Hamilelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar yumurtlama dönemlerimde gün aşırı birlikte olduk eşimle tam yoğun güne denk getirdim.yumurtlama dönemim bittikten sonra 2. Gün süt beyazı akıntım geldi . hastalıgima 10 gün kaldı ama akşam hafif bir mide bulantısı var ve 2 gundir baş ağrısı oluyor.Bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi.alt karında ve kasıklarda ağrı başladı.
Merhaba bende bu sabah test yaptım net çift çizgi görünce inanamayıp bir test daha yaptım .ikisi de çift cizgi ama yarın yine kan vereceğim netleştirmek için. Reglim 2 gün geçti benden regli öncesi sadece hafif kasık krampları olur onun dışında hiçbir belirtim olmaz ama bu ay ilk defa göğüslerim ağrıdı,dokunamıyorum çok sızlıyor ,a bu arada 1.5haftadir da kabızlık var..benim belirtilerim bu şekilde oldu. Beyaz akıntım normalde de her zaman olur o yüzden ben onu belirti olarak görmedim ,onun dışında yerleşme kanaması vs gibi bisey yaşamadım

Eklentiler

• 433CA7A5-377E-4278-A3B7-87E3FABA676B.webp
    433CA7A5-377E-4278-A3B7-87E3FABA676B.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Merhaba bende bu sabah test yaptım net çift çizgi görünce inanamayıp bir test daha yaptım .ikisi de çift cizgi ama yarın yine kan vereceğim netleştirmek için. Reglim 2 gün geçti benden regli öncesi sadece hafif kasık krampları olur onun dışında hiçbir belirtim olmaz ama bu ay ilk defa göğüslerim ağrıdı,dokunamıyorum çok sızlıyor ,benim belirtim bu şekilde oldu. Beyaz akıntım normalde de her zaman olur o yüzden ben onu belirti olarak görmedim ,onun dışında yerleşme kanaması vs gibi bisey yaşamadım
Dediğim gibi tek belirtim göğüs hassasiyetim oldu
Tabi bu testler doğru mu gerçekten hamile miyim orasını bilmiyorum ,yarın kan testi verip netleştireceğim insallah

Back