İyi geceler Ben daha iki aylık evliyim bu ay sağ kasığımda sürekli bir ağrı oldu adetim de iki gün gecikti. Şu an bir belirti yok ama arada göbeğim ağrıyor. Dört gün önce test yaptım ama negatif çıktı. Şu an bir daha test yapmaya korkuyorum. Sizce testi ne zaman ve nasıl yapmam lazım o konuda da çok bilgim yok acaba zamanlama yanlış mı oluyor. Sürekli yorgunum uyumak istiyorum ama uyuyamoyrm bir de tuvalete gitme isteğim var sürekli. Sizce ne yapmam lazım beklemeli miyim yoksa hamilelik belirtileri var mı ?
Bir kaç kere test yaptım daha önce negatif çıktı bu da bende korku güvensizlik oluşturdu sanırım bu yüzden dde ne yapacağımı bilmiyorum. Hemen kan testi vermeli miyim yoksa üç beş gün daha bekleyim mi
Canım hamile olup olmadığını netlestir ki ona göre bir yol cizersin. İlk işin evde test yapman negatif ise kan ver. Sonucuna göre kadın doğuma git . Eğer bebek yoksa adetin neden gecikiyor yada döngün de değişiyor olabilir. Kaçarak bir şeye varamazsiniz ki . Daha çok yeni evlisiniz biz eşimle neredeyse bir senedir düşünüyoruz. Her test yapmışım ayrı bir heyecan stres fakat diğer aya yeniden doğmuş gibi başlıyorsun.
Selam arkadaşlar aranızda yeniyim birkaç sorum olacaktı size beni bilgilendirirseniz sevinirim . 5 buçuk aydır evliyim eşimle 1 aydır çocuk istiyoruz. Ben adetimden 8 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı çizgi varsa bile çok siliktir hiç görmedim ikinci çizgiyi. Her ay adetim düzenli şaşmaz bu ay kesin 15 inde olmam lazımdı ama ilk defa 3 gün gecikti yarında olmazsam 4 gün gecikmiş olucak. Adet olucakmışım gibi çok kasık ağrısı var şiddetli ama tık yok. Halsizlik, mide bulantısı da var. İki gün sonra da adet olmazam eğer test yapıcam çıkar mı napsam bilemedim umutlanıp üzülmek de istemiyorum açıkçası.
Merhaba arkadaşlar, ben 37 yaşındayım ve adetim her ay düzenli olur. Şimdiye kadar hiç çocuğum olmadı eşimle hep korunduk. Bu ay 3 gün gecikti. Bacak ve kasıkta günlerdir kasılma var. İdrar kokusu değişti. Göğsüm normalde adetten 10 gün önce başlardı ağrımaya üzerine bile yatamazdım , yürürken bile acırdı bu ay hiç ağrı yok. Dün akşam predictor early yaptım ama negatif çıktı. Bu testin yanılttığı biri var mı aranızda ?
Merhaba kızlar bende burda yeniyim ve bişey sormak istiyorum size pek bilgim yok benim yumurtalama günüm 26 şubat pazar günü idi 1gün önce ovülasyon testi yaptım yüksek çıktı 21 ve 26 şubat arası ilişkiye girdikeşimle 26 şubatta dahil uygulamada takipt ediyorum normalde bugün yani 1 mart 2023 yumurtalama günüm bitmiş olması lazım ovülayın testi yaptım bikaç kere sürekli en yüksek yani zirve gözüktü hep belirgin çizgiler dünden beride sol kasığımda hafif ağrı var ve bel ağrım şiddetli 1 haftadir acaba bunun nedeni hamile belirtisiyle bir alakası varmı cevap verirseniz lütfen çok sevinirim eğer değilsede ne yapmam gerekiyor