- 4 Eylül 2025
- 40
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi yuta3838284773
-
Test yaptınız mı? Regl olmuşsunuz zaten ama bence psikolojiktirHesabıma bakıp açtığım konulardan yazdıklarımı okur musunuz adet oldum ama hamilelik belirtileri devam ediyor kısmını gerçekten çok stres yaptım adet oldum oldum ama az geldi yinede yerlesme fln değildi belirtiler şu şekilde şimdi daha 13 gün geçmisken şiddetli mide bulantısı ve şiddetli karında nabız gibi atma hissi vardı göğüslerim de şişti sanki ama sürekli arastirip sürekli kafaya takiyordum korkuyordum karnıma falan bakıyordum göğüs üstümde ve karnimda da kıllanma oldu strea dediğimiz şeyler varya daha önce kasığımda ve bacağımda vardı 1-2 senedir de vardı yani göğsümde de oluştu yani 2 haftada bu kadar çok belirti görülür mü ayrıca regl oldum sadece diğer adetlerime göre azdı oda kafaya taktiğim için olabileceği düşündüm göğüs ucumda fln hassasiyet yok sadece üstüne ve altına bastırınca ağrıyor ve bu aralar sık idrara çıkma gibi bişey var sanki onuda yine kafaya takıyorum sanki geliyor şuan falan şeklinde korkuyorum yardımcı olursaniz sevinirim
Yok yapmadım çoğu yazdığım yerde psikolojik dediler regl olduğum içinTest yaptınız mı? Regl olmuşsunuz zaten ama bence psikolojiktir
Yaşayan varmı diye fikir sahibi olmak istiyorum sizce neden diyeTest yap biz burdan nasıl bilelim regl olmuşsun üstelik
Sen sabır ver AllahımYaşayan varmı diye fikir sahibi olmak istiyorum sizce neden diye
Bir fikrin yoksa yazma çok mu zorSen sabır ver Allahım
Nasıl bi ilişki yaşadın? Böyle kendinden geçen bütün algılarını kapatanlar genelde sürtünmeyle yaşadım hamile kalır mıyım diye ortalıkta dolaşıyor. Saçmalamayın artık ya kaç gün geçmiş belli etmez miydi sence de? Regl oldum diyorsun. Üstüne görenler bile çoğunlukla reglden farklı kanama yaşıyorHesabıma bakıp açtığım konulardan yazdıklarımı okur musunuz adet oldum ama hamilelik belirtileri devam ediyor kısmını gerçekten çok stres yaptım adet oldum oldum ama az geldi yinede yerlesme fln değildi belirtiler şu şekilde şimdi daha 13 gün geçmisken şiddetli mide bulantısı ve şiddetli karında nabız gibi atma hissi vardı göğüslerim de şişti sanki ama sürekli arastirip sürekli kafaya takiyordum korkuyordum karnıma falan bakıyordum göğüs üstümde ve karnimda da kıllanma oldu strea dediğimiz şeyler varya daha önce kasığımda ve bacağımda vardı 1-2 senedir de vardı yani göğsümde de oluştu yani 2 haftada bu kadar çok belirti görülür mü ayrıca regl oldum sadece diğer adetlerime göre azdı oda kafaya taktiğim için olabileceği düşündüm göğüs ucumda fln hassasiyet yok sadece üstüne ve altına bastırınca ağrıyor ve bu aralar sık idrara çıkma gibi bişey var sanki onuda yine kafaya takıyorum sanki geliyor şuan falan şeklinde korkuyorum yardımcı olursaniz sevinirim
Canım en iyisi sen bu sayfaya bir süre ara ver git kan tahlili falan yaptır belki Hamilesindir hani çünkü hem test yapmamışsın mesela ben de şu an lekelenme şeklinde bir şeyler yaşıyorum adet günüm dünden beri var ama hiçbir şekilde Pede geçmiyor sadece sildigimmde geliyor en iyisi ya test yap yak kan ver çünkü hani net bir şey söylemek için zor Hamilesin de diyemeyiz değilsin de diyemeyizHesabıma bakıp açtığım konulardan yazdıklarımı okur musunuz adet oldum ama hamilelik belirtileri devam ediyor kısmını gerçekten çok stres yaptım adet oldum oldum ama az geldi yinede yerlesme fln değildi belirtiler şu şekilde şimdi daha 13 gün geçmisken şiddetli mide bulantısı ve şiddetli karında nabız gibi atma hissi vardı göğüslerim de şişti sanki ama sürekli arastirip sürekli kafaya takiyordum korkuyordum karnıma falan bakıyordum göğüs üstümde ve karnimda da kıllanma oldu strea dediğimiz şeyler varya daha önce kasığımda ve bacağımda vardı 1-2 senedir de vardı yani göğsümde de oluştu yani 2 haftada bu kadar çok belirti görülür mü ayrıca regl oldum sadece diğer adetlerime göre azdı oda kafaya taktiğim için olabileceği düşündüm göğüs ucumda fln hassasiyet yok sadece üstüne ve altına bastırınca ağrıyor ve bu aralar sık idrara çıkma gibi bişey var sanki onuda yine kafaya takıyorum sanki geliyor şuan falan şeklinde korkuyorum yardımcı olursaniz sevinirim
Sen sabır ver Allahım
Lekelenme değil benimki 4-5 ped doldurdu ve kokulu bi adet şeklindeydiCanım en iyisi sen bu sayfaya bir süre ara ver git kan tahlili falan yaptır belki Hamilesindir hani çünkü hem test yapmamışsın mesela ben de şu an lekelenme şeklinde bir şeyler yaşıyorum adet günüm dünden beri var ama hiçbir şekilde Pede geçmiyor sadece sildigimmde geliyor en iyisi ya test yap yak kan ver çünkü hani net bir şey söylemek için zor Hamilesin de diyemeyiz değilsin de diyemeyiz
Bende sürtünmeyle tam olarak girme gibi bu durum olmadıNasıl bi ilişki yaşadın? Böyle kendinden geçen bütün algılarını kapatanlar genelde sürtünmeyle yaşadım hamile kalır mıyım diye ortalıkta dolaşıyor. Saçmalamayın artık ya kaç gün geçmiş belli etmez miydi sence de? Regl oldum diyorsun. Üstüne görenler bile çoğunlukla reglden farklı kanama yaşıyor
Canım o zaman normal regl olmuşsun ve o ay hamile gibi hissettiğin için bence şu an belirtilerin devam ediyor tavsiyem ya doktora git bütün kan testlerini yapsın ultrasonla falan baksın aklında soru isareti kalmasınLekelenme değil benimki 4-5 ped doldurdu ve kokulu bi adet şeklindeydi
Canım sen bana bütün belirtileri yasadim ama regl oldum hicbisey hissetmiyorum demistinCanım en iyisi sen bu sayfaya bir süre ara ver git kan tahlili falan yaptır belki Hamilesindir hani çünkü hem test yapmamışsın mesela ben de şu an lekelenme şeklinde bir şeyler yaşıyorum adet günüm dünden beri var ama hiçbir şekilde Pede geçmiyor sadece sildigimmde geliyor en iyisi ya test yap yak kan ver çünkü hani net bir şey söylemek için zor Hamilesin de diyemeyiz değilsin de diyemeyiz
Daha ne istiyorsun? Regl işteLekelenme değil benimki 4-5 ped doldurdu ve kokulu bi adet şeklindeydi
Al işte nokta atışı yaptım. Sürtünmeyle ilişki yaşamış ortalığı velveleye veriyor. Sürtüne sürtüne ateş çıkarırsınız çocuk çıkmaz ordanBende sürtünmeyle tam olarak girme gibi bu durum olmadı
Canım geçen aydı senin bu soyledigin ben regl olduktan sonra tekrar yumurtlamam oldu şu an regli günüm ama adet olmadım sadece lekelenme var iki gündür de bu şekilde devam ediyor ve hala bir şey hissetmiyorum sadece bel ağrımCanım sen bana bütün belirtileri yasadim ama regl oldum hicbisey hissetmiyorum demistin
Korkuyorum gerçekten test yapmaya ama şöyle anlatayım stres yaptığımda belirtiler daha çok ortaya çıkıyor sanki yada ben öyle hissediyorumCanım o zaman normal regl olmuşsun ve o ay hamile gibi hissettiğin için bence şu an belirtilerin devam ediyor tavsiyem ya doktora git bütün kan testlerini yapsın ultrasonla falan baksın aklında soru isareti kalmasın
Bence sen öyle hissediyorsun çünkü bazı belirtiler gerçekten psikolojik çünkü regliden önce hamile olduğunu hisseden çok az insan var ve sen hamileliğin ikinci üçüncü ayında hissedebilecek şeyleri hissediyorsun yani biraz imkansız gibi bence stresten mide bulantım falan yaniKorkuyorum gerçekten test yapmaya ama şöyle anlatayım stres yaptığımda belirtiler daha çok ortaya çıkıyor sanki yada ben öyle hissediyorum
Siz de bir hoşsunuz. Konu sahibi sürtünmeyle ilişki yaşadığını söylüyor. Siz de ciddiye alıp cevap mı veriyorsunuz? Tam bi girme olmadı falan bir şeyler saçmalamış yukarıda.Canım geçen aydı senin bu soyledigin ben regl olduktan sonra tekrar yumurtlamam oldu şu an regli günüm ama adet olmadım sadece lekelenme var iki gündür de bu şekilde devam ediyor ve hala bir şey hissetmiyorum sadece bel ağrım
Ve üstünden 12-13 gün geçtikten sonra bu kadar belirti yaşadımBence sen öyle hissediyorsun çünkü bazı belirtiler gerçekten psikolojik çünkü regliden önce hamile olduğunu hisseden çok az insan var ve sen hamileliğin ikinci üçüncü ayında hissedebilecek şeyleri hissediyorsun yani biraz imkansız gibi bence stresten mide bulantım falan yani
Tam girme olandan da olabilme riski var evet olmasını istemiyorum ve sacmaliyorda olabilirim 1 aydır yaşadığımi bi ben bi Allah bilir gerçekten bütün herseyi aklıniza gelebilicek bütün belirtileri yasadim regl oldum regl olduğuma da sevinmeden miktarını gozlemledimSiz de bir hoşsunuz. Konu sahibi sürtünmeyle ilişki yaşadığını söylüyor. Siz de ciddiye alıp cevap mı veriyorsunuz? Tam bi girme olmadı falan bir şeyler saçmalamış yukarıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?