliydi
adet günün ne zaman seninBenimde hiç bir fikrim yok takipteyim, kasik ağrısı, halsizlik bu tarz şeyler de ben cekiyorum şuanda,umarım hayırlı mujdemiz gelir
19 mart bakalım takvimime göre inş olmamadet günün ne zaman senin
inşallah olmazsın:) bende 13 u ya da 15 inde olabilirm 15 olmazsam o zaman hamilelik söz konusu olur çünkü 35 gün olmuş oluyo bakalım nasip19 mart bakalım takvimime göre inş olmam
hadi hayırlısı galiba sende çok istiyorsun Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahinşallah olmazsın:) bende 13 u ya da 15 inde olabilirm 15 olmazsam o zaman hamilelik söz konusu olur çünkü 35 gün olmuş oluyo bakalım nasip
ya başlıyor sa da artık başlasın belim bacaklarım kasıklarm çok kötüym:)muhtemelen adetin başlıyor
evet çok can sıkıcı bir durumya başlıyor sa da artık başlasın belim bacaklarım kasıklarm çok kötüym:)
yani canım neyden anlaşıldı o ne gibi şikayetlerin vardıevet çok can sıkıcı bir durum
eylül ayında benim de başıma gelmişti
meğer prolaktin hormonumda sorun varmış
Kan testi yaptırdım hormonlarıma bakıldı öyle ortaya çıktıyani canım neyden anlaşıldı o ne gibi şikayetlerin vardı
ben daha 3 hafta önce gittim doktora öyle genel muayene için gördüğüm en sağlıklı hastamsın dedi folik asit vericem dedi kullan bende ona başlamıştım kullanıyordum şimdi de böyle olunca hamilelikten şüphe ettimKa
Kan testi yaptırdım hormonlarıma bakıldı öyle ortaya çıktı
adetin geçerse bir test yap o zamanben daha 3 hafta önce gittim doktora öyle genel muayene için gördüğüm en sağlıklı hastamsın dedi folik asit vericem dedi kullan bende ona başlamıştım kullanıyordum şimdi de böyle olunca hamilelikten şüphe ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?