Hamilelik belirtileri

Rainbow354445

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
23
8
1
37
Merhaba arkadaşlar yumurtlama dönemlerimde gün aşırı birlikte olduk eşimle tam yoğun güne denk getirdim.yumurtlama dönemim bittikten sonra 2. Gün süt beyazı akıntım geldi . hastalıgima 10 gün kaldı ama akşam hafif bir mide bulantısı var ve 2 gundir baş ağrısı oluyor.Bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi.alt karında ve kasıklarda ağrı başladı.

Merhaba arkadaşlar yumurtlama dönemlerimde gün aşırı birlikte olduk eşimle tam yoğun güne denk getirdim.yumurtlama dönemim bittikten sonra 2. Gün süt beyazı akıntım geldi . hastalıgima 10 gün kaldı ama akşam hafif bir mide bulantısı var ve 2 gundir baş ağrısı oluyor.Bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi.alt karında ve kasıklarda ağrı başladı.
Ah o güzelim o bataklığa girme🥲 10 gün kala ufaktan merakıma acaba acaba derken günlerdir bu sitede esir kaldım. Boşver bırak zamana, biz gibi psikolojini bozma. İnşallah hamilesindiiir

Ah o güzelim o bataklığa girme🥲 10 gün kala ufaktan merakıma acaba acaba derken günlerdir bu sitede esir kaldım. Boşver bırak zamana, biz gibi psikolojini bozma. İnşallah hamilesindiii

Ah o güzelim o bataklığa girme🥲 10 gün kala ufaktan merakıma acaba acaba derken günlerdir bu sitede esir kaldım. Boşver bırak zamana, biz gibi psikolojini bozma. İnşallah hamilesindiiir
Teşekkür ederim inşallah ama insan ister istemez merak ediyor.insallah bekleyen herkes iyi haberler alır.

Ah o güzelim o bataklığa girme🥲 10 gün kala ufaktan merakıma acaba acaba derken günlerdir bu sitede esir kaldım. Boşver bırak zamana, biz gibi psikolojini bozma. İnşallah hamilesindiii

Teşekkür ederim inşallah ama insan ister istemez merak ediyor.insallah bekleyen herkes iyi haberler alır
Tabiki merak ediyorsun ancak o stres seni mahvediyor inan ki kaç gündür psikolojim bozuldu acaba şu mu bu mu demekten hastalık hastası kesildim her okuduğum konuda as bu ben der oldum
Beklemek gerçekten zor geceleri sürekli erken belirtilere bakıyorum hatta anneme sordum senin belirtiler neydi diye 🙈🙈🙈

Bir kafayı yiyende benim burda 😂😂😂 düşünme çok benimde 9 gün var daha psikolojim yerlerde 😂😂 bide düşündükçe zaman geçmiyor 😔
Evet geçmiyor gerçekten ama mide bulantısı bu kadar yoğun yaşamamıştım bilmiyorum biraz şüphelerim var inşallah ilk denemem bu benim 🙈bide sık idrara cikiyorum bu ara

Evet geçmiyor gerçekten ama mide bulantısı bu kadar yoğun yaşamamıştım bilmiyorum biraz şüphelerim var inşallah ilk denemem bu benim 🙈bide sık idrara cikiyorum bu ara
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah vardır 🙏🏻 benimde işte iştahım baya açıldı bugün de akıntım çoğaldı mide bulantısı bende de var ve bel ağrısı ama bunlar regl olabilr diye fazla düşünmemeye çalışıyrm 😂

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah vardır 🙏🏻 benimde işte iştahım baya açıldı bugün de akıntım çoğaldı mide bulantısı bende de var ve bel ağrısı ama bunlar regl olabilr diye fazla düşünmemeye çalışıyrm 😂
Amin🙏bende fazla ümitlenip üzülmek istemiyorum hayırlısı olsun k.dogum Dr gittigimde herşey normal dedi folik asit başladım ve bir çok vitamin kullanıyorum

İnternete başım ağrıyor desen kanser diyor. Ben artık kime neye güveneceğimizi şaşırdım. Birçok belirtin var ancak regl ile aynı olduğu için ben regle bağlıyorum bu durumu bu ay olmazsa bi sonraki ay olur kafasındayım
Ben de çok ümitlenmek istemiyorum hayırlı olsun inşallah 🙏

Back
X