Hamilelik belirtileri mi acaba halaaa ?

Nereden biliyorsun erken belirti yaşayıp hamile olan da var ve tek ben böyle değilim eminim benim gibi çok kadın vardır canım ve daha adet de olmadım bilemeyiz yani
Öyle birşey Yok siz daha yenisiniz anlaşılan

Test yaptınız mı?Benim adete 1 hafta kala silik çizgi ile belli olmuştu 2.gebeligim.

Gayete belli kuzum ben burdayim diyor hayirli olsun belirtilerin neydi
Aaa pozitif canım belirti nedir
Kızlar gerçekten belirtilerim erken başladı mide bulantım başladı öncelikle bide adetime 1 hafta kala göğüs ucum ağrımaya ve belime bıçak saplanır gibi ağrı girdi 2 3 gündür de kasık ağrılarım vardı akıntı olarak da beyaz akıntı geldi yerleşme kanaması felan olmadı bende

Evet canım okudum şimdi erken belirti vermiş sende tabi herkes farklı hadi bakalım hayırlısı kan ver değerini öğren takip et hepimizi mucize oldun canım

Hemen kan verin testte çok belli sizin adınıza çok sevindimmmmm demek ki kesin konuşmamak lazım belli olmaz belirti değil falan

Evet canım okudum şimdi erken belirti vermiş sende tabi herkes farklı hadi bakalım hayırlısı kan ver değerini öğren takip et hepimizi mucize oldun canım
Hemen kan verin testte çok belli sizin adınıza çok sevindimmmmm demek ki kesin konuşmamak lazım belli olmaz belirti değil falan
Sonuçlarım çıktı kızlar pozitif doktor ilk değerin dedi kaç haftalık olduğunu bilemeyiz dedi acil kadın doğuma yönlendirdi yarına gidicem

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-23-12-13-26-315_com.android.chrome.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 168
İnşallah sende o duyguyu yaşarsın canım gerçekten çok güzel bi duygu ben 1 sene oldu evleneli eşimde sorun vardı varikosel ameliyatı kimisi 6 ay sonra kimisi 1sene sonra olur dedi 2 ay geçti hamile kaldım

İnşallah sende o duyguyu yaşarsın canım gerçekten çok güzel bi duygu ben 1 sene oldu evleneli eşimde sorun vardı varikosel ameliyatı kimisi 6 ay sonra kimisi 1sene sonra olur dedi 2 ay geçti hamile kaldım
Benimde eşimde varikosel var bende de polikistik over var inşallah olur canım dua eder dua beklerim sen erkenden öğrendin dimi ben test yapiyrm çıkmıyor

Canımmmmm hayırlı olsun öncelikle Allahım sağlıkla bebeğine kavuştursun seni
Benim de reglime 3 gün kaldı kasıklarımda özellikle sol tarafta kısa süreli böyle bir şey saplarmış gibi ağrı oluyor. Sende de böyle batmalar oluyor muydu?

Herkeste aynı belirtiler olsa keşke ama ben adet falan olurum herhalde dedim belim de öyle ağrı oldu kasıklarımda da adete yakın iki taraflı ağrı oldu kısa süreli şimdi sadece bel.agrisi yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…