Yok kanda negatif çıktı ,Kan da hiç yükselme görmedin mi peki
Bacim oldu. Regl MaLesefBu ay güzel haberler alalım inşallah
Döndün düzenli mi kadın doğuma gitseydin biYok kanda negatif çıktı ,
Gittim hepsi farkli konuştu pcos var biraz zor bir süreçDöndün düzenli mi kadın doğuma gitseydin bi
Bacim oldu. Regl MaLesef
Olsunnn daha çok zamanımız varr bu ay olmadıysa diğer ay inşallahBacim oldu. Regl MaLesef
Senin var miDöndün düzenli mi kadın doğuma gitseydin bi
Amin inşallah ya .rabbim sana da nasip etsinOlsunnn daha çok zamanımız varr bu ay olmadıysa diğer ay inşallah
Hmm bende de önceden vardı snrm ergenlikte 1 sene regl görmedigim oldu ama çok şükür düzene girdim şimdi kilo aldım bitkisel çaylar lâ düzene girdim ha bide bi kaç ay o yaşta doğum kontrol hapı vermişlerdi ondan sonra dediğim gibi bitkisel şeylerle attım düzene soktumGittim hepsi farkli konuştu pcos var biraz zor bir süreç
Amin bacım hepimize inşallah benim işte reglime 2 3 gün kaldı kan negatif dedi ama sol kasıgımda agrı belimde sırtımda hala devam ediyo sasırdım bide küsüratta yok direkt 0Senin var mi
Amin inşallah ya .rabbim sana da nasip etsin
Benimde öyleydi vallahaAmin bacım hepimize inşallah benim işte reglime 2 3 gün kaldı kan negatif dedi ama sol kasıgımda agrı belimde sırtımda hala devam ediyo sasırdım bide küsüratta yok direkt 0
Merhabalarr, 23, 24 Ağustos yumurtlama günüm. 25 Ağustos da çatlama günüm. Adetim de 7-8 Eylül de olacak. Yani 1 hafta var. Dün bu durum bende de başladı ve bugün de devam ediyor. Şu anda yerlesme zamanıymış ve olabiliyormuş. Asla tutamıyorum ve sürekli sık sık idrar durumu oluyor. Sivilcelerim de biraz fazla çıktı. Bugün bir de grip gibi bir kırgınlık oldu üzerimde o da yerlesme zamanı olabiliyormuş. Sizde durum nasıl devam etti hamilelik oldu mu?Ben normalde tuvaletim geldiğinde tutardım saatlerce ama şimdi hamilelik şüphem var tuvaletim gelince asla tutamiyorum direk kasığıma ağrı giriyor sizde de öyle bir şeyler oldu mu
Evlenmeden öncesine kadar çok duzensizdi .yılda bir kere bile olduğum oluyordu şu 1 Yıldır çok şükür düzene girdi gbiHmm bende de önceden vardı snrm ergenlikte 1 sene regl görmedigim oldu ama çok şükür düzene girdim şimdi kilo aldım bitkisel çaylar lâ düzene girdim ha bide bi kaç ay o yaşta doğum kontrol hapı vermişlerdi ondan sonra dediğim gibi bitkisel şeylerle attım düzene soktum
Maalesef idrarla test pozitif ama kanser negatif çıktıMerhabalarr, 23, 24 Ağustos yumurtlama günüm. 25 Ağustos da çatlama günüm. Adetim de 7-8 Eylül de olacak. Yani 1 hafta var. Dün bu durum bende de başladı ve bugün de devam ediyor. Şu anda yerlesme zamanıymış ve olabiliyormuş. Asla tutamıyorum ve sürekli sık sık idrar durumu oluyor. Sivilcelerim de biraz fazla çıktı. Bugün bir de grip gibi bir kırgınlık oldu üzerimde o da yerlesme zamanı olabiliyormuş. Sizde durum nasıl devam etti hamilelik oldu mu?
Çok merak ettim sonucu ben buradan biriyle tanıştım sonra instadn falan ekledim birbirmizi o cidden hamileymis ve şuan bebeği 2 aylık falan güzel haberler mutlu ediyorAmin bacım hepimize inşallah benim işte reglime 2 3 gün kaldı kan negatif dedi ama sol kasıgımda agrı belimde sırtımda hala devam ediyo sasırdım bide küsüratta yok direkt 0
Valla çok şükür bacım ama aklında bulunsun düzensizliğin için aslan pençesi çok iyi adetten bi hafta önce iç sonra görürsün regl ama çocuk düşündüğün için içmeEvlenmeden öncesine kadar çok duzensizdi .yılda bir kere bile olduğum oluyordu şu 1 Yıldır çok şükür düzene girdi gbi
İnositol kullanın bence doktora danışıpEvlenmeden öncesine kadar çok duzensizdi .yılda bir kere bile olduğum oluyordu şu 1 Yıldır çok şükür düzene girdi gbi
Regl oluyorum 4 gun ileri atıyor hepValla çok şükür bacım ama aklında bulunsun düzensizliğin için aslan pençesi çok iyi adetten bi hafta önce iç sonra görürsün regl ama çocuk düşündüğün için içme
Valla gerçekten bu kadar seviniyoruz Rabbim bizede tez vakitte nasip etsin inşallah bende 2 güne sonuçları yazıcam sana bakalım bende çok merak ediyorum ama kan 0 olunca meragım kaçtıÇok merak ettim sonucu ben buradan biriyle tanıştım sonra instadn falan ekledim birbirmizi o cidden hamileymis ve şuan bebeği 2 aylık falan güzel haberler mutlu ediyor
Düzene giriyosun demekki benimde bazen 1 gün erken geliyoRegl oluyorum 4 gun ileri atıyor hep
Bir kutu bitirdim birdaha ds kullanmadimİnositol kullanın bence doktora danışıp
İnstadan falan ekleyip yazabilirsin yas kaç seninValla gerçekten bu kadar seviniyoruz Rabbim bizede tez vakitte nasip etsin inşallah bende 2 güne sonuçları yazıcam sana bakalım bende çok merak ediyorum ama kan 0 olunca meragım kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?