Hamilelik belirtileri olabilir mi

Selin demirci

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2021
93
27
18
26
Merhabalar öncelikle yumurtlama döneminden bir kaç gün önce eşim ile cinsel ilişkiye girdik şuan da 3 gündür mide bulantısı ve kusma şikayetim var bunun yanında baş ağrısı baş dönmesi birde kasık ağrısı çekiyorum yorgunlukta cabası yarın doktora gidip öğreneceğim fakat öncelikle bir danışmak istedim

Ha birde sürekli uykum var hatta şimdi de uyumaya gidiyorum bana düşüncenizi söylerseniz çok sevinirim :))) teşekkür ederim şimdiden hepinize

Bu belirtiler bende de var aşırı uykum var benim de ayrıca leke de gördüm ben pembe renginde bir gün sonra idrar testi yaptı m negatif ama bı haftadır hala adet olmadım

Ben adet olacağım gün leke gördüm test yaptım negatif bugün bı hafta geçti üstünden
Bilemiyorum bende yerleşme kanaması olmamıştı ama regliniz geciktiyse testte çıkardı herhalde. Ben bir gün öncesi öğrenmiştim. Adet olmadıysanız tekrar kart test yapın, ya da kan verin kesin bilgi için insan şüphede kalıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…