hamilelik belirtileri buraya

canım o kadar sıkıntı yapma stres yapmamaya çalış benim bi tanıdığım var iki sene her ay bekliyor bekliyo nasıl ki umutu kesiyo o ay hamile kalıyo stres çok etkiliyo ben 5 aylık evliyim vajinusmustum bundan öncekiler de olmaması zaten normaldi şimdi ciddi anlam da bu ay başladım beklemeye birde ilişkiden sonra bacaklarını kaldırıp yarım saat bekle benim yengem öyle hamile kaldı

Göz bebeği büyümesini ilk kez duydum ama o zaten acayip büyüyebilen kuculebilen bişey.
Az ışıkta ya da heyecanlaninca çok buyur mesela.
Belirti olarak görmemek lazim
kadınlar kulübünde gördüm canım yok durduk yere öyle suan her aynaya baktgm da öyle bunu daha önce duymuştum ama anlam veremëmistim bu ay önce anlamadım sonra fark ettim garipligi bilmiyorum hakkımız da hayırlısı

ovulasyon testi kullanıyor musun onu dene bi

belki de hamilesindr:) benim de bugun 32. gün bende olmadım bekliyorum işte

Bende taze bir yillik evliyim :) rabbim yuvanda mutluluk huzur ask nasip eyleyip daim etsin insallah.
bizim bir cabamiz yok aslinda ikimizde calisiypruz hatta okulluyuz fakat gecikme ve belirtiler olunca aman yarbbi diyor insan. Acaba olabilir. Hayir birde hareketlerine dikkat ediyprsun otomatikmen "evladi korumak " icin. Ah bilemiyorum... calismalara baslamadigimiz halde bu dneli bekliyorsam vallah allah isteyipte cabalayipta olmayanlara yardim ve sabır etsin.

Ben arti sekizdeyim. Dort gun gectikten sonra bir test yaptim negatif cikti. Su an bekliyorum bir anlam veremeden. Bazilari diyor belki idrarda gec cikar 8-9 gunden sonra ama iste bilemiyorum . Hani insan birde negatif testleyip sonra hamile olduklarini igrenenleri duyumca bir heveslenmiyor degil

canım pardon 8 gün gecikme olmuş daha dur öyle hemen belli olmuyo çoğu zaman ayrıca idrar da geç belli oluyo inşallah hamilesın sen:)))))))

Hahahaha ay sen beni guldurdun allahta seni guldursun insallah... ay hayulisi olsun utandim simdi. Rabbim seninde gonlune gore versin insallah. Ay benim este bunaldi biliyormusun. Diyor testlere verdigimiz parayi kenara atsaydik koseyi dönerdik

Senin belirtilerde bir degisim veya artis varmi . Kasik agrisi falan

Hahahaha ay sen beni guldurdun allahta seni guldursun insallah... ay hayulisi olsun utandim simdi. Rabbim seninde gonlune gore versin insallah. Ay benim este bunaldi biliyormusun. Diyor testlere verdigimiz parayi kenara atsaydik koseyi dönerdik
bekle bekle inşallah sonu hayırlı olucak:)))) kan testi yaptırdin mı

Senin belirtilerde bir degisim veya artis varmi . Kasik agrisi falan
kasıklarm bıçak saplanıyo sanki gecen sabah yataktan kalkaym dedim ağrı girdi geri uzandım normalde adet dönemi böyle ağrı olmuyo sancı oluyo benim daha doğrusu adetim başlayınca oluyo ondan önce sadece bel ağrısı oluyo ben bu aralar iyi değilim ya eklem ağrıları üşüme falan oluyo daha yeni kendime geldim :)))

Ben yurtdisinda yasiyorum oyle kan testi yapmiyorlar bizde keyfimize gore :)
senin belirtilerde masallah ay cok heyecanli ya hadi hayirlisi. Test falan yaptirdin mi ? Ben galiba yarin idrar testi alacam tekrardan. Eger cikmazsa doktordan randevu alacam ne yapayim

doktora randevu al bence:) hemen yok İşte bekliyorum adetim baya geçsin öyle yaptırayım valla turkiye de acile git başım dönüyo de hemen tahlil:)))))))

Heyyo - :)
bir gelisme varmi ? Ben test aldim bekliyorum

sizin yorumlarınızı okuyorum en başından beri ben umutlandım sonunu okuyunca üzüldüm Rabbim hepimize en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Ovulasyon döneminde ilişkiye girdim 2 hafta oldu adet olmama 3-4 gün var ama bugun kasiklarimda ağrı ve halsizlik le uyandım sizce adet olmayı bekleyip ole mi test yaptirmaliyim hamile olma ihtimalim varmıdır yardimci olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…