allah canım benım 4 yıllık evlıyım...bı asılama oldu tutmadı dogal yoldan hamıle kaldım dustu...tup denedık kımyasal oldu dustu ...sımdı suphelıyım bakalım...bende gecenn ogrendım pıhtılasma var esımde ıse ılerı hız 0 ıdı varkoselden amelıat oldu..cnm inşallah gec döllenmedir kırmızıyı görmeden allahtan ümit kesilmez göğüs ağrısı normalde olmuyorsa büyük bi ihtimalle gebelik belirtisidir
hayırlısı olsun cnm inşallah vardır rabbim sanada tattırsın anneliğiıns
allah canım benım 4 yıllık evlıyım...bı asılama oldu tutmadı dogal yoldan hamıle kaldım dustu...tup denedık kımyasal oldu dustu ...sımdı suphelıyım bakalım...bende gecenn ogrendım pıhtılasma var esımde ıse ılerı hız 0 ıdı varkoselden amelıat oldu..
amın canım ısteyen herkese ınsallahhayırlısı olsun cnm inşallah vardır rabbim sanada tattırsın anneliği
Nasıl zor dimi durum dışardan bakınca kolay gibi görünüyor ama o psikolojiyi yaşıyanlar biliyor her ay aynı belirtiler fakat sonuç hep hüsran bu aralar vücudumu hiç dinlemiyorum adet günümü takip etmiyorum hayırlısıyla alsak şöyle güzel haberleri ne güzel olur Rabbim kimsenin kucağını boş koymasınınsallah canım bende aynı durumdayım benım ıkı dusugum var
Çok geçmiş olsun.. dusukleriniz için bi önlem aldı mı doktorunuz? Benim de 2 kimyasal 1 dusugum var ve şimdi yeniden düşük yapmaktan çok korkuyorum.nasil bi önlem aldı doktorunuz merak ettim.insallah tez zamanda bebisinizi alırsınız kucaginizaınsallah canım bende aynı durumdayım benım ıkı dusugum var
Aminn canimNasıl zor dimi durum dışardan bakınca kolay gibi görünüyor ama o psikolojiyi yaşıyanlar biliyor her ay aynı belirtiler fakat sonuç hep hüsran bu aralar vücudumu hiç dinlemiyorum adet günümü takip etmiyorum hayırlısıyla alsak şöyle güzel haberleri ne güzel olur Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
Mrb canim sizdende gecmis olsun,,,dr um genetik tahlil,istedi, ,,gecen aylarda yaptirdim şükür tahlil temiz cikti,bende pihtilasma cikti,,,esim varikoselden ameliyat olmustu ikiyil once,,,bu tum tedavi iki yil icinde oldu tekrar tupe basladim,,,nasipse,ignelerimi kullaniyorum,,bugun esim sperm testi yaptirdi,ileri,hiz sifir,idi şükür ler olsun 35 e cikmis,,rabbim,cumlemize nasip etsin inşallah hayirli evlatlarÇok geçmiş olsun.. dusukleriniz için bi önlem aldı mı doktorunuz? Benim de 2 kimyasal 1 dusugum var ve şimdi yeniden düşük yapmaktan çok korkuyorum.nasil bi önlem aldı doktorunuz merak ettim.insallah tez zamanda bebisinizi alırsınız kucaginiza
ıns
allah canım benım 4 yıllık evlıyım...bı asılama oldu tutmadı dogal yoldan hamıle kaldım dustu...tup denedık kımyasal oldu dustu ...sımdı suphelıyım bakalım...bende gecenn ogrendım pıhtılasma var esımde ıse ılerı hız 0 ıdı varkoselden amelıat oldu..
Canim ben,asila,oldum,tutmadiki,,,14,gun test gunumdu zati,adet oldum,,,ben asilamadan 4 ay sonra dogal,yoldan hamile,kaldim,gelismedi kurtaj oldum,,asilama belirtisi bisi yasamadim yani,,adet olma belirtiside yoktu ama,nasip,deilmisCanım aşılama olduktan sonra ilk belirtilerin nelerdi?
yerlesme kanamanız nasıl olduhiç belirti yaşamadım, bir tek hamile olabilir miyim düşüncesi uyandıran bende yerleşme kanaması denilen lekelenmeyi yaşadım, hayatımda ilk defa lekelenmem (kahverengi) olduğu için adet günümü bekleyip hemen sabahında test yapıp öğrendim. işin ilginci artık 14 haftalığım hala belirti yok :) sadece çok uyku hali.başka ne bir aşerme, ne bir mide bulantısı ne bir baş dönmesi, ağrı sızı.bir şeycik yok.
normalde çok ağrılı adet olurum, ve rengi kırmızıdır.hamile kaldığım ay adetimden 3/4 gün önce koyu kahverengi kıvamda bir lekelenme (ki adet oldum sandım) sonraki 3 günde damla damla şeklinde lekelenme oldu. kırmızı değildi rengi kahverengiydi.yerlesme kanamanız nasıl oldu
ben hep normal adet gorurdum
gecen ay adet gunum 2 gun surdu ve acık kahverengi sarıya yakın birseyler geldi
anlamadım ben de neden boyle olduguna dair
normal adet gbi sürdü ama renk farklı idi
Bnm adetim 9 gün geçti 2 tane idrar testi yaptım ama negatif. Pazartesi kan vercem bakalım. Bende aşırı yorgunluk, sinirlilik var. Bide çok gaz varKızlar ilk haftalarda yaşadığınız hamilelik belirtileri neler acabaaa
Ay ben sanki gördüm 2. Çizgiyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?