- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
uyku felaket bastırıyordu başka yok:)Kızlar ilk haftalarda yaşadığınız hamilelik belirtileri neler acabaaa
haber vermeyi unutmaayyy amın ınsallah canım..evet onceden gogus agrım yoktu
Mrb canim gidip test aldim..normalde bisi yok ama isiga tutunca cizgi var gibi..yanilio olabilir miyim..haber vermeyi unutma
hadi gözün aydın silikte olsa vardır yarın ilk idrarla yenile testiniMrb canim gidip test aldim..normalde bisi yok ama isiga tutunca cizgi var gibi..yanilio olabilir miyim..
foto atabiliyosan atta bakalım varmıymış bebişMrb canim gidip test aldim..normalde bisi yok ama isiga tutunca cizgi var gibi..yanilio olabilir miyim..
foto atayım canım ama kanda malesef cıkmadı beklıcem bıkacgunfoto atabiliyosan atta bakalım varmıymış bebiş
yere koyup ceksen cnm bişey anlamadım bişey var ama cizgi desem mi bilemedim gölge gibi
zaten cizgi gibi eğilde sanki göldge gibi duruyorfoto atayım canım ama kanda malesef cıkmadı beklıcem bıkacgun
canım yerden cekınce pek bısı olmuo denıyeyım atayım burda golge gbı durmus ama bellı...kanda 0.100 degerımyere koyup ceksen cnm bişey anlamadım bişey var ama cizgi desem mi bilemedim gölge gibi
son ilişkiden kac gün gecti son ilişkiden tam 12 gün sonra varsa bebiş cıkıyor testtecanım yerden cekınce pek bısı olmuo denıyeyım atayım burda golge gbı durmus ama bellı...kanda 0.100 degerım
canım yerde bellı olmuo ısıga tutunca bellı oluo...yumurtlama donemınde ılıskım oldu sadece..kısmet hersey bakalımson ilişkiden kac gün gecti son ilişkiden tam 12 gün sonra varsa bebiş cıkıyor testte
kac gün gecticanım yerde bellı olmuo ısıga tutunca bellı oluo...yumurtlama donemınde ılıskım oldu sadece..kısmet hersey bakalım
yanılmıyosam ayın 12 sınde adet oldum...ayın sonuna dogru yumurtlamamdı ılıskı ozaman oldu ..12 gun gcmıs oluo canım..tek fark goguslerım agrıo normalde agrımazlar..kac gün gecti
cnm 12 gün gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?