Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sharmin1998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2023
11
4
1
27
Merhaba her kese,hamilelik belirtileri kimde ne belirtiler oldu acaba kasık ağrılarım var belimde ağrıyor göğsum koyulasdi hemde sertleşti elimle yoklayınca hiss olunacak kadar sertlik var.8 aylık evliyim 5 ay korunuyorduk 3 aydır korunmuyoruz ama hamile de kalamadım neden ola bilir bilginiz varmııı

Gebelik ve adet olma belirtileri hepsi aynıdır. Adet günü gectiyse idrar testi yapabilirsin.
Daha 3 aylık deniyorsunuz şimdiden neden olmamadi diye düşüncelere girme. Bu düşünceler de olumsuz etkiler çünkü stres yapiyorsun. 1 yıl içinde gebelik olmazsa doktora git. Adetin duzenliyse eğer adetin ilk gününden itibaren sayarak 10. Günden sonra iki günde 1 ilişki olsun. Eger gene olmazsa doktora gidersin gerekli testler yapılır. Kafana takma. Taktığın sürece hiç olmaz. Folik asit kullanmaya basla. Bebeğin gelişimi için çok önemli. Asla ihmal etme. Düzenli beslen. Kuru yemiş tüket hergun. Su iç hareket et güneşe çık d vitamini değerine baktir eksikse vitamin verir doktorun. Gene diyorum kafaya takma. Şüphen varsa test yap

Çok teşekkür ederim insan korkuyor bir problem olur mu diye düşünmeden edemiyorum

Çok teşekkür ederim insan korkuyor bir problem olur mu diye düşünmeden edemiyorum
Problem vardır yada yoktur buna bi sey diyemem. Fakat şimdi doktora gitsen 3 aylık süre için doktor sana folik asit verir ve kızıp geri yollar 1 yıl sonra gel diye. Yani suan endişe etsen de doktorlar sorun varmi diye araştırmaya girmez. Haliyle bu 1 yıllık süreyi öyle yada böyle beklemek zorundasınız. Bu zorunluluk içinde de olmadı diye dert ederek gebeliğin süresini uzatmamakta yarar var. Sal gitsin. 1 yıl sonunda gene olmazsa o zaman dert edinir doktora gidersin. Çaresiz bi durumda değil. 41 hurmaya meryem suresi oku eşinle hergun ac karnına 1 er tane ye. Son kalan hurmayi yarım olarak tüketin. Dua ederek beklemeye denemeye devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…