- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi paylasan_anne
-
Gercekten ya hani baska hastane olsa cihazlarindan filan degerler ayni olmus dersinde ayni hastane ayni sonuc ilgincmisEvet ayni hastanede, anormal bi durum di mi?
Iste benmde idrarimda tortu vardi ama beyaz akintimda gelioINsallah cnm benim akintim az beyaz degil idrarimda beyaz tortu var akintim az gelio bide beya degil
Yarin test yaparsan sonucu mutlaka yazIste benmde idrarimda tortu vardi ama beyaz akintimda gelio
Bakalim artik merak ediorm bendeki tortu gebelikmi yoksa baska biseyinmi belirtisi diye 2 gun kaldi suraciktaIste benmde idrarimda tortu vardi ama beyaz akintimda gelio
Aynen hakkinda hayirlisi olsun saglikli bebisler nasip etsin insallahBakalim artik merak ediorm bendeki tortu gebelikmi yoksa baska biseyinmi belirtisi diye 2 gun kaldi suracikta
Ben de anlam veremedim canim ya hamile miyiiimmm degil miyim bilemedim. Kesinlikle psikolojik degil zatrn ona eminim. Nirmalinde bu ay gebelik de beklemiyorum ilac doktor hic bi tedavi yoktu ama agit is yapiyorum leke geldi acaba dedim erkenden kanda baktirinca oyle cikti. Bir kac gun daha beklicem bakalim. Nasip artikGercekten ya hani baska hastane olsa cihazlarindan filan degerler ayni olmus dersinde ayni hastane ayni sonuc ilgincmis
canım bence hamile değilsin çünkü değerin bazı yerlerde gebelik diye kabul edilmiyor internette beta hcg değeri için birbirinden farklı bilgiler var. Her iki testte aynı çıkması senin vücudundaki normal hormon olduğunu gösteriyor olabilir. Bu kaygıları bırakmaya çalış oradaki hemşireler ayıp etmiş umut vermişler sana. Hayırlısı olsun diye düşünmeye çalış allah sabrını verir. Umarım her şey gönlünce olur canım, hem yokmuş gibi düşün varsa sürpriz olsun boşuna beklentiye girme kendini yıpratma.Ben de anlam veremedim canim ya hamile miyiiimmm degil miyim bilemedim. Kesinlikle psikolojik degil zatrn ona eminim. Nirmalinde bu ay gebelik de beklemiyorum ilac doktor hic bi tedavi yoktu ama agit is yapiyorum leke geldi acaba dedim erkenden kanda baktirinca oyle cikti. Bir kac gun daha beklicem bakalim. Nasip artik
Cevaplanin yaninda dosya yukle var ordan dosya sec belgelerden galeri ordanda yukle ama bazi resimler buyuk boyutlu geliyor o yuzden kirp oyle yukleSabah sabah bi mucize olsun allahım lutfenn
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen
Cok net cikmis iste hayirli ugurlu olsun bnmki bundan daha silikti hamileydim bir an once kan verArkadaşlar çok heyecanlıyım bi dakikada çıktı ama silik
Hamilesin canım, tebrik ederim Allâh kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Arkadaşlar çok heyecanlıyım bi dakikada çıktı ama silik
Allahım bunları duydukça mutlu oluyorum inşallah hamileyimdirCok net cikmis iste hayirli ugurlu olsun bnmki bundan daha silikti hamileydim bir an once kan ver
Yok zaten bi beklenti icerisinde degilim su an. Ilk.kez yuksek ciktiginda sevinmistim.ikinci de ayni cikinca sondu sevincim. Hayirlisi diyorum. Alistim ki ben hem :)canım bence hamile değilsin çünkü değerin bazı yerlerde gebelik diye kabul edilmiyor internette beta hcg değeri için birbirinden farklı bilgiler var. Her iki testte aynı çıkması senin vücudundaki normal hormon olduğunu gösteriyor olabilir. Bu kaygıları bırakmaya çalış oradaki hemşireler ayıp etmiş umut vermişler sana. Hayırlısı olsun diye düşünmeye çalış allah sabrını verir. Umarım her şey gönlünce olur canım, hem yokmuş gibi düşün varsa sürpriz olsun boşuna beklentiye girme kendini yıpratma.
hamilesin tatlım hemen kan ver aklında şüphe kalmasın :) hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahAllahım bunları duydukça mutlu oluyorum inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?