Hamilelik belirtileri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yara
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
39
8
1
23
Mrb arkadaşlar normalde adet dönümü takip edemem uygulama indirmiştim takip için hemde 3 tane 2 sine göre yarın adet günüm Bi kaç gündür göğüs hassasiyetin var ama yatılmayacak gibi falan değil başkada belirtide yok ama daha önce hiç adet öncesi böyle bişeyim olmadı üstelik adete yakın akıntılarım olurdu herhangi Bi akıntı da yok afedersiniz vajinada kuru hamilelik belirtisi mi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim🙏🙏🙏

Mrb arkadaşlar normalde adet dönümü takip edemem uygulama indirmiştim takip için hemde 3 tane 2 sine göre yarın adet günüm Bi kaç gündür göğüs hassasiyetin var ama yatılmayacak gibi falan değil başkada belirtide yok ama daha önce hiç adet öncesi böyle bişeyim olmadı üstelik adete yakın akıntılarım olurdu herhangi Bi akıntı da yok afedersiniz vajinada kuru hamilelik belirtisi mi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim🙏🙏🙏
Regl dönemi göğüs hassasiyeti çok normal bir şey. Bekleyin zaten gününüz gelmiş. Gecikirseniz test yaprsınız

Regl dönemi göğüs hassasiyeti çok normal bir şey. Bekleyin zaten gününüz gelmiş. Gecikirseniz test yaprsınız
Evet geçen cuma da test yapmıştım tek çizgi ve o bile silik çıkmıştı fazla ümitlenmekte istemiyorum ama daha önceki adet dönemlerinde hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım o beni ikilemeye düşürmüştü çok tşk ederim

Test yapıp negatif çıkan olan olmuştu r Testim negatif ama regl olmadım geç döllenme yaşayıp kaç gün sonra öğrenen var

Merhaba şu an ben de aynı durumdayım test yaptın mı

Merhaba şu an ben de aynı durumdayım test yaptın mı
Hayır halla yok 2 sefer kan verdim bugun yine verdim negatif defalarca da idrar ama yok anlamıyorum ya hamilelik yok reglide yok şaştım kaldım sen regl oldunmu cnm

Back
X