- 13 Mart 2023
- 3.299
- 5.349
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
hamile olan arkadaslar adet belirtisi ve hamilelik belirtisi arasindaki farklari anlatabilirmisiniz rica etsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ne guzel testi ne zmn yapmistiniz pekiHep sancılı regl olurdum 2 gün boyu sürerdi. Hamile kaldığım ay hiç belirtim olmadı ne ağrı ne göğüs şişliği hiçbir şey.
Reglden 2 gün önce yapmıştım normal kaset testti silik çizgi çıktı. kan vermiştim 4 gün sonra orada da pozitif çıktı.yaa ne guzel testi ne zmn yapmistiniz peki
bisey daha sorabilirmiyim kac gunde adet oluyodunuz testi yaptiginiz zmn yani ben 25 gunde adet oluyom 1 ay dolmasi gerekirmi dogru sonuc gormem icinReglden 2 gün önce yapmıştım normal kaset testti silik çizgi çıktı. kan vermiştim 4 gün sonra orada da pozitif çıktı.
Kendi döngü düzeninize göre gecikme olduğunda yapmak kan testi için en doğru sonuç deniliyor. Aslına bakarsanız döllenmenin ne zaman olduğuyla alakalı bir durum. Örneğin arkadaşımın o ay sadece regl bitiminden 5 gün sonra birlikteliği olmuş ondan hamile kaldı. Önemli olan yumurtanın yumurtalıktan çıkıp kanalda ilerlerken spermle karşılaşması. Yumurtlama günü denilen şey de yumurtanın kanaldaki son nokasıdır. Oraya ulaştıktan 24-36 saat sonra yumurta ölmeye başlıyor. Yani illa ki yumurtlama gününde gebe kalınacak diye bir şey yok. Maalesef kadınlarımız bu konuda yeterli bilgiye sahip değil. Doktorlar bu sebeple gün aşırı ilişki öneriyor.bisey daha sorabilirmiyim kac gunde adet oluyodunuz testi yaptiginiz zmn yani ben 25 gunde adet oluyom 1 ay dolmasi gerekirmi dogru sonuc gormem icin
anladim cnm bnde klomen kullandim bu ay bklm nolucak sagol cevabin icinKendi döngü düzeninize göre gecikme olduğunda yapmak kan testi için en doğru sonuç deniliyor. Aslına bakarsanız döllenmenin ne zaman olduğuyla alakalı bir durum. Örneğin arkadaşımın o ay sadece regl bitiminden 5 gün sonra birlikteliği olmuş ondan hamile kaldı. Önemli olan yumurtanın yumurtalıktan çıkıp kanalda ilerlerken spermle karşılaşması. Yumurtlama günü denilen şey de yumurtanın kanaldaki son nokasıdır. Oraya ulaştıktan 24-36 saat sonra yumurta ölmeye başlıyor. Yani illa ki yumurtlama gününde gebe kalınacak diye bir şey yok. Maalesef kadınlarımız bu konuda yeterli bilgiye sahip değil. Doktorlar bu sebeple gün aşırı ilişki öneriyor.
Rica ederim. Klomen bende kist yapmıştı. Mutlaka yumurta takibi yapın. Çok sıkıntılı bir ilaç o.anladim cnm bnde klomen kullandim bu ay bklm nolucak sagol cevabin icin
kendi basima kullandim bn onu bu ayRica ederim. Klomen bende kist yapmıştı. Mutlaka yumurta takibi yapın. Çok sıkıntılı bir ilaç o.
benimde yumurtlamadan 2 gun sonra siddetli kasik agrisi batma gibi bisey oldu aksama kadar devam etti ev isini yaparken cok zorlandim hareket ettikce daha cok agri oluyodu ama suan agrim yokYumurtlama günüm ve sonraki 3 gün boyunca kasığımda krampla gezdim birde göğüslerimin uçları koyulaşıp büyüdüb
Benim de aynı bahsettiğiniz gibi oldu sonradan azaldı adetime 5 gğn kala kasık sancısı oldu adet olacakmışım gibibenimde yumurtlamadan 2 gun sonra siddetli kasik agrisi batma gibi bisey oldu aksama kadar devam etti ev isini yaparken cok zorlandim hareket ettikce daha cok agri oluyodu ama suan agrim yok
ayy cok mutlu oluyom boyle seyler duyinca yaaa benim adete 11 gun falan var cnm klomen kullandim bu ay insallah olurBenim de aynı bahsettiğiniz gibi oldu sonradan azaldı adetime 5 gğn kala kasık sancısı oldu adet olacakmışım gibi
Kızlar şuan benimde adetim 1 gün geciktiri. Ama 3 4 gündür her an adet olacak gibi ağrım var ara ara geçiyor yine başlıyor. Sürekli adet olacam sanıyorum gece pedle uyudum. 3 gün önce test yaptım negatif. Gece kalanlar böyle ağrınız oldy mu ?Yumurtlama günüm ve sonraki 3 gün boyunca kasığımda krampla gezdim birde göğüslerimin uçları koyulaşıp büyüdü
Aman diyeyim eğer bitmediyse devam etmeyin. Doktorların bile vermesi hata o ilacı. Burada da biraz araştırırsanız yorumları görürsünüz.kendi basima kullandim bn onu bu ay![]()
Bu meme ucundaki kararma gebeliğin ilk haftalarında hemen mi oluyor?Yumurtlama günüm ve sonraki 3 gün boyunca kasığımda krampla gezdim birde göğüslerimin uçları koyulaşıp büyüdü
bittiki cnm cok oldu biteli oncede kullanmistim bu 7.kullanisim biliyom diye kullandim tekrar oncekileri doktor kontrolunde kullandim ama bu ay kendim kullanmistim inşallah bi sorun olmazAman diyeyim eğer bitmediyse devam etmeyin. Doktorların bile vermesi hata o ilacı. Burada da biraz araştırırsanız yorumları görürsünüz.
7 miiibittiki cnm cok oldu biteli oncede kullanmistim bu 7.kullanisim biliyom diye kullandim tekrar oncekileri doktor kontrolunde kullandim ama bu ay kendim kullanmistim inşallah bi sorun olmaz
7sinide bir doktorum vermedi cnm 5 tane doktor degistirdim hepside kullanmami onermisti arka arkaya kullanmadim ama bunuda 2 yil oldu oyle kullanmak istedim klomen bende ise yariyo yumurtlaigimi buyutup igneye gereo duymadan catlatiyodu ama gebelik olusmuyodu bir turlu bnde nebilim cnm yaa kullanim dedim birakim biraz ugrasmayayim diyom ama duramiyomki7 miiibana doktorum vermişti en fazla 3 ay kullanılması gerekiyor daha fazla kullanmayacaksın demiştiii ilk ayda da kist yapınca hepten bıraktım
İnşallah şifa olur. Hsg çekildiniz mi?7sinide bir doktorum vermedi cnm 5 tane doktor degistirdim hepside kullanmami onermisti arka arkaya kullanmadim ama bunuda 2 yil oldu oyle kullanmak istedim klomen bende ise yariyo yumurtlaigimi buyutup igneye gereo duymadan catlatiyodu ama gebelik olusmuyodu bir turlu bnde nebilim cnm yaa kullanim dedim birakim biraz ugrasmayayim diyom ama duramiyomki![]()