pekçok olumsuz aşılama ve tüp denemesinden sonra biz evlatlık almaya karar verdik , başvurduk, sıraya girdik, geçen ay geldi sosyal hizmet görevlisi ev ziyaretinide hallettik. Şimdi sadece sıramızı bekliyoruz derken... 15 gün geçti günüm ama 25-26 günlük hiç aksamayan bir periyodum vardır normalde ama bu aralar biraz yoğun oldupğum ve artık pekde beklentim olmadığı için başta çok umutlanmadım ( bide önceden olumsuz sonuçlanan 3 gebeliğim olguğu vepek çoğunu bildiğim için bu belirtiler bile psikolojik olabilir diye) yinede umutlanmak istemiyorum hala karnım ağrıyor, zaman zaman sancı giriyor, göğüsler şiş uçları sütyenden bile mahvoluyor psikolojim berbat ve bu ihtimalin varlığı bile beni alt üst etmeye yetti. Bu gün öğleden sonra gitcem doktora ...diyorum ki inşallah bir beklerken iki olsunlar ( Kızımız zaten 2012 mart gibi yuvadan gelcek) bu umutlanmamış halim :)
ben çook yeni evli olmama rağmen bebişim olsun çok istiyorum gerçi yaşımında etkisi var ama olsunçoğumuzda olduğu gibi bel göğüs ağrısı hafif bi bulantı bendede var sanki hemen çıkıcakmış gibi hemen test yaptım çıkmadı şimdi gün sayar oldum heyencandan ölüyorum hayırlısı hepimiz için Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
ben de yeni evlendim ve aynı şekilde ben de istiyorum inş. hatta bebek isteyen tüm arkadaşlarımız şu mübarek ramazan ayına hamile olarak gireriz hepimiz... :84:
Herkese merhaba.Ben 5 aylık evliyim.aslında çocuğumuz olsun da daha tam istemiyorduk,ama tam da istememe değildi.Ve son ay 3-5 defasında nedense korunmadık.ve şimdi adetim 4-5 gün gecikti.Adet belirtilerim var ama bel ağrılarım çok yok.Heyecandan test de yapamıyorum.Ne hissedeceğimi şaşırdım.:26:
herkese merhabalar...kızlar bişey sormak istiyorum 12 temmuz son adet günümdü dün korunmadan eşimle birlikte olduk.bugün sağ kasığımda sızı şeklinde bi ağrı var nedendir sizce dr.a gidicem ama döllenme esnasında böyle bi ağrı olurmu
6 haftalık oley oley oley
keseyi gördükkkk. ama içindeki prinç tam seçilmiyordu umarım haftayada onu görürüz...
şükürler olsun, Rabbim isteyen herkese versin. Hepimizinkinide hayırlısıyla tamamına erdirsin.
yoooo benım 3 günlük gecıkmede ıdrarda cıktı daha öncelerı hamıle degılken 3 günlük gecıımelerde yaaprdım test negatıf cıakrdı herkes 10 gün beklemeden cıkmaz derdı ama negatıf sonucta dogru olurdu 10 gün ıdrarda bekelme olayı sehır efsanesı gıbı bırsey 3 gündede cıkıyor gec döllenme olmadıyusahanımlar idrarda 10 günlük adet geçikmesi olmadan kesin sonuç alınmıyor...adet geçikmesinden 2 gün sonrada kan testi kesin sonuç veriyor tecrübeyle bilmekteyim 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorum..:))) inşallah bu ay hamiş olurum vede olmak isteyen herkes olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?