hamilelik belirtileri nelerdir?

Gercekten ya hani baska hastane olsa cihazlarindan filan degerler ayni olmus dersinde ayni hastane ayni sonuc ilgincmis
Ben de anlam veremedim canim ya hamile miyiiimmm degil miyim bilemedim. Kesinlikle psikolojik degil zatrn ona eminim. Nirmalinde bu ay gebelik de beklemiyorum ilac doktor hic bi tedavi yoktu ama agit is yapiyorum leke geldi acaba dedim erkenden kanda baktirinca oyle cikti. Bir kac gun daha beklicem bakalim. Nasip artik

canım bence hamile değilsin çünkü değerin bazı yerlerde gebelik diye kabul edilmiyor internette beta hcg değeri için birbirinden farklı bilgiler var. Her iki testte aynı çıkması senin vücudundaki normal hormon olduğunu gösteriyor olabilir. Bu kaygıları bırakmaya çalış oradaki hemşireler ayıp etmiş umut vermişler sana. Hayırlısı olsun diye düşünmeye çalış allah sabrını verir. Umarım her şey gönlünce olur canım, hem yokmuş gibi düşün varsa sürpriz olsun boşuna beklentiye girme kendini yıpratma.

Sabah sabah bi mucize olsun allahım lutfenn
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen

MelismailYeni ÜyeÜye
Yeni
Resim koyacam koyamıyorum ikinci çizgi çelik çıktı nasıl resim koyacak kızlar yardım edin lutfen

Cevaplanin yaninda dosya yukle var ordan dosya sec belgelerden galeri ordanda yukle ama bazi resimler buyuk boyutlu geliyor o yuzden kirp oyle yukle

Arkadaşlar çok heyecanlıyım bi dakikada çıktı ama silik

Eklentiler

• 20160723_080119-min-01.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 151
Yok zaten bi beklenti icerisinde degilim su an. Ilk.kez yuksek ciktiginda sevinmistim.ikinci de ayni cikinca sondu sevincim. Hayirlisi diyorum. Alistim ki ben hem :)

Mrb Bn 21 yaşındayım. Eşimle haziranın 14 ünde ilişkiye girdik korunmadik ama bi tehlike yaşamadık iki gün sonra adet oldum.o günden bu güne hiç ilişkiye girmedik.o adetimden bu ayın 16 sına sıkı bir diyetle 5 kilo verdim bu süreçte liman ve Yeşilcay kullandım bayağı ve 6 gündür adetim gecikti çok kötü karnım ağrıo sanki adet olckmisim gibi ama olamıyorum. Ne yapmam lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…