- 13 Mart 2023
- 3.301
- 5.373
- 88
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
evet cnm butun tahlilerim yapildi esiminde benimde bir sorunumuz yok kendimce cok seyde denedim ama olmadi yaaİnşallah şifa olur. Hsg çekildiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm butun tahlilerim yapildi esiminde benimde bir sorunumuz yok kendimce cok seyde denedim ama olmadi yaaİnşallah şifa olur. Hsg çekildiniz mi?
Klomen kullanmadım duyduğuma göre biraz sıkıntılı bir ilaçmış. İnşallah güzel haberler alırsınayy cok mutlu oluyom boyle seyler duyinca yaaa benim adete 11 gun falan var cnm klomen kullandim bu ay insallah olur
Kızlar şuan benimde adetim 1 gün geciktiri. Ama 3 4 gündür her an adet olacak gibi ağrım var ara ara geçiyor yine başlıyor. Sürekli adet olacam sanıyorum gece pedle uyudum. 3 gün önce test yaptım negatif. Gece kalanlar böyle ağrınız oldy mu ?
Benim adete 5 gün kala falan olduBu meme ucundaki kararma gebeliğin ilk haftalarında hemen mi oluyor?
Bir vakti var gerçekten demek ki. Stresinizi azaltmaya çalışın. En büyük sebep genelde o oluyor.evet cnm butun tahlilerim yapildi esiminde benimde bir sorunumuz yok kendimce cok seyde denedim ama olmadi yaa
Peki akıntınız varmıydiHep sancılı regl olurdum 2 gün boyu sürerdi. Hamile kaldığım ay hiç belirtim olmadı ne ağrı ne göğüs şişliği hiçbir şey.
adetim başlamadan 4 gün önce ağrım başlardı yine aynı oldu hiçbir fark olmadı ben yine olucam sandım ama bir umut test yaptım dört gün varken direk çıktı ve bir hafta kadar hep ağrılarım devam etti
eveg bnde onu merak ediyom akintiniz varmiydiPeki akıntınız varmıydi
akintiniz varmiydiadetim başlamadan 4 gün önce ağrım başlardı yine aynı oldu hiçbir fark olmadı ben yine olucam sandım ama bir umut test yaptım dört gün varken direk çıktı ve bir hafta kadar hep ağrılarım devam etti
cnm bisey daha sorcam akintin varmiydiKlomen kullanmadım duyduğuma göre biraz sıkıntılı bir ilaçmış. İnşallah güzel haberler alırsın![]()
Canım sende hap kullandın galiba ben Eylül ayında klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadi gebelik nisan ayında femara kullandım 16 Nisan çatlatma iğnesi vuruldum ama yumurtaliklarim istenilen buyukte değildi 15 m di progesteron ve estrofem de kullandım dün adet gunumdu olmadım bugün arkadaşımın doktoruna yazdım benim doktorun numarasi yoktu progesteron adet geciktirirmis dün kullanmayı bırakmıştım 10 içinde adet olmazsan test yap dedi doktor umudum gitti goguslerim acımıyor sis değil sıfır akıntı var kuruyum ve adetim gelmeden ben hep kururum karın ağrım var sadece hafif 4 gündür hicbir belirti yok anlicagin 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz sorunumuzda yokcnm bisey daha sorcam akintin varmiydi
evet cnm bizimde bi sorunumuz yok olmadi bnde 5 yillik evliyim bu ay klomen kullandim oncede kullanmostim amaCanım sende hap kullandın galiba ben Eylül ayında klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadi gebelik nisan ayında femara kullandım 16 Nisan çatlatma iğnesi vuruldum ama yumurtaliklarim istenilen buyukte değildi 15 m di progesteron ve estrofem de kullandım dün adet gunumdu olmadım bugün arkadaşımın doktoruna yazdım benim doktorun numarasi yoktu progesteron adet geciktirirmis dün kullanmayı bırakmıştım 10 içinde adet olmazsan test yap dedi doktor umudum gitti goguslerim acımıyor sis değil sıfır akıntı var kuruyum ve adetim gelmeden ben hep kururum karın ağrım var sadece hafif 4 gündür hicbir belirti yok anlicagin 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz sorunumuzda yok
Senin günün gectimi peki belirtilerin varmı canım inşallah hamile kalırsın hayırlı sağlıklı yavruların olur Rabbim isteyen herkese nasip etsinevet cnm bizimde bi sorunumuz yok olmadi bnde 5 yillik evliyim bu ay klomen kullandim oncede kullanmostim ama
Evet hala daha var bıktım akıntıdancnm bisey daha sorcam akintin varmiydi
yok cnm daha var adet gunumeSenin günün gectimi peki belirtilerin varmı canım inşallah hamile kalırsın hayırlı sağlıklı yavruların olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin
nasil bir akintiydi cnm benim hic yoktaEvet hala daha var bıktım akıntıdan![]()
Hayır adet döneminden önce kuruluk olurdu aynı o şekildeydi adet dönemi bitinceye kadar devam etti 8. Haftadan sonra şeffaf beyaz akıntı olmaya başladıeveg bnde onu merak ediyom akintiniz varmiydi
Beyaz su gibi bir akıntıydı hatta açtığım bir konuda yazmıştım ama altlarda kalmıştır bayanasil bir akintiydi cnm benim hic yokta
boyle seyler duyunca cok mutlu oliyom yaa vallahi bendede yom akintiHayır adet döneminden önce kuruluk olurdu aynı o şekildeydi adet dönemi bitinceye kadar devam etti 8. Haftadan sonra şeffaf beyaz akıntı olmaya başladı
anladim cnmBeyaz su gibi bir akıntıydı hatta açtığım bir konuda yazmıştım ama altlarda kalmıştır baya