- 26 Aralık 2022
- 115
- 33
- 13
- 21
- Konu Sahibi nevinsbrsz
-
Nereden biliyorsun erken belirti yaşayıp hamile olan da var ve tek ben böyle değilim eminim benim gibi çok kadın vardır canımÇok erken belirtiler için psikolojik diyorum
Öyle birşey Yok siz daha yenisiniz anlaşılanNereden biliyorsun erken belirti yaşayıp hamile olan da var ve tek ben böyle değilim eminim benim gibi çok kadın vardır canımve daha adet de olmadım bilemeyiz yani
Hayır yapmadım günüm 1 2 gün daha geçsin öyle yapım diyorumTest yaptınız mı?Benim adete 1 hafta kala silik çizgi ile belli olmuştu 2.gebeligim.
Kızlarrrr testimee bakın sabah yaptım ilk idrarlaTest yaptınız mı?Benim adete 1 hafta kala silik çizgi ile belli olmuştu 2.gebeligim.
Canım pozitif çıktıCanım aynı şeyleri ben de yaşıyorum sen de sonuç nedir
Gayete belli kuzum ben burdayim diyor hayirli olsun belirtilerin neydiKızlarrrr testimee bakın sabah yaptım ilk idrarla
Aaa pozitif canımKızlarrrr testimee bakın sabah yaptım ilk idrarla
Gayete belli kuzum ben burdayim diyor hayirli olsun belirtilerin neydi
Kızlar gerçekten belirtilerim erken başladı mide bulantım başladı öncelikle bide adetime 1 hafta kala göğüs ucum ağrımaya ve belime bıçak saplanır gibi ağrı girdi 2 3 gündür de kasık ağrılarım vardı akıntı olarak da beyaz akıntı geldi yerleşme kanaması felan olmadı bendeAaa pozitif canımbelirti nedir
Evet canım okudum şimdi erken belirti vermiş sende tabi herkes farklı hadi bakalım hayırlısı kan ver değerini öğren takip et hepimizi mucize oldun canımKızlar gerçekten belirtilerim erken başladı mide bulantım başladı öncelikle bide adetime 1 hafta kala göğüs ucum ağrımaya ve belime bıçak saplanır gibi ağrı girdi 2 3 gündür de kasık ağrılarım vardı akıntı olarak da beyaz akıntı geldi yerleşme kanaması felan olmadı bende
Evet canım okudum şimdi erken belirti vermiş sende tabi herkes farklı hadi bakalım hayırlısı kan ver değerini öğren takip et hepimizi mucize oldun canım
Sonuçlarım çıktı kızlar pozitif doktor ilk değerin dedi kaç haftalık olduğunu bilemeyiz dedi acil kadın doğuma yönlendirdi yarına gidicemHemen kan verin testte çok belli sizin adınıza çok sevindimmmmm demek ki kesin konuşmamak lazım belli olmaz belirti değil falan
Hayırlısi olsun canım sağ salim kucağına al canimSonuçlarım çıktı kızlar pozitif doktor ilk değerin dedi kaç haftalık olduğunu bilemeyiz dedi acil kadın doğuma yönlendirdi yarına gidicem
Canım şimdi gördüm kusura bakma gohuslerim çok acıyor kasık ağrılarım var di iki gün önce geçti adet olucam galiba 6 gün var adetime test yaptım birşey yok Rabbim biliyor o kdr çok istiyorum ki adet olmaktan korkuyorum arrtik yaSende durum ne
İnşallah sende o duyguyu yaşarsın canım gerçekten çok güzel bi duygu ben 1 sene oldu evleneli eşimde sorun vardı varikosel ameliyatı kimisi 6 ay sonra kimisi 1sene sonra olur dedi 2 ay geçti hamile kaldımCanım şimdi gördüm kusura bakma gohuslerim çok acıyor kasık ağrılarım var di iki gün önce geçti adet olucam galiba 6 gün var adetime test yaptım birşey yok Rabbim biliyor o kdr çok istiyorum ki adet olmaktan korkuyorum arrtik ya
Benimde eşimde varikosel var bende de polikistik over var inşallah olur canım dua eder dua beklerim sen erkenden öğrendin dimi ben test yapiyrm çıkmıyorİnşallah sende o duyguyu yaşarsın canım gerçekten çok güzel bi duygu ben 1 sene oldu evleneli eşimde sorun vardı varikosel ameliyatı kimisi 6 ay sonra kimisi 1sene sonra olur dedi 2 ay geçti hamile kaldım
Canımmmmm hayırlı olsun öncelikle Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun seniBugün yarın günüm geçen ay 22 ydi ama daha adet olmadım canım dün ara ara kramp girdi iğne batması gibi sancım oldu dedim kesin adet olcam sarı akıntı geldi adet oluyorum herhalde dedim bişey yoktur şimdi de ağrı felan yok bekliyorum yani ara ara oluyo 2 gün önce de gece belime birden sanki bıçak saplamislar gibi kısa süreli ağrı girdi ve 1 haftadır göğüs uçlarım çok ağrıyor damarlarım biraz belirginlesmis ve affedersin ishallik de var adetle hamilelik belirtisi aynı diye ayırt da edemiyorum günümün geçmesini bekliyorum inşallah vardır ama çok istiyorum rabbim nasip etsin inşallah
Yok benim âdet günüm 22 23 arasiydi bugün sabah yaptım çıktıBenimde eşimde varikosel var bende de polikistik over var inşallah olur canım dua eder dua beklerim sen erkenden öğrendin dimi ben test yapiyrm çıkmıyor
Herkeste aynı belirtiler olsa keşke ama ben adet falan olurum herhalde dedim belim de öyle ağrı oldu kasıklarımda da adete yakın iki taraflı ağrı oldu kısa süreli şimdi sadece bel.agrisi yaşıyorumCanımmmmm hayırlı olsun öncelikle Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun seni
Benim de reglime 3 gün kaldı kasıklarımda özellikle sol tarafta kısa süreli böyle bir şey saplarmış gibi ağrı oluyor. Sende de böyle batmalar oluyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?