Hamilelik belirtileri

kafamdasorular_

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
149
65
18
Arkadaşlar adet gecikmesi olmadan yaşadığınız hamilelik belirtisi var mıydı varsa nelerdi bahseder misiniz bide bazıları akıntı çok oluyor ordan anladık diyor öyle mi gerçekten

benım cok cıddetlı bel ve kasık agrım var bıraz da akıntı oldu bugun artık kan tahlılı yaptırıca eczaneden test almadım hıc cunku henuz adet gecıkmesı yasamadım kandan anlasılır dıye dırek yaptırıcam.

Benimde cok ciddi kasik agrim var ve goguslerimde hasaslik var. Bat 3 gun var ancak dayanamayip predictor marka test aldim negatif cikti Cok belirgin farkliliklar yasiyorum ama sanirim istedigim icin piskolojik yasatiyorum kendiime... Bu sekilde deneyimi olan arkadaslar deneyimlerini paylasabilirler mi???

Benim en önemli belirtim göğüs ağrımdı. Dokunamıyordum resmen. Akıntım adet yaklaştıkça iyice kesilmişti. Bir de yürürken ya da öksürürken iki taraflı bıçak gibi ağrım oluyordu.

Adet gununuzden erken mi ogrendiniz peki yoksa geciktikten sonra mi???

Kızlar illa mens gecikmesi ni beklemeyin derim çünkü ben 1 hafta öncesinde öğrenmiştim. İlk zaman larda halsiz hissediyordum midem de hafif dalgalanma oluyordu birde kokuya aşırı duyarlıydım

Benimde öksürüğüde bi batma oluyor gögüslerim şiş akıntı normal üç gün var bata ama bnde şüphe içinde beklemekteyim

ıste beklemek mantıklı mı cok bılemıyorum kızlar.
kan tahlılı yaptıralım da ogrenelım dıorum ben :)

Ben idrar testinde negatif gordugumden henuz kan testi yaptirmayi dusunmuyorum, en azindan 1 gunde olsa gecikmeyi bekleyecegim. Ama en kesin sonuc kan testinde oldugundan onu yaptirmak en mantıklısı gibi... Ya tuttuysa diye ilac da alamiyorum bu kasık ağrısı beni mahvediyor

Kizlar bi arkadasin babaannesi demiski sarmisagi iyice ezip kokladigi zaman midesi bulanirsa hamiledir demis dogruluk payi varmidir
Ben hic denemyrm zatn bata 5 gun var idrar negatif cikti adet sancilari cekyrm

Iliski sirasinda kasik agrisi ve sonrasinda sol kasik ve bel agrisi kist belirtisimi

Kizlar bi arkadasin babaannesi demiski sarmisagi iyice ezip kokladigi zaman midesi bulanirsa hamiledir demis dogruluk payi varmidir
Ben hic denemyrm zatn bata 5 gun var idrar negatif cikti adet sancilari cekyrm
Alakası yok bence canım aksine o aralar hep mantı yiyordum ben sarımsaklı :)

Benim mide bulantım oluyor ama sabah uyanınca değil yemek yiyince oluyor akşam yada öğlen bata 4 gün var bu sefer test yapmıcam üzülüyorum sonra

Kızlar illa mens gecikmesi ni beklemeyin derim çünkü ben 1 hafta öncesinde öğrenmiştim. İlk zaman larda halsiz hissediyordum midem de hafif dalgalanma oluyordu birde kokuya aşırı duyarlıydım
1 hafta önce öğrendiğinizde test silikmiydi ? Kaç gün sonra kırmızıya döndü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…