Hamilelik belirtileri

hiç belirti yaşamadım, bir tek hamile olabilir miyim düşüncesi uyandıran bende yerleşme kanaması denilen lekelenmeyi yaşadım, hayatımda ilk defa lekelenmem (kahverengi) olduğu için adet günümü bekleyip hemen sabahında test yapıp öğrendim. işin ilginci artık 14 haftalığım hala belirti yok :) sadece çok uyku hali.başka ne bir aşerme, ne bir mide bulantısı ne bir baş dönmesi, ağrı sızı.bir şeycik yok.

Göğüs ucunda aşırı hassaslık ve uyku isteği :)

Merhaba.Reglime iki gun var ama bugun sabaha karsi bel agrisindan uyuyamadim dedim kesin adet oldum ama olmadim hala.ve kasinti olustu mantar olabilir.test yapsam 2 gun once cikar mi?

Mrb canim gidip test aldim..normalde bisi yok ama isiga tutunca cizgi var gibi..yanilio olabilir miyim..
hadi gözün aydın silikte olsa vardır yarın ilk idrarla yenile testini sabah ilk idrarla yap ama son ilişkiden 12 gün sonra cıkıyor idrar testinde

Kızlar benim AMH değerim 0,67 çıktı birde parantez içinde 0,38 yazıyor bu şekilde olan var mı acaba

Ben adetime 7 gün kala kan testimde öğrendim.idrar testinde 4 gün kala çıkmıştı.Tek belirtim göğüslerim acayip şişti şimdi de öyle silikonlu gibiler.Gece yüzü koyun yatarken acıyorlar.

cnm inşallah gec döllenmedir kırmızıyı görmeden allahtan ümit kesilmez göğüs ağrısı normalde olmuyorsa büyük bi ihtimalle gebelik belirtisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…