Hamilelik belirtileri ve adet belirtisi arasindaki farklar

Bende o ağrı vardı ama ben adetten 2 gün önce öğrendim negatifse bir kan ver net sonuç almış olursun
Kızlar şuan benimde adetim 1 gün geciktiri. Ama 3 4 gündür her an adet olacak gibi ağrım var ara ara geçiyor yine başlıyor. Sürekli adet olacam sanıyorum gece pedle uyudum. 3 gün önce test yaptım negatif. Gece kalanlar böyle ağrınız oldy mu ?

adetim başlamadan 4 gün önce ağrım başlardı yine aynı oldu hiçbir fark olmadı ben yine olucam sandım ama bir umut test yaptım dört gün varken direk çıktı ve bir hafta kadar hep ağrılarım devam etti

cnm bisey daha sorcam akintin varmiydi
Canım sende hap kullandın galiba ben Eylül ayında klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadi gebelik nisan ayında femara kullandım 16 Nisan çatlatma iğnesi vuruldum ama yumurtaliklarim istenilen buyukte değildi 15 m di progesteron ve estrofem de kullandım dün adet gunumdu olmadım bugün arkadaşımın doktoruna yazdım benim doktorun numarasi yoktu progesteron adet geciktirirmis dün kullanmayı bırakmıştım 10 içinde adet olmazsan test yap dedi doktor umudum gitti goguslerim acımıyor sis değil sıfır akıntı var kuruyum ve adetim gelmeden ben hep kururum karın ağrım var sadece hafif 4 gündür hicbir belirti yok anlicagin 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz sorunumuzda yok

Canım sende hap kullandın galiba ben Eylül ayında klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadi gebelik nisan ayında femara kullandım 16 Nisan çatlatma iğnesi vuruldum ama yumurtaliklarim istenilen buyukte değildi 15 m di progesteron ve estrofem de kullandım dün adet gunumdu olmadım bugün arkadaşımın doktoruna yazdım benim doktorun numarasi yoktu progesteron adet geciktirirmis dün kullanmayı bırakmıştım 10 içinde adet olmazsan test yap dedi doktor umudum gitti goguslerim acımıyor sis değil sıfır akıntı var kuruyum ve adetim gelmeden ben hep kururum karın ağrım var sadece hafif 4 gündür hicbir belirti yok anlicagin 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz sorunumuzda yok
evet cnm bizimde bi sorunumuz yok olmadi bnde 5 yillik evliyim bu ay klomen kullandim oncede kullanmostim ama

Back
X