- 29 Mart 2017
- 557
- 294
- 23
Daha doğurmadan anne oldun kim telaşlandırdı seni böyle. Edanın kinden al istersen benm de aklım olsaydı ondan alırdım günde üç tane uğrasılmıyo zaten büyük hap folik asit alKızlar nöbetçi eczaneden alsammi şimdi folik asit 2 gün 2 gündür diyenler oldu folic triomu alsam ne alsam dr da ona benzer belki aynisini verir heralde
O hangi marka bilmiyorumki dozu ağır gelmesin bu sefer baktim cunku folic trio kullaniyo herkesDaha doğurmadan anne oldun kim telaşlandırdı seni böyle. Edanın kinden al istersen benm de aklım olsaydı ondan alırdım günde üç tane uğrasılmıyo zaten büyük hap folik asit al
Ay valla yaa zaten telasli bir yapim var bide neden baslamadim gebelikten önce başlanması lazim zaten hiç bir zarari olmaz her gün önemli git al diyenler oldu korktumDaha doğurmadan anne oldun kim telaşlandırdı seni böyle. Edanın kinden al istersen benm de aklım olsaydı ondan alırdım günde üç tane uğrasılmıyo zaten büyük hap folik asit al
İlk hamileliğimi öğrendiğimde 7 haftalıktım dr folik asit verdi büyük kutudan şimdi ki folik trıo verdi dozu ağır gelmez ya sanmıyorum hap içmeyi seviyosan folik trio alO hangi marka bilmiyorumki dozu ağır gelmesin bu sefer baktim cunku folic trio kullaniyo herkes
Hamilelikten üç ay önce başlanması lazımmış ta nerden bilelim biz ne zaman hamile kalcağımızı dimi eski insanların kafası zehir mübarek folik asit mi kullanmışlar sankiAy valla yaa zaten telasli bir yapim var bide neden baslamadim gebelikten önce başlanması lazim zaten hiç bir zarari olmaz her gün önemli git al diyenler oldu korktum
Dr dermi ben sana deneden neden basladin falan diye 3 defa sorun olmaz icerimde onu içme başka hap ic demez heraldeİlk hamileliğimi öğrendiğimde 7 haftalıktım dr folik asit verdi büyük kutudan şimdi ki folik trıo verdi dozu ağır gelmez ya sanmıyorum hap içmeyi seviyosan folik trio al
Hamilelikten üç ay önce başlanması lazımmış ta nerden bilelim biz ne zaman hamile kalcağımızı dimi eski insanların kafası zehir mübarek folik asit mi kullanmışlar sanki
Aslında salı gününe az var ya daha bebek bile yok ki içerde minicik kese henüz sıkıntı olmaz bence ceviz ye kimisine Dr u hiç vermıyo folik asit yediğine dikkat et diyoDr dermi ben sana deneden neden basladin falan diye 3 defa sorun olmaz icerimde onu içme başka hap ic demez heralde
Aslında salı gününe az var ya daha bebek bile yok ki içerde minicik kese henüz sıkıntı olmaz bence ceviz ye kimisine Dr u hiç vermıyo folik asit yediğine dikkat et diyo
Bence bekle içinin iyice rahat etmesi için çok iyi beslen ceviz fındık hele bulgur pilavı günde Bi tabak ye ben üç gündür başladım kendime göre yapıyorum yiyiyorum.Iste aman yaa saliyi beklesemmi alsammi 2 gün 2 gündür diye senceee napiyimmm bana birsey dee
Olur ya farketmez Dr kızcak değil ya herhalde sen bilirsin kese senin kesenOff bilmiyom aliyim ben en iyisi 2 güne zaten dr verir bence kullan der bende derim şunu kullaniyorum diye oda devam et der belki
Hahaha valla ya içime kurt düştü ben aliyim en iyisi sonucta sizde kullaniyosunuzOlur ya farketmez Dr kızcak değil ya herhalde sen bilirsin kese senin kesen
Al kız al hangisini alcan folik trıo muHahaha valla ya içime kurt düştü ben aliyim en iyisi sonucta sizde kullaniyosunuz
Al kız al hangisini alcan folik trıo mu
Ne çabuk aldın öyle ben eşimi acil bişey olunca yolluyorum eczane ye nöbetçi eczane yi bulana kadar bütün ili geziyoAldim valla folic trio aldim hahah göbegim catlardi saliya kadar zarari olmaz zaten
Ne çabuk aldın öyle ben eşimi acil bişey olunca yolluyorum eczane ye nöbetçi eczane yi bulana kadar bütün ili geziyo
Ne çabuk aldın öyle ben eşimi acil bişey olunca yolluyorum eczane ye nöbetçi eczane yi bulana kadar bütün ili geziyo
Yarasın inşallah keseyeİçtim bile hemenn :)
Yarasın inşallah keseyeeda kayboldu
İşi var galiba sözde bende sabahtan beri ortalığı süpürüp silcem de işte kalkasım yokOhhh şifa olsun:) aynen o kahvalti yapmaya gitti gelmedi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?