- 3 Ocak 2016
- 238
- 95
- 18
- 33
- Konu Sahibi NursedaCan
-
canım o kadar sıkıntı yapma stres yapmamaya çalış benim bi tanıdığım var iki sene her ay bekliyor bekliyo nasıl ki umutu kesiyo o ay hamile kalıyo stres çok etkiliyo ben 5 aylık evliyim vajinusmustum bundan öncekiler de olmaması zaten normaldi şimdi ciddi anlam da bu ay başladım beklemeye birde ilişkiden sonra bacaklarını kaldırıp yarım saat bekle benim yengem öyle hamile kaldıMerhaba canlar ,
hepinizi su an kendi kardeşim gibi goruyorum cunku hepimizin derdi ayni Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin bize.
Benim derdimde sizinkiyle ayni.. adetim sekiz gundur gecikti. Dort gün gecikmeden sonra birtest yaptim. Negatif. Tamam dedim eyvallah stres yapma gelir bugun yarin ama yok yani benimkiler gelmiyor. Bana ama bir aglama krizleri bir ilgi manyakligi karindaagri başta hele uu ne agri ... ama bir testten negatif yiyince tabi insan ikinci testte cekimser davraniyir. Hele birde escagizim.. adam artik test yapmak fikrinden sogudu . Her ay ayni sey yapma kendinede banada diyor. Bende durumlar boyle yani. Benden bir onceki arakadas gibi acaba psikolojikmi hersey diyorum ama agri net yani
kadınlar kulübünde gördüm canım yok durduk yere öyle suan her aynaya baktgm da öyle bunu daha önce duymuştum ama anlam veremëmistim bu ay önce anlamadım sonra fark ettim garipligi bilmiyorum hakkımız da hayırlısıGöz bebeği büyümesini ilk kez duydum ama o zaten acayip büyüyebilen kuculebilen bişey.
Az ışıkta ya da heyecanlaninca çok buyur mesela.
Belirti olarak görmemek lazim
ovulasyon testi kullanıyor musun onu dene biBende 3 aydır çocuk istiyorum. 3 aydır ömrümce yaşamadigim şeyler yaşıyorum her ay hamileyım diyorum.
Ilk ay göğüs büyümesi
2.ay göğüs büyümesi, pembe kahve akıntı 3 gün boyunca, kasık ağrısı, baş dönmesi
Bu ay ise bunların yanına mide bulantısı ve sarı idrar geldi.
Beynimızin oyunu bu galiba. Ben ömrüm boyunca adetten 4 5 saat önce akıntı hariç hiç belirti yaşamamıştim.
belki de hamilesindr:) benim de bugun 32. gün bende olmadım bekliyorum işteMerhaba canlar ,
hepinizi su an kendi kardeşim gibi goruyorum cunku hepimizin derdi ayni Rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar versin bize.
Benim derdimde sizinkiyle ayni.. adetim sekiz gundur gecikti. Dort gün gecikmeden sonra birtest yaptim. Negatif. Tamam dedim eyvallah stres yapma gelir bugun yarin ama yok yani benimkiler gelmiyor. Bana ama bir aglama krizleri bir ilgi manyakligi karindaagri başta hele uu ne agri ... ama bir testten negatif yiyince tabi insan ikinci testte cekimser davraniyir. Hele birde escagizim.. adam artik test yapmak fikrinden sogudu . Her ay ayni sey yapma kendinede banada diyor. Bende durumlar boyle yani. Benden bir onceki arakadas gibi acaba psikolojikmi hersey diyorum ama agri net yani
belki de hamilesindr:) benim de bugun 32. gün bende olmadım bekliyorum işte
inşallah canım :) valla gerçekten de hiç beklemediğin halde öyle bi şüphe bile çok tedirgin ediyo insanı . . . senin gecikme oldum uBeraber bekleyelim ozmana :) bakarsın hayirli haberler veririz
canım pardon 8 gün gecikme olmuş daha dur öyle hemen belli olmuyo çoğu zaman ayrıca idrar da geç belli oluyo inşallah hamilesın sen:)))))))Beraber bekleyelim ozmana :) bakarsın hayirli haberler veririz
canım pardon 8 gün gecikme olmuş daha dur öyle hemen belli olmuyo çoğu zaman ayrıca idrar da geç belli oluyo inşallah hamilesın sen:)))))))
bekle bekle inşallah sonu hayırlı olucak:)))) kan testi yaptırdin mıHahahaha ay sen beni guldurdun allahta seni guldursun insallah... ay hayulisi olsun utandim simdi. Rabbim seninde gonlune gore versin insallah. Ay benim este bunaldi biliyormusun. Diyor testlere verdigimiz parayi kenara atsaydik koseyi dönerdik
kasıklarm bıçak saplanıyo sanki gecen sabah yataktan kalkaym dedim ağrı girdi geri uzandım normalde adet dönemi böyle ağrı olmuyo sancı oluyo benim daha doğrusu adetim başlayınca oluyo ondan önce sadece bel ağrısı oluyo ben bu aralar iyi değilim ya eklem ağrıları üşüme falan oluyo daha yeni kendime geldim :)))Senin belirtilerde bir degisim veya artis varmi . Kasik agrisi falan
doktora randevu al bence:) hemen yok İşte bekliyorum adetim baya geçsin öyle yaptırayım valla turkiye de acile git başım dönüyo de hemen tahlil:)))))))Ben yurtdisinda yasiyorum oyle kan testi yapmiyorlar bizde keyfimize gore :)
senin belirtilerde masallah ay cok heyecanli ya hadi hayirlisi. Test falan yaptirdin mi ? Ben galiba yarin idrar testi alacam tekrardan. Eger cikmazsa doktordan randevu alacam ne yapayim
ne oldu canım hamile mısın:) ben değilimHeyyo - :)
bir gelisme varmi ? Ben test aldim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?