- 21 Ekim 2016
- 149
- 65
- 18
- Konu Sahibi kafamdasorular_
-
Benim en önemli belirtim göğüs ağrımdı. Dokunamıyordum resmen. Akıntım adet yaklaştıkça iyice kesilmişti. Bir de yürürken ya da öksürürken iki taraflı bıçak gibi ağrım oluyordu.
Bu belirtiler ben de adet öncesi başladı ve hala kısmen devam ediyor. Hamile olduğumu adetimden 1 hafta geçtikten sonra öğrendim.Adet gununuzden erken mi ogrendiniz peki yoksa geciktikten sonra mi???
Alakası yok bence canım aksine o aralar hep mantı yiyordum ben sarımsaklı :)Kizlar bi arkadasin babaannesi demiski sarmisagi iyice ezip kokladigi zaman midesi bulanirsa hamiledir demis dogruluk payi varmidir
Ben hic denemyrm zatn bata 5 gun var idrar negatif cikti adet sancilari cekyrm
Oda kist belirtisi değil bende de kist vardı ve hamile kaldıgım ay kayboldu 3 4 ay sürdü benm kist küçülmesi yok olmasıIliski sirasinda kasik agrisi ve sonrasinda sol kasik ve bel agrisi kist belirtisimi
Anladm cnm ben eminim olmadgina zatn bu ayda kesin kist var diyrm iliski sirasinda agri oluyo soldaAlakası yok bence canım aksine o aralar hep mantı yiyordum ben sarımsaklı :)
Sagol cvab verdgn icin cnm Rabbim melegini bagislasinOda kist belirtisi değil bende de kist vardı ve hamile kaldıgım ay kayboldu 3 4 ay sürdü benm kist küçülmesi yok olması
1 hafta önce öğrendiğinizde test silikmiydi ? Kaç gün sonra kırmızıya döndü ?Kızlar illa mens gecikmesi ni beklemeyin derim çünkü ben 1 hafta öncesinde öğrenmiştim. İlk zaman larda halsiz hissediyordum midem de hafif dalgalanma oluyordu birde kokuya aşırı duyarlıydım
Ne demek canım ama dediğim gibi kist agrı yapmıyor tabi yine de bi doktora danışmak lazım ama sogan suyuyla attım ben kisti ve o ayda hamile kaldım şükürAnladm cnm ben eminim olmadgina zatn bu ayda kesin kist var diyrm iliski sirasinda agri oluyo solda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?