- 28 Mayıs 2025
- 2.159
- 426
- 38
- 25
- Konu Sahibi yuta3838284773
-
Canım sürtünme ile hamile kalanlar da var ama o sadece psikolojik bence belirtileri ben yardımcı olmaya çalışıyorumSiz de bir hoşsunuz. Konu sahibi sürtünmeyle ilişki yaşadığını söylüyor. Siz de ciddiye alıp cevap mı veriyorsunuz? Tam bi girme olmadı falan bir şeyler saçmalamış yukarıda.
Psikolojik reglden sonra devam etmezVe üstünden 12-13 gün geçtikten sonra bu kadar belirti yaşadım
Yav kim bu sürtünmeyle hamile kalan milyonda bir falandır o kişi gelip bütün forumdan özür dilemeliCanım sürtünme ile hamile kalanlar da var ama o sadece psikolojik bence belirtileri ben yardımcı olmaya çalışıyorum
İliskiden 13 gün sonra bu kadar belirti ve reglden sonrada yine devam etti şuan azaldı mide bulantısı nabız hissi flaan geçti ama olağanüstü bi şekilde göğüsüm çok kıllandıPsikolojik reglden sonra devam etmez
Ahhaha onun yasadiklari ztn psikolojik suan normal regl olmus hamilelikte ustune gorme lekelenme seklinde oluyor ama bilmiyor olabilir doktora git demistim o zmndaYav kim bu sürtünmeyle hamile kalan milyonda bir falandır o kişi gelip bütün forumdan özür dilemeliBunlara böyle kafayı yedirtiyor
Hani iki üç defa falanda değil bir defa yasadimAhhaha onun yasadiklari ztn psikolojik suan normal regl olmus hamilelikte ustune gorme lekelenme seklinde oluyor ama bilmiyor olabilir doktora git demistim o zmnd
Canım anladığım kadarıyla bekarsın ve tamamen psikolojik olmuş bu senin için böyle bir korkun varsa tavsiyem tekrar aynı şeyi yapmaman hormon bozukluğun olabilir çünkü göğüs killanması hamilelikte olmuyorİliskiden 13 gün sonra bu kadar belirti ve reglden sonrada yine devam etti şuan azaldı mide bulantısı nabız hissi flaan geçti ama olağanüstü bi şekilde göğüsüm çok kıllandı
Evet hepsi üst üste gelince toplayıp bu belirtileri yazayim dedim geçen ay yazdığımda daha şiddetli mide bulantısı ve karnımda nabız gibi atma hissi daha şiddetiydi şuan nerdeyse geçtiCanım anladığım kadarıyla bekarsın ve tamamen psikolojik olmuş bu senin için böyle bir korkun varsa tavsiyem tekrar aynı şeyi yapmaman hormon bozukluğun olabilir çünkü göğüs killanması hamilelikte olmuyor
Diyorum işte sadece bu belirtileri yaşıyorum ve hani bende pskolojikmen olabileceğini de biliyorum regl de oldum illa oldu sürtünmeyle demiyorumYav kim bu sürtünmeyle hamile kalan milyonda bir falandır o kişi gelip bütün forumdan özür dilemeliBunlara böyle kafayı yedirtiyor
E daha ne dememizi istiyorsun? Kendin de söylüyorsun sonra tekrar aynı şeyleri düşünüyorsun. Bence kadın doğum doktoruna değil psikiyatriye randevu al. Hamile falan değilsin rahat bırak siteyi. Bi tane test yapsan negatifi göreceksin gerçi sen onda da test arızalı mıydı diye konu açarsın. Yani sonu yok saçmalamayı bırak. Hamilelik öyle bir şey değil. Ben şu an hamileyim kahverengi leke geldiğinde bile doktorlar ilaca başlatıyor. Sen 4-5 ped regl olmuşsun gayet normal şekilde. Nasıl ikna edelim seni anlayamadım?Diyorum işte sadece bu belirtileri yaşıyorum ve hani bende pskolojikmen olabileceğini de biliyorum regl de oldum illa oldu sürtünmeyle demiyorum
Haklısınız burda ne okursam başıma geliyor sanki ne kadar arastirirsam aynısı oluyor ne kadar regl oldum olamaz diyorum belirtiler göz çıkarıyorE daha ne dememizi istiyorsun? Kendin de söylüyorsun sonra tekrar aynı şeyleri düşünüyorsun. Bence kadın doğum doktoruna değil psikiyatriye randevu al. Hamile falan değilsin rahat bırak siteyi. Bi tane test yapsan negatifi göreceksin gerçi sen onda da test arızalı mıydı diye konu açarsın. Yani sonu yok saçmalamayı bırak. Hamilelik öyle bir şey değil. Ben şu an hamileyim kahverengi leke geldiğinde bile doktorlar ilaca başlatıyor. Sen 4-5 ped regl olmuşsun gayet normal şekilde. Nasıl ikna edelim seni anlayamadım?
Bir daha denemeyi düşünmüyorumŞu an hamile değilsin ama bir dahaki denemenizde neden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?