Hamilelik belirtileri

Gittim hepsi farkli konuştu pcos var biraz zor bir süreç
Hmm bende de önceden vardı snrm ergenlikte 1 sene regl görmedigim oldu ama çok şükür düzene girdim şimdi kilo aldım bitkisel çaylar lâ düzene girdim ha bide bi kaç ay o yaşta doğum kontrol hapı vermişlerdi ondan sonra dediğim gibi bitkisel şeylerle attım düzene soktum

Ben normalde tuvaletim geldiğinde tutardım saatlerce ama şimdi hamilelik şüphem var tuvaletim gelince asla tutamiyorum direk kasığıma ağrı giriyor sizde de öyle bir şeyler oldu mu
Merhabalarr, 23, 24 Ağustos yumurtlama günüm. 25 Ağustos da çatlama günüm. Adetim de 7-8 Eylül de olacak. Yani 1 hafta var. Dün bu durum bende de başladı ve bugün de devam ediyor. Şu anda yerlesme zamanıymış ve olabiliyormuş. Asla tutamıyorum ve sürekli sık sık idrar durumu oluyor. Sivilcelerim de biraz fazla çıktı. Bugün bir de grip gibi bir kırgınlık oldu üzerimde o da yerlesme zamanı olabiliyormuş. Sizde durum nasıl devam etti hamilelik oldu mu?

Evlenmeden öncesine kadar çok duzensizdi .yılda bir kere bile olduğum oluyordu şu 1 Yıldır çok şükür düzene girdi gbi

Maalesef idrarla test pozitif ama kanser negatif çıktı

Amin bacım hepimize inşallah benim işte reglime 2 3 gün kaldı kan negatif dedi ama sol kasıgımda agrı belimde sırtımda hala devam ediyo sasırdım bide küsüratta yok direkt 0
Çok merak ettim sonucu ben buradan biriyle tanıştım sonra instadn falan ekledim birbirmizi o cidden hamileymis ve şuan bebeği 2 aylık falan güzel haberler mutlu ediyor

Evlenmeden öncesine kadar çok duzensizdi .yılda bir kere bile olduğum oluyordu şu 1 Yıldır çok şükür düzene girdi gbi
Valla çok şükür bacım ama aklında bulunsun düzensizliğin için aslan pençesi çok iyi adetten bi hafta önce iç sonra görürsün regl ama çocuk düşündüğün için içme

Çok merak ettim sonucu ben buradan biriyle tanıştım sonra instadn falan ekledim birbirmizi o cidden hamileymis ve şuan bebeği 2 aylık falan güzel haberler mutlu ediyor
Valla gerçekten bu kadar seviniyoruz Rabbim bizede tez vakitte nasip etsin inşallah bende 2 güne sonuçları yazıcam sana bakalım bende çok merak ediyorum ama kan 0 olunca meragım kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…