Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim adetten beş gün önce bel ağrısı ve kasık sancısı basladı sonra adet olacakmışım gibi bir ağrı oldu bugün adet günüm bugün ağrılar kesildi sabah sadece mide bulantım oldu birazHamilelikte adetten önce hangi belirtileri yaşadınız
Umarım güzel haberdir test yapacak mısın?Canım benim adetten beş gün önce bel ağrısı ve kasık sancısı basladı sonra adet olacakmışım gibi bir ağrı oldu bugün adet günüm bugün ağrılar kesildi sabah sadece mide bulantım oldu biraz
Yaptım ben canım adetime beş gün varken kanımda 23.10 cıktı dün tekrar test verdim 195 cıktı hamileyim yaniUmarım güzel haberdir test yapacak mısın?
Belirtileriniz tam olarak neydi acabaYaptım ben canım adetime beş gün varken kanımda 23.10 cıktı dün tekrar test verdim 195 cıktı hamileyim yani
Benim yumurtlamadan sonra sol kasigimda ara ara ağrı başladı sol bacağıma vuran bir ağrı hala da devam ediyor. Gebelik düşünüyorum ama ondan mı bilmiyorum ki regl günüme var dahaYaptım ben canım adetime beş gün varken kanımda 23.10 cıktı dün tekrar test verdim 195 cıktı hamileyim yani
Canım adetime beş gün varken bir bel ağrısı oldu sonra iki üç kere vajinama sancı girdi ertesi gün bel ağrısı daha da arttı kasık ağrısı oldu sonra da böyle adet olacakmısım gibi bir ağrı basladıBelirtileriniz tam olarak neydi acaba
Kaç gün var reglineBenim yumurtlamadan sonra sol kasigimda ara ara ağrı başladı sol bacağıma vuran bir ağrı hala da devam ediyor. Gebelik düşünüyorum ama ondan mı bilmiyorum ki regl günüme var daha
Benim yumurtlamadan sonra sol kasigimda ara ara ağrı başladı sol bacağıma vuran bir ağrı hala da devam ediyor. Gebelik düşünüyorum ama ondan mı bilmiyorum ki regl günümeYaptım ben canım adetime beş gün varken kanımda 23.10 cıktı dün tekrar test verdim 195 cıktı hamileyim yani
Canım 2 NisanKaç gün var regline
Vallaha yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama benimle öyle yumurtlama günümden sonra kasıklarımda ağrı oluştu acaba kafamda mı kuruyorum dedim kendi kendime ama adetime az kala test yaptım da gebe olduğumu öğrendimCanım 2 Nisan
Yaptım ben canım adetime beş gün varken kanımda 23.10 cıktı dün tekrar test verdim 195 cıktı hamileyim yani
Bende işte aman umutlanma diyorum kendime ama böyle kasigimda ki ağrı bacağıma felan vuruyor ve pazartesiden beri böyle yani tam böyle bacağımla kasigimin birleştiği noktada tek bir yerde yani. Bazen yürümekte bile zorluk cektirebiliyor. Test yapmak da istemiyorum bata daha var diye çıkmaz zaten umutlanmiyorum da. Valla şuan bile ağrıyor sol kasigim ya. Ki benim adet geldiği gün sancim olur o da çok azdır ben öncesinde sanci nedir bilmem. Anlamadım gittiVallaha yanlış bilgilendirme yapmak istemem ama benimle öyle yumurtlama günümden sonra kasıklarımda ağrı oluştu acaba kafamda mı kuruyorum dedim kendi kendime ama adetime az kala test yaptım da gebe olduğumu öğrendim
Bekle canım biraz dahaBende işte aman umutlanma diyorum kendime ama böyle kasigimda ki ağrı bacağıma felan vuruyor ve pazartesiden beri böyle yani tam böyle bacağımla kasigimin birleştiği noktada tek bir yerde yani. Bazen yürümekte bile zorluk cektirebiliyor. Test yapmak da istemiyorum bata daha var diye çıkmaz zaten umutlanmiyorum da. Valla şuan bile ağrıyor sol kasigim ya. Ki benim adet geldiği gün sancim olur o da çok azdır ben öncesinde sanci nedir bilmem. Anlamadım gitti
Aynen bat günüme kadar beklicem hatta çünkü sonra çok üzülüyorumBekle canım biraz daha
Teşekkür ederim amin inşallahÇok güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Biliyorum o duyguyu bende aralıkta ilacı bırakmıştım bu ay hamile kaldım ama insan hevesleniyor bende iki ay test yapmıstım negatif cıkınca dediğin gibi insan üzülüyor ama Allah büyük inşallah gebesindirAynen bat günüme kadar beklicem hatta çünkü sonra çok üzülüyorum
Bende ikinci aşılamami oldum 23 Martta bugün bacaklarım sızlamaya başladı her an adet olcakmisim gibi adet belirtim var 10unda adet oluyorum. İlk aşılamam da erken olmuştum acaba yine mi tutmadı kiBiliyorum o duyguyu bende aralıkta ilacı bırakmıştım bu ay hamile kaldım ama insan hevesleniyor bende iki ay test yapmıstım negatif cıkınca dediğin gibi insan üzülüyor ama Allah büyük inşallah gebesindir
Mrv bi durum güncellemesi geçebilir misin bize? Gebe misin? Teset yaptın miCanım 2 Nisan