Hamilelik belirtileri

gizosss-

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
121
19
18
25
Ben normalde tuvaletim geldiğinde tutardım saatlerce ama şimdi hamilelik şüphem var tuvaletim gelince asla tutamiyorum direk kasığıma ağrı giriyor sizde de öyle bir şeyler oldu mu

Gün geçmeden olmaz diye düşünüyorum bende hamileyim ama bazı yemekler kötü koktu arada oluyor diye ihtimal vermedim adetim geçti ilaçtan sandım en sonunda kustum tansiyonum düşünce kusarım arada yine ihtimal vermedim yumurta kokunca aha dedim ama idrardan çok sonra anlaşılır bence tabi herkes aynı değil

Normalde aşırı derece de tatli manyagiyimdir dün bir hafta sonra ilk defa tatli yedim onu da kustum direk zaten bende olabilir mi sence

Kızlar selamlar, ben pcos hastasıyım. Daha önce bir kere karnımdayken kalbi durup sonlanan bir gebelik, iki kere dış gebelik geçirdim, biri iğneyle düştü, diğerinde ameliyat olmak durumunda kaldım sol tüpüm alındı. Doktorum sağ tüpümün açık ve sağlam olduğunu doğal yoldan gebelik elde edebileceğimi söyledi. Gelelim meseleye. 5 gün önce şüpheyle test yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı. Yumurtlamanın 8. günüydü. Her gün sabah testi tekrarladım ve gittikçe koyuldu. Bugünkü test oldukça belliydi. Fotoğraf atacağım. Fakat sabah bir akıntı hissettim ve baktığımda kahverengi lekelenme gördüm, diğer dış gebelikler ve düşüğümde de böyle bir lekelenme yaşamıştım sonrası malum… Psikolojik mi yoksa gerçekten var mı anlayamadığım bir sağ kasık ağrım var ama çok hafif. Bazen rahme doğru oluyor bazen daha kasık tarafına doğru. Şu an çok korkuyorum. Adet tarihim yarın ya da Salı. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi? Ayrıca çok hassas olan göğüslerimin hassasiyeti azaldı. Çok çok üzgünüm. Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Yarın kan verip sonucu takip edeceğim.

Eklentiler

• image.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 112
Ben normalde tuvaletim geldiğinde tutardım saatlerce ama şimdi hamilelik şüphem var tuvaletim gelince asla tutamiyorum direk kasığıma ağrı giriyor sizde de öyle bir şeyler oldu mu
Merhaba gizem adaşız bende seninle aynı şeyleri bekliyorum reglime 1 hafta var senin sonucun pozitif çıkmıştır umarım

Canım bence yerleşme olabilir, geç döllenme olmuştur. Hemen kendini strese sokma bırak geciksin biraz, geç kan ver..

Canım doğru diyorsun ama geçmiş tecrübelerim beni çok korkutuyor, temkinli ve hazırlıklı olmak istiyorum. Çok yıprandım, hayırlısı için çok dua ettim ama bir türlü olmadı işte nasip… Bu sefer çok umutlanmıştım testlerde düzenli koyulaşmayı görünce ama kahverengi lekeyi görmek resmen karnıma taş gibi oturdu

Bence şimdi bir şey olmadan strese girme, bebeğini de üzersin. Lekelenme kahverengi olduğu sürece sıkıntı yok, insanlar 12. Haftaya kadar lekelenme yaşıyor. Rengi kırmızı olursa hemen bi doktora git. İlaç vs başlarlar umarım her şey sağlıkla ilerler

İçimi ferahlattın teşekkür ederim İnşallah tüm kayıplarımı telafi eder de sağlıkla hayırlarla gelir bize… İsteyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…