- 3 Mayıs 2021
- 83
- 29
- 8
- 25
- Konu Sahibi Nesssllliii
-
Bugün test yapabilirsiniz.Hanımlar merhaba ben bu ay ovulasyon testine başlamıştım 4 Mayıs yumurtalam günümdu yumurtalam günümden 13 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı 21 Mayıs yani bugün regl günüm ama regl olmadım.Ama sık idrara çıkma ağzımın tadında bozulma sürekli bı yorgunluk ve uyku hali var sizce hamilelik belirtisi midir ve ne zman test yapmalıyımRabbim bizi bu duygudan mahrum bırakmasın
İnanın korkuyorum yapmaya yine tek çizgi görürüm diyeBugün test yapabilirsiniz.
Bı de her ay kasıklarımda belimde çok sancı olurdu adet günümde bu ay olmadı inşallah bende gebeyimdirİnanın korkuyorum yapmaya yine tek çizgi görürüm diye
Bende aynı seylerı yaşıyorum. Sizi anlıyorum. Ama sürekli hamilemiyim diye umutlanmak bana kötü hissettiriyor. Kendime eziyet etmeden adet günü gelmediyse test yapıyorum ve yoluma bakıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Verende o alanda. İçten dualarımla inşallah mutlu haberinizi alırımİnanın korkuyorum yapmaya yine tek çizgi görürüm diye
Olmamasının en etken yolu stres zaten ama o da elimizde olana bişey değil maalesefBende aynı seylerı yaşıyorum. Sizi anlıyorum. Ama sürekli hamilemiyim diye umutlanmak bana kötü hissettiriyor. Kendime eziyet etmeden adet günü gelmediyse test yapıyorum ve yoluma bakıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Verende o alanda. İçten dualarımla inşallah mutlu haberinizi alırımRabbim hayırlısını versin
Amin canımOlmamasının en etken yolu stres zaten ama o da elimizde olana bişey değil maalesefaminn insllah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ayy inşallah hepimiz bu mutlu haberi en kısa ve hayırlı zmanda aliriz
Merhaba güzel haber var mı acaba?Hanımlar merhaba ben bu ay ovulasyon testine başlamıştım 4 Mayıs yumurtalam günümdu yumurtalam günümden 13 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı 21 Mayıs yani bugün regl günüm ama regl olmadım.Ama sık idrara çıkma ağzımın tadında bozulma sürekli bı yorgunluk ve uyku hali var sizce hamilelik belirtisi midir ve ne zman test yapmalıyımRabbim bizi bu duygudan mahrum bırakmasın
Merhaba güzel haber var mı acaba?
benim adet düzenim çok düzensiz canı ne zaman isterse o zaman olur. bazen 30 gün bazen 40 gün bazen 45 günde bir. hatta bazen çok az kanamam olur leke leke bazı aylar çok. rahim duvarım tam kalınlaşamıyormuş yumurtlama dönemin daha geç olur dedi doktor gün aşırı birlikte ol dedi ve folik asit verdi. diafol diye bir ilaç kullanıyorum. 5 mayısta adet olmuştum 11 de bitti. 12 mayıstan itibaren denemeye başladık. takvimim diye bir programm indirdim yumurtlama dönemi 19-25 mayıs arası gösteriyordu. 14 15 gündür gün aşırı bazen her gün deneme yaptık. daha deneyeli 10 gün olduğunda test yaptım hemen tabiki negatif utanmasam birlikte olduktan sonra hemen yapacağım :) göğüslerimde şişkinlik dokununca acıma ara sıra kasık sancısı ishal gaz problemleri yaşıyorum 3 4 gündür. bunlar belirti sayılır mı sayılsa bile bu kadar kısa sürede belirti mi olur? Sonuçta adet olmama daha var asılında vaktinde olursa tabi.. her okuduğumu belirti olarak görmeye başlayacağım zaten yakında. folik asit kullanan var mı aranızda iştah açıyor mu 2 kilo aldım yemekten. bu deneme süreçlerinde sonrasında birbirimize dost dert ortağı heyecan ortağı olursak çok çok seviniri
Takvim bende indirdim ama yanıltıyor.. ovulasyon testi aldim bu ay yaptim 1 2 gun oynama yapiyor.. masallah değerlendirmissiniz ins gebesinizdir.Merhaba güzel haber var mı acaba?
benim adet düzenim çok düzensiz canı ne zaman isterse o zaman olur. bazen 30 gün bazen 40 gün bazen 45 günde bir. hatta bazen çok az kanamam olur leke leke bazı aylar çok. rahim duvarım tam kalınlaşamıyormuş yumurtlama dönemin daha geç olur dedi doktor gün aşırı birlikte ol dedi ve folik asit verdi. diafol diye bir ilaç kullanıyorum. 5 mayısta adet olmuştum 11 de bitti. 12 mayıstan itibaren denemeye başladık. takvimim diye bir programm indirdim yumurtlama dönemi 19-25 mayıs arası gösteriyordu. 14 15 gündür gün aşırı bazen her gün deneme yaptık. daha deneyeli 10 gün olduğunda test yaptım hemen tabiki negatif utanmasam birlikte olduktan sonra hemen yapacağım :) göğüslerimde şişkinlik dokununca acıma ara sıra kasık sancısı ishal gaz problemleri yaşıyorum 3 4 gündür. bunlar belirti sayılır mı sayılsa bile bu kadar kısa sürede belirti mi olur? Sonuçta adet olmama daha var asılında vaktinde olursa tabi.. her okuduğumu belirti olarak görmeye başlayacağım zaten yakında. folik asit kullanan var mı aranızda iştah açıyor mu 2 kilo aldım yemekten. bu deneme süreçlerinde sonrasında birbirimize dost dert ortağı heyecan ortağı olursak çok çok sevinirim
Yarın yapıcam insllahYarın sabah ilk idrarla yapın daha net çıkar hamile olduğunuz
Bir de o takvimler işe yaramıyor en güzeli bebiş isteyenler için ovulasyon testiMerhaba güzel haber var mı acaba?
benim adet düzenim çok düzensiz canı ne zaman isterse o zaman olur. bazen 30 gün bazen 40 gün bazen 45 günde bir. hatta bazen çok az kanamam olur leke leke bazı aylar çok. rahim duvarım tam kalınlaşamıyormuş yumurtlama dönemin daha geç olur dedi doktor gün aşırı birlikte ol dedi ve folik asit verdi. diafol diye bir ilaç kullanıyorum. 5 mayısta adet olmuştum 11 de bitti. 12 mayıstan itibaren denemeye başladık. takvimim diye bir programm indirdim yumurtlama dönemi 19-25 mayıs arası gösteriyordu. 14 15 gündür gün aşırı bazen her gün deneme yaptık. daha deneyeli 10 gün olduğunda test yaptım hemen tabiki negatif utanmasam birlikte olduktan sonra hemen yapacağım :) göğüslerimde şişkinlik dokununca acıma ara sıra kasık sancısı ishal gaz problemleri yaşıyorum 3 4 gündür. bunlar belirti sayılır mı sayılsa bile bu kadar kısa sürede belirti mi olur? Sonuçta adet olmama daha var asılında vaktinde olursa tabi.. her okuduğumu belirti olarak görmeye başlayacağım zaten yakında. folik asit kullanan var mı aranızda iştah açıyor mu 2 kilo aldım yemekten. bu deneme süreçlerinde sonrasında birbirimize dost dert ortağı heyecan ortağı olursak çok çok sevinirim
Sormayın vallahi ilaç iştahımı arttırdı sanırım kilo aldım hemen doğal yollars geçeyim bir tablet 120 tl zaten özel hastaneye gitmiştim sömürmeye meraklılar. Aralıkta doğum sigortası yaptırdım bekleme süresiz. Eşim 4 ay seyire gitti deneme hevesimiz bu aya kaldı sigorta da yandı :)) siz yaptınız mı testt güzel haber alırız inşallahhMerhaba canım tabiki elimden geldiği kadar yardımcı olurumben 2 defa kadın doğuma gittim çok şükür bı sıkıntı yok bende. Folik asit de kullanmıyorum. gün aşırı ilişki spermin kalitesini düşürüyor kesinlikle gün aşırı ilişkin olmasın ben özel doktora gittim bana da dedi gün aşırı ilişki diye ben direk ebe hemşiremi aradım o da kesinlikle çocuk istiyorsan bir gün arayla ve ya iki gün arayla ilişkiye girmemi söyledi.folik asit kullanmak yerine doğal yollarla karşıla mesela çerez antep fıstığı olsun badem olsun fındık vs. Vs
Yani bir doktorla kalma bir kaç doktora görün benden tavsiye.
Takvim bende indirdim ama yanıltıyor.. ovulasyon testi aldim bu ay yaptim 1 2 gun oynama yapiyor.. masallah değerlendirmissiniz ins gebesinizdir.
Yok canım yapmadım dahaSormayın vallahi ilaç iştahımı arttırdı sanırım kilo aldım hemen doğal yollars geçeyim bir tablet 120 tl zaten özel hastaneye gitmiştim sömürmeye meraklılar. Aralıkta doğum sigortası yaptırdım bekleme süresiz. Eşim 4 ay seyire gitti deneme hevesimiz bu aya kaldı sigorta da yandı :)) siz yaptınız mı testt güzel haber alırız inşallahh
Eczanede 50 tl ye satılan test trendyolda 22 tl idi presictor sanırım en güvenilir erken sonuç verenYok canım yapmadım dahabilmiyorum biraz daha beklesem mi diye
Zaten canım bugün reglim geçeli 6 gün olduEczanede 50 tl ye satılan test trendyolda 22 tl idi presictor sanırım en güvenilir erken sonuç veren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?